Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 18-4-2017



Την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου 2017 αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα σημειωθεί μικρή περαιτέρω πτώση. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Μάθε τις ασθένειες που θεραπεύει κάθε βότανο! -Πλήρης κατάλογος

Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπείες τους
Μάθε τίς θεραπευτικές ιδιότητες κάθε βοτάνου μέσα από έναν εύχρηστο αλφαβητικό κατάλογο των βοτάνων της ελληνικής φύσης!
Α
Αγγελική – για τόνωση, φλέγμα, σπασμούς, φουσκώματα, τυμπανισμό, ρευματισμούς, αρθρίτιδα
Αγριμόνιο – για πονόλαιμο, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα,

Τι είναι ΑΥΤΑ τα σύμβολα στα πλαστικά – Ποια να αποφεύγετε



Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί και τα σύμβολα επάνω στα πλαστικά δοχεία; Γνωρίζατε ότι, αν και η χρήση όλων των πλαστικών θα πρέπει να περιορίζεται στο μέτρο του δυνατού, μερικά είναι πιο ασφαλή από άλλα;

Ήρθε η ώρα να μάθετε κάποια πράγματα για τα διάφορα πλαστικά που χρησιμοποιείτε σε ποτά και τροφές κάθε μέρα και τι αντίκτυπο έχουν όχι μόνο για εσάς, αλλά και για το περιβάλλον.

«Πάγος» από Παγκόσμια Τράπεζα για χορήγηση δανείου στην Ελλάδα


«Πάγος» από Παγκόσμια Τράπεζα για χορήγηση δανείου στην Ελλάδα

Χαμηλώνουν οι προσδοκίες για ένα δάνειο προς την Ελλάδα από την Παγκόσμια Τράπεζα, όπως φαίνεται τουλάχιστον από αυτά που είπε ο διοικητής της Τζιμ Γιονγκ Κιμ, που σε πρόσφατη ομιλία του στο Λονδίνο εκτίμησε πως η έγκριση τέτοιου δανείου θα ήταν δύσκολη. 
Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ελλάδα έχει ήδη προσεγγίσει τον οργανισμό ζητώντας δάνειο ύψους τριών δισ. ευρώ με σκοπό την καταπολέμηση της ανεργίας.

Νέο πόρισμα - κόλαφος για το «πάρτι» στην Υγεία

Νέο πόρισμα - κόλαφος για το «πάρτι» στην Υγεία
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΙ ΡΑΜΠΟ
Της Μαρίας Μόσχου
Εικονικές συνταγές, καταχρηστικές χρεώσεις και «μαϊμού» διαγνώσεις αποκάλυψαν για μια ακόμη φορά οι έλεγχοι των επιθεωρητών της Υπηρεσίας Ελέγχου Δαπανών Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης σε ιατρούς, φαρμακοποιούς και κλινικάρχες.
Η έκθεση ελέγχου για το 2016 -η οποία βρίσκεται στα χέρια της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου- αποκαλύπτει σωρεία παρατυπιών ακόμη και στον τομέα των... δωρεών!

«Κενό γράμμα» το προσχέδιο Σπίρτζη για τις αστικές συγκοινωνίες



Οι απόψεις, οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις των δημάρχων και των φορέων της Θεσσαλονίκης
Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr
Ασαφές, ατελές, πρόχειρο, νομικά μετέωρο, μη κοστολογημένο, ανεφάρμοστο, απλή έκθεση ιδεών, με διατάξεις που συγκρούονται με τις προβλέψεις του νόμου «Καλλικράτη» και τον κανονισμό της Ε.Ε., χαρακτηρίζεται από την πλειονότητα των δημάρχων της Θεσσαλονίκης και από συναρμόδιους φορείς το προσχέδιο νόμου με τις αλλαγές στις αστικές συγκοινωνίες, που απέστειλε προς διαβούλευση ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Παγίδα με τις αποδείξεις – Το κρυφό χαράτσι με επιπλέον φόρο 22% (πίνακας)



Δεν είναι μονάχα το πραγματικό εισόδημα που υπολογίζει η εφορία. Τα τεκμήρια καίνε και αυξάνουν τον φόρο.
Δυσάρεστη έκπληξη περιμένει όσους υπολογίσουν λάθος το ποσό των αποδείξεων που πρέπει υποχρεωτικά να συγκεντρώσουν με πλαστικό χρήμα.
Αντί έκπτωσης στον φόρο από 1.900 ως 2.100 ευρώ θα δουν αύξηση 22% για το ποσό που δεν θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν.

Δεν μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ την Μεγάλη Εβδομάδα διότι σε αυτή σύντομα θα κάνουν ΑΝΑΣΤΑΣΗ και οι κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί

Το γνωστό ψηφιδωτό του ΚΥΡΙΟΥ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ στην Αγία Σοφία με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας αρχίζει και φωτίζεται.( φώτο)

Όχι μόνο δεν μπήκε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ για να προσευχηθεί ο Ερτνογάν την Μεγάλη Παρασκευή όπως προανήγγειλαν πριν μέρες τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά ζήτησε και την ψήφο των κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία.

«Ανήμερα του δημοψηφίσματος και η κίνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να… καλοπιάσει τους χριστιανούς δεν είναι καθόλου τυχαία.

Γλιτώστε φόρους από την αποποίηση κληρονομιάς



Σε αδιέξοδο ιδιοκτήτες και κληρονόμους έχουν φέρει για μια ακόμη φορά οι φόροι που βαραίνουν τα ακίνητα, γεγονός που δικαιολογεί και τη ραγδαία αύξηση των αποποιήσεων κατά περίπου 85% τα τελευταία χρόνια.

Το «φαινόμενο» των αποποιήσεων έχει σημάνει συναγερμό στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, καθώς χάνονται σημαντικά έσοδα για το Δημόσιο και τη στήριξη του κρατικού προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα να αναζητείται ακόμη λύση στο πρόβλημα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ – Σκανδαλώδες «πάρτι» 1 δισ. ευρώ στο προσφυγικό με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ



Το μεγάλο… φαγοπότι γύρω από το προσφυγικό με εκατοντάδες προμήθειες κι έργα με απευθείας αναθέσεις ή φωτογραφικούς διαγωνισμούς, αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η… βιομηχανία του ανθρωπισμού, όπως έχει στηθεί γύρω από δεκάδες οργανώσεις με πολυτελή κεντρικά γραφεία στην καρδιά της Ευρώπης, γνωρίζει, μέρες δόξας την τελευταία διετία αναλαμβάνοντας να διαχειριστεί αυτά τα χρήματα.

Άγιον Όρος • Ακολουθία Αναστάσεως • Mount Athos • Resurrection





ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ