Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 23-3-2017



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και βόρεια σταδιακά θα αυξηθούν, περιμένουμε την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Έξι χρήσιμες ιστορίες μας… διδάσκουν! (4η ιστορία)

Perierga.gr - Έξι χρήσιμες ιστορίες μας... διδάσκουν!

Έξι μικρές ιστορίες-παραβολές που μας οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα για θέματα διοίκησης αλλά και γενικότερα κοινωνικής συμπεριφοράς.
Μάθημα 4o:
Ένας αετός καθόταν επάνω σε ένα δένδρο χωρίς να κάνει τίποτα.
Ένα μικρό κουνέλι βλέπει τον αετό και τον ρωτά:

Για την επέτειο της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (Αξίζει τον κόπο να διαβάσετε κάτι......διαφορετικό!!!)


Αποτέλεσμα εικόνας για δασκαλος


Ένας φωτισμένος δάσκαλος μιλά στους μαθητές του.

Τα λόγια που θα διαβάσετε πιο κάτω, τα απηύθυνε ένας φωτισμένος δάσκαλος στους μαθητές του, στο 2ο ΕΠΑΛ Αχαρνών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Σκέφτηκα να σου μιλήσω για τον Καραϊσκάκη.
Αλλά το μυαλό σου θα πάει στο γήπεδο.

Σκέφτηκα να σου μιλήσω για το 21.
Αλλά ο νους σου θα πάει στην Ορίτζιναλ.

Ο ΕΟΦ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ! Μην χρησιμοποιήσετε ΑΥΤΑ τα φάρμακα! Δείτε ποια είναι

Ο ΕΟΦ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ! Μην χρησιμοποιήσετε ΑΥΤΑ τα φάρμακα! Δείτε ποια είναι

Ο Ε.Ο.Φ. ανακοινώνει ότι, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.purchase-prep.com, διακινούνται τα αντιρετροικά φάρμακα, RICOVIR EM & ADCO EMTEVIR, τα οποία δεν διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας στη χώρα μας και είναι αντίγραφα του εγκεκριμένου στην Ελλάδα, φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος TRUVADA.

Βουλγαρία καλεί Ελλάδα: «Ο εχθρός είναι κοινός» – Αναβιώνεται η Βαλκανική Συμμαχία έναντι της Τουρκίας

Αναβίωση της Βαλκανικής Συμμαχίας επιθυμεί η Βουλγαρία και καλεί την Ελλάδα σε συμμαχία προκειμένου να
αντιμετωπιστεί ο κοινός εχθρός, η Τουρκία.
Οι Τούρκοι μειονοτικοί στην Βουλγαρία εργάζονται κανονικά για την διάνοιξη νέου μετώπου στην χώρα ενώ εν ευθέτω χρόνο θα επιχειρήσουν να συνενωθούν με την μουσουλμανική μειονότητα στην ελληνική δυτική Θράκη.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ της Novartis: Πώς φάρμακο από 20 ευρώ έφτασε να πωλείται 1.900 ευρώ...


Το φάκελο Novartis ανοίγει η κυριακάτικη δημοκρατία αποκαλύπτοντας συγκεκριμένα ντοκουμέντα που ήδη βρίσκονται υπό διερεύνηση για το πάρτι δισεκατομμυρίων με τα φάρμακα στη χώρα μας.

Για πρώτη φορά έρχονται στο φως έγγραφα ..
με καταγγελίες που παρέμεναν θαμμένες για τις μεθοδεύσεις με τις οποίες σκευάσματα κυκλοφορούσαν επί χρόνια στην ελληνική αγορά -και συνεχίζουν να κυκλοφορούν- έως και 60 φορές πάνω από την πραγματική τιμή τους.

Σήμανε «Εθνικό Προσκλητήριο» ο …Στρατηγός Φράγκος!

«Λίγοι Έλληνες δύνανται να πετύχουν πολλά….ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ δύνανται να πετύχουν τα πάντα!!!!»

Ελληνίδες και Έλληνες,
Το Κοινό των Απανταχού Ελλήνων έκανε το πρώτο βήμα για να συνενωθούμε πλέον ως ένα ενιαίο έθνος και να μην ξεχωρίζουν οι Έλληνες, που κατοικούν στην Ελλάδα από αυτούς, που κατοικούν στο εξωτερικό.

Σε αφορά! Πάρε μέρος εδώ στην ηλεκτρονική διαβούλευση για τη συνταγματική κατοχύρωση του νερού


Η ομάδα του SaveGreekWater έχει σοβαρές ενστάσεις ως προς την ελλιπέστατη ενημέρωση των πολιτών για μία τόσο σημαντική Διαβούλευση, όσο και την ασφυκτική προθεσμία διενέργειάς της.

Θεωρούμε ωστόσο πως η συμμετοχή στη διαδικασία καταδεικνύει το ενδιαφέρον των πολιτών για τη συνταγματική κατοχύρωση του Νερού ως ανθρώπινο δικαίωμα υπό δημόσια διαχείριση. 

Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για τις «ιερές ανταλλαγές» του Βατοπεδίου



Σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι περίφημες ανταλλαγές του Δημοσίου και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου δεν είναι "σκάνδαλο"
Οι ανταλλαγές του Δημοσίου και της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου δεν είναι «σκάνδαλο», σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που σήμερα κήρυξε αθώους όλους τους κατηγορούμενους για την μεγάλη υπόθεση που ξεκίνησε να εκδικάζεται πριν δύο χρόνια.

Στα χέρια λίγων το ελαιόλαδο;



Το θέμα με την περιβόητη μελέτη McKinsey που προβλέπει μεταξύ άλλων την κατάργηση εκατοντάδων  ελαιοτριβείων και την αντικατάστασή τους με 2-3 μέγα-ελαιοτριβεία σε όλη τη χώρα, δεν είναι καινούργιο.

Επανέρχεται συνεχώς στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια.

Προ διετίας και η «ΠΡΩΤΗ» είχε δημοσιεύσει σχετικό ρεπορτάζ κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

22 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Αποτέλεσμα εικόνας για νερο μπουκαλι
Κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου εορτάζεται σε όλο τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, όπως έχει καθιερώσει  ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.
Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού έχει οριστεί για την ευαισθητοποίηση αλλά και την ανάληψη δράσεων σε θέματα σχετικά με το νερό.  Προτάθηκε κατά τη σύνοδο του Ρίο για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη το 1992 και η γενική σύνοδος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών όρισε σαν 1η Παγκόσμια Ημέρα Νερού την 22η Μαρτίου του 1993.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων