Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 26-2-2017



Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα σταματήσουν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από το απόγευμα. Σε πολλές περιοχές της κεντρικής, αλλά κυρίως της νότιας χώρας, θα εκδηλωθούν λασποβροχές. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

Καλλικράτης: Ιδού οι οκτώ αλλαγές που προωθούνται (λίστα)



Οκτώ αλλαγές ανάμεσα τους η απλή αναλογική  με εκλογή δημάρχου και περιφερειάρχη στο β΄γύρο με 50%+1, η αποσύνδεση των εκλογών ΟΤΑ από τις ευρωεκλογές  προτείνει η Επιτροπή για τη μεταρρύθμιση του Καλλικράτη που ολοκλήρωσε σήμερα τις εργασίες της. Όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής και γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ Κωστας Πουλάκης:

Με εγκύκλιο, και προσεχή ρύθμιση, εξαιρούνται αγροτικές εκτάσεις από αναδάσωση λόγω δασικών χαρτών





Σε ανάκληση της κήρυξης γεωργικών εκτάσεων ως αναδασωτέων προχωρεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Προωθείται επίσης γενναία μείωση στο ύψος του αντιτίμου που απαιτείται για την εξαγορά εκχερσωμένης αγροτικής γης αλλά και δυνατότητα αποπληρωμής του σε δόσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζει στον ιδιοκτήτη κατοικίδιου τις υποχρεώσεις του ...


«Φρόντισε να μην αφήνεις πίσω τα περιττώματα του»

«Αν μπορούσε θα το έκανε... Επειδή όμως δεν μπορεί, φρόντισε να μην αφήνεις πίσω τα περιττώματα του...».

Με το μήνυμα αυτό στον λογαριασμό της στο Twitter, η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις του καθενός ως ιδιοκτήτης κατοικίδιου.

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 404 θέσεις σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες



Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η 1K/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 404 θέσεων τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας.

Αρχίζει, μετά από δέκα χρόνια, η δίκη για το σκάνδαλο Siemens – Ποιοι κάθονται στο «σκαμνί»



Αρχίζει, εκτός απροόπτου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη για την «σύμβαση 8002» του ΟΤΕ με την Siemens, που αποτελεί σκέλος της μεγαλύτερης για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεσης διαφθοράς, με εκατομμύρια παράνομων χρημάτων που διακινήθηκαν από τα αποκαλούμενα «μαύρα ταμεία» της γερμανικής εταιρίας προς Έλληνες αξιωματούχους.

Η κυβέρνηση δίνει το δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς! – Ανοίγει ο «ασκός» του Αιόλου


Δικαίωμα ψήφου αλλά και του εκλέγεσθαι δίνει η κυβέρνηση σε 580.000 αλλοδαπούς

παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.

Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε κι εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.

Ήρθε το τέλος! Ήρθε το τέλος!


Το τέλος της λιτότητας βέβαια.
Μας το είπε ο πιό εκατομμυριούχος υπουργός της κυβέρνησης.

Ο πολιτικός απατεώνας με το
ειρωνικό χαμόγελο,
..που ξέχασε να δηλώσει κάτι εκατομμύρια στην δήλωσή του και κάτι λίγα ακίνητα στο "πόθεν έσχες" του.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Η παράνοια της ισλαμοποίησης που επιβάλει η Νέα Τάξη, προχώρησε τώρα στα μικρά παιδιά του νηπιαγωγείου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, στην πολιτεία Νιου Τζέρσεϊ γονείς μικρών παιδιών του νηπιαγωγείου διαμαρτυρήθηκαν στις αρχές γιατί επιβάλλουν στα παιδάκια τους να διδάσκονται το Ισλάμ,

Πανελλαδικές 2017 – Προσοχή: Παρατείνεται έως τις 10 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων


772858-panelladikes.jpg

Ειδήσεις | Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2017: Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/02/2017) ότι δίνεται παράταση στην προθεσμία προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου.

Ιεράπετρα: Κτηνοτρόφος παρέδωσε τσάντα με 12.000 ευρώ! (υπάρχουν κι αυτοί......)


772875-ktinotrofos-lefta.jpg

Το περιστατικό συνέβη χθες στην περιοχή Ψαρή της Θρυπτής Ιεράπετρας και ενώ ο ίδιος βοσκούσε τα ζώα του είδε ένα ζευγάρι τουριστών να επισκέπτεται την περιοχή.
Όπως μεταδίδει το hxonews.gr, οι τουρίστες σταμάτησαν κοντά σε μια δεξαμενή όπου και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/2/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων