Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Πέμπτη 23-2-2017



Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις θα υπάρχουν έως και το πρωί στο Αιγαίο, και από το μεσημέρι στην Πελοπόννησο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Κρήτη. Η ορατότητα έως τις πρωινές ώρες και προς το βράδυ, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο της τάξης των 2 έως 3 βαθμών. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Χάθηκαν 30.000 θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο!



Αρνητικό ρεκόρ 16ετίας


Οι μεγαλύτερες απώλειες στις θέσεις εργασίας από το 2001 σημειώθηκαν τον Ιανουάριο του 2017.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη”, σημειώθηκαν 29.817 περισσότερες απολύσεις σε σχέση με τις προσλήψεις τον περασμένο μήνα. Πρόκειται για το χειρότερο Ιανουάριο – από άποψη απώλειας θέσεων εργασίας- κατά την τελευταία 16ετία.

Πρόγραμμα προειδοποιεί τους πολίτες για επικείμενο σεισμό!



Πώς θα αντιδρούσαν οι πολίτες και το οργανωμένο κράτος στην Ελλάδα, εάν γνώριζαν ότι έχουν στη διάθεσή τους ελάχιστα δευτερόλεπτα, προκειμένου να αντιδράσουν σε επερχόμενο ισχυρό σεισμό; Μπορεί μία ολόκληρη πόλη να προγραμματιστεί σε … «safe mode», τη στιγμή που τα σεισμικά κύματα θα φθάνουν σε κρίσιμες υποδομές της, όπως σχολεία, νοσοκομεία, μνημεία, δημόσια κτίρια και δίκτυα κοινής ωφέλειας;

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!! Στοχεύει στην… «απελευθέρωση» των Ελλήνων!!!


ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΕΩΝ !

Σε ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή, διοργανώνεται από διάφορους φορείς μια σημαντική όπως αποκαλείται ημερίδα, που στοχεύει στην… «απελευθέρωση» των Ελλήνων από τα δεσμά της θρησκείας τους. Και να σκεφτεί κανείς ότι το πανεπιστήμιο αυτό είναι κρατικό, από τα χρήματα των χριστιανών φορολογούμενων Ελλήνων.

Δρομείς από πέντε ηπείρους στο φετινό 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος!

Τι κοινό έχουν μία 65χρονη Γιαπωνέζα Μαραθωνοδρόμος, ένα γκρουπ δώδεκα δρομέων από την Κινεζική Ταϊπέι και εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας, από τις πέντε ηπείρους του πλανήτη;

Το ότι όλοι τους δίνουν ραντεβού στη Μακεδονία την Κυριακή 2 Απριλίου, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη, μέσα από μία διαδρομή πολιτισμού και αθλητισμού!

«Βάλτε τέλος στην πολιτική των περικοπών στην Ελλάδα…»


Βάλτε τέλος στην πολιτική των περικοπών στην Ελλάδα

«Απαιτείται επιτέλους μια άλλη πολιτική για την Ελλάδα: To τέλος της πολιτικής των περικοπών, απαιτούνται επενδύσεις ώστε να τονώσουν τη ζήτηση και ελάφρυνση χρέους, μέσω της παράτασης εξόφλησης των υφισταμένων χρεών σε βάθος χρόνου και με χαμηλότερα επιτόκια! Οι μειώσεις μισθών και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας πρέπει, επίσης, να ακυρωθούν.

Έκκληση της Unicef για 1,4 εκατ. παιδιά που κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα



Σχεδόν 1,4 εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν να πεθάνουν φέτος από την πείνα στην Νιγηρία, στη Σομαλία, στο Νότιο Σουδάν και στην Υεμένη, σύμφωνα με την Unicef.
Στην Υεμένη, όπου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, 462.000 παιδιά υποφέρουν από σοβαρό υποσιτισμό, όπως 450.000 άλλα στο βορειοανατολικό τμήμα της Νιγηρίας όπου δραστηριοποιείται η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Ένας άντρας που περπατούσε μέσα στη νύχτα, γλίστρησε και έπεσε από ένα μονοπάτι που από κάτω του υπήρχε μία απύθμενη άβυσσος. Όντας στο χείλος του γκρεμού, αρπάχτηκε από ένα κλαδί που κρεμόταν στην άκρη. Φώναξε και του απάντησε η ίδια του η κραυγή που αντήχησε. Κανένας δεν υπήρχε να τον ακούσει…

ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! Αλλάζουν τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ… ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ.. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  Σε σύγκρουση με την Εκκλησία δείχνει να πηγαίνει η κυβέρνηση, η οποία εμμένει στην απόφασή της να αποσύρει από τα σχολεία τα παλιά βιβλία των Θρησκευτικών,

Και τώρα έρχονται νέες μειώσεις για τους συνταξιούχους...

Σε νέες μειώσεις των συντάξεων έως και 35% για 1,4 εκατομμύρια συνταξιούχους (οι οποίοι λαμβάνουν τώρα τη σύνταξή τους) θα οδηγήσει η συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών για τη σταδιακή κατάργηση της προσωπικής διαφοράς. Η περικοπή θα γίνει σταδιακά από το 2020 έως το 2025.

Σύμφωνα με τα Νέα της Τρίτης, θα θιγεί το 70% των ήδη συνταξιούχων, χωρίς σε αυτό να περιλαμβάνονται 620.000 αγρότες.

Οι 29 φορολογικοί «παράδεισοι» που δεν συνεργάζονται με την Ελλάδα

Τη λίστα με τα 29 κράτη-φορολογικούς «παραδείσους» που δεν συνεργάζονται με την Ελλάδα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόκειται για κράτη που δεν συνεργάζονται με την Ελλάδα για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με λογαριασμούς ή άλλα οικονομικά στοιχεία Ελλήνων πολιτών.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/2/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων