Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Παρασκευή 10-3-2017



Νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες από την αρχή της ημέρας στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα και τα νησιά του Αιγαίου και μετά το μεσημέρι και στα δυτικά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Τα φαινόμενα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και το βράδυ της Κεντρικής Στερεάς θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις προβλέπονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι 5 πιο κοινές αιτίες άγχους



1. Υπερβολικές προσδοκίες από τον εαυτό μας
Το άγχος μας συχνά πηγάζει από τις απαιτήσεις που εμείς οι ίδιοι έχουμε από τον εαυτό μας.
Οι απαιτήσεις αυτές δεν είναι πάντα ρητά διατυπωμένες και συνειδητά αποδεκτές αλλά τις θεωρούμε ως δεδομένο κομμάτι της καθημερινότητα μας αλλά και των ρόλων στους οποίους καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

Όταν ο Ιαβέρης προειδοποιούσε για τη ‘γενοκτονία’ στους ελληνικούς δρόμους


Αποτέλεσμα εικόνας για Ιαβέρης

«Μέσα στα τελευταία 100 χρόνια, στην Ελλάδα που πέρασε και δύο πολέμους, έχασαν την ζωή τους σε ώρα μάχης 70.000 ελληνόπουλα. Στα 60 τελευταία χρόνια με το αυτοκίνητο έχασαν τη ζωή τους 140.000 άνθρωποι, δηλαδή τα θύματα ήταν τετραπλάσια, ενώ 350.000 έμειναν ανάπηροι».


Μέσα σε ένα χρόνο είχαμε 1.600 νεκρούς και 20.000 τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα. Κάθε ημέρα έχουμε πέντε νεκρούς, πέντε τετραπληγικούς, 10 παραπληγικούς, 60 τραυματίες, ενώ δεκάδες χιλιάδες ευρώ είναι το κόστος σε υλικές ζημιές.
Είναι σαν να πέφτει κάθε μέρα σε μια κατοικημένη περιοχή, ένα μικρό αεροσκάφος της αεροπλοΐας με 20 επιβάτες.

Πως να Χρησιμοποιήστε τη Στάχτη στον Κήπο! Όλα τα Μυστικά που Πρέπει να Ξέρετε!



Το καλύτερο που έχετε να κάνετε με τη στάχτη του υπαίθριου φούρνου σας είναι να την χρησιμοποιήσετε στον κήπο, παρά να την πετάξετε.

Τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει η στάχτη

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την στάχτη είναι να την απλώσετε στα παρτέρια σας πριν τη φύτευση.

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: «Ντροπή, κρίμα και αίσχος»!

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μ΄ ένα κείμενό του κατακεραυνώνει τους “προύχοντες” της πολιτικής οι οποίοι ψήφισαν διάταξη με την οποία βουλευτές, ευρωβουλευτές, διοικητές οργανισμών, αιρετοί Τ.Α κ.α, θα πληρώνουν μειωμένη εισφορά αλληλεγγύης.

Διαβάστε το κείμενο του Στρατηγού που θα προκαλέσει συζητήσεις:

Προκαλούν βουλευτές-υπουργοί και τα θέλουν όλα δικά τους ενώ ο λαός πεινάει - Και έκπτωση στην εισφορά αλληλεγγύης και αφορολόγητο 70%



Με την νέα διάταξη που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάιο η ειδική κατηγορία των αιρετών εντάχθηκε στην γενική που αφορά το σύνολο των φορολογούμενων. Δηλαδή η εισφορά αλληλεγγύης υπολογίζεται πλέον όπως και των υπόλοιπων Ελλήνων. Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος βουλευτής με το ετήσιο εισόδημα 90.000 ευρώ θα πληρώσει εισφορά ύψους 5.451 ευρώ, μειωμένη δηλαδή κατά 1.749 ευρώ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 33 εκατ. ευρώ για εισαγωγή ιταλικού χαρτιού υγείας, 54,5 εκατ. ευρώ για ζάχαρη από Γαλλία!!!



Μόνο την τελευταία πενταετία οι Ελληνες δώσαμε συνολικά 240 δισ. για εισαγόμενα προϊόντα, ποσό που ισοδυναμεί με τα 2/3 του χρέους της χώρας!

Το διάστημα αυτό η Ελλάδα διατηρεί σταθερά ελλειμματικό το εμπορικό ισοζύγιο κατά 23 δισ. ετησίως.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» οι ετήσιες δαπάνες σε εισαγωγές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Σοκάρει η «διαρροή εγκεφάλων»: Την περίοδο 2008 - 2016 έφυγαν 450.000 Έλληνες


Οι χώρες υποδοχής (Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία κ.α.) κέρδισαν από αυτούς 50 δισεκατομμύρια ευρώ - Τα στοιχεία παρουσιάστηκαν σε ημερίδα του ελληνοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου
Σοκάρουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα για την αγορά εργασίας και την μετανάστευση των Ελλήνων σε ημερίδα του ελληνοαμερικανικού εμπορικού επιμελητηρίου. 

12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: «Έκρηξη» εγγραφών και παράταση για τις ατομικές έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου!

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Stoiximan 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στον οποίο έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση χιλιάδες δρομείς και βαδιστές, κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης. Η προθεσμία των ατομικών εγγραφών επρόκειτο να λήξει απόψε, Τετάρτη 8 Μαρτίου, αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 10 Μαρτίου.

Μειώνουν στο μισό τις ειδικότητες στα σχολεία!



  • Το υπουργείο Παιδείας έστειλε χθες Τρίτη πρόταση στις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, σύμφωνα με την οποία οι ειδικότητες θα μειωθούν σε 80 από 163..


Να μειώσει τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών κατά 50% επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας, προκαλώντας τις... αντιδράσεις καθηγητών και δασκάλων.

Οι καλύτερες χώρες σε κάθε τομέα -Σε ποιους είναι ψηλά η Ελλάδα και σε ποιους ουραγός



Ποιότητα ζωής, καλές «επιδόσεις» στην Παιδεία, επιχειρηματικότητα και τη δημοκρατία συνθέτουν τα κριτήρια για την "ιδανική χώρα στον κόσμο", της λίστας που εκδίδει η αμερικανική μιντιακή εταιρεία News & World Report, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία Y&R’s BAV και το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας.
Η έρευνα έγινε μετά από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, με τη συμμετοχή 21.000 ανθρώπων. Πέρα από τη γενική κατάταξη των καλύτερων χωρών, υπάρχουν και ξεχωριστές κατηγορίες για εκείνες που θεωρούνται πιο ισχυρές, καλύτερες για επενδύσεις, για τις γυναίκες, τα παιδιά ή τους συνταξιούχους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων