Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 19-2-2017



Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017. Τα φαινόμενα στο Κεντρικό Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία, στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίο θα είναι κατά τόπους έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Χιόνια θα πέσουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Αυτές είναι οι 10 «πλουσιότερες» χώρες του κόσμου σε αποθέματα πετρελαίου (εικόνες)



Το Ιράν επιστρέφει στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, η τιμή του οποίου αναμένεται σύμφωνα με αναλυτές να παρουσιάσει πτώση το επόμενο διάστημα. Ποιές όμως είναι οι χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο;
Το Business Insider με αφορμή την επιστροφή του Ιράν στις αγορές, παρουσίασε τις 10 χώρες του κόσμου με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου, μετρώντας τα σε δισεκατομμύρια βαρέλια.

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ! (Με πρώτη την ΟΥΓΓΑΡΙΑ!)



ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ οπωσδήποτε Ο Λ Ο ...


Και κάθε νυκτα στριφογύριζε στο κρεβάτι του

Ο ΜΑΝΩΛΙΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΗΣ
Ο Μανώλης χρωστούσε πολλά λεφτά στον Σήφη και δεν μπορούσε να του τα πληρώσει. Και κάθε μέρα, όκτα στριφογύριζε στο κρεβάτι του χωρίς να μπορεί να κοιμηθεί.

Μετά από πολλές νύκτες εφιαλτικές, ένα βράδυ που δεν μπορούσε πάλι να κοιμηθεί, ανοίγει το παράθυρο και φωνάζει δυνατά να ξυπνήσει τον Σήφη, που έμενε απέναντι.

Φορολογικές δηλώσεις 2017: Έως 15 Ιουλίου η υποβολή στο TAXISnet

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα είναι και φέτος η 15η Ιουλίου για τα φυσικά πρόσωπα και η 30η Ιουλίου για τα νομικά πρόσωπα.

Οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες, ενώ και φέτος θα είναι απενεργοποιημένος ο κωδικός 049, στον οποίο δηλώνονταν οι δαπάνες αγορών και παροχής υπηρεσιών με αποδείξεις. Ταυτόχρονα, μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες δικαιούνται την έκπτωση φόρου των 1.900-2.100 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών χωρίς αποδείξεις, όπως αναφέρει το ependisinews.gr.

Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει τέλος στη γραφειοκρατία -Οι 31 δράσεις του e-ηλεκτρονικού αστυνομικού τμήματος



Το e-ηλεκτρονικό αστυνομικό τμήμα κλείνει τρεις μήνες λειτουργίας.

Από τα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, που τέθηκε σε λειτουργία, αρχικά με 31 ηλεκτρονικές υπηρεσίες, μέχρι και σήμερα έχουν υποβληθεί 101 αιτήσεις πολιτών, εκ των οποίων, οι 22 είναι διοικητικού χαρακτήρα, οι 43 είναι για καταγγελίες του ηλεκτρονικού εγκλήματος και οι 36 για το άσυλο.

Η συμβολή των φαρμακοποιών στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας



Ανάχωμα στην ανεξέλεγκτη προσέλευση ασθενών στις εφημερίες των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας μας αποτελούν οι φαρμακοποιοί. Διαδραματίζουν ρόλο-κλειδί στην ομαλή λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς αποτελούν τον βασικό πυλώνα της, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους επί 24ώρου βάσεως και 7 ημέρες την εβδομάδα, στον άρρωστο, τον αδύναμο και σε όποιον τις έχει ανάγκη. 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ…

… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!! (Ακούτε μωρέ …βλήματα της ψευδο-αριστεράς;)
Όπως  Ε Π Ι Β Α Λ Λ Ε Τ Α Ι   να γνωρίζουμε όλοι μας, σύμφωνα με τους διεθνείς και γενικά αποδεκτούς κανόνες, πρόσφυγας θεωρείται, όποιος φεύγει από εμπόλεμη χώρα και πηγαίνει σε μια ασφαλή χώρα. 

Εισφορά αλληλεγγύης για χιλιάδες φορολογούμενους



Θα «καίει» φέτος για χιλιάδες Ελληνες η εισφορά αλληλεγγύης που καλούνται να πληρώσουν.

Η διαφορά σε σχέση με πέρυσι θα είναι τεράστια, καθώς υπολογίζεται συνολικά το εισόδημα των φορολογουμένων και σε αυτό περιλαμβάνονται ακόμη και επιδόματα, ενώ θα υπολογιστούν και τα τεκμήρια διαβίωσης.

ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η προπαγάνδα του καθεστώτος διαδίδει ότι σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, όσοι (ιδιώτες και επιχειρήσεις) χρωστούν δάνεια σε τράπεζες, θα πληρώσουν πολλαπλάσια λόγω της υποτίμησης. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα.
Όταν εξέλθουμε από το ευρώ, η ισοτιμία θα καθοριστεί 1 δραχμή = 1 ευρώ. Ανεξάρτητα λοιπόν από οποιαδήποτε υποτίμηση της δραχμής, η οποία αφορά τις εξωτερικές συναλλαγές σε συνάλλαγμα (εισαγωγές – εξαγωγές), τα ιδιωτικά δάνεια προς τις τράπεζες θα εξοφληθούν με την ονομαστική αξία που θα έχει το εθνικό νόμισμα την ημέρα της εξόδου.

Προσοχή: Αν απαντήσετε έστω ένα ''ναι'' σ’ αυτή την κλήση θα χρεωθείτε 125 ευρώ!



Η νέα τηλεφωνική απάτη έρχεται απευθείας από την Αμερική στην Ελλάδα.
Στόχος των απατεώνων είναι να οδηγήσουν τον καλούμενο στο να πει «Ναι». Προκειμένου να το πετύχουν, προσποιούνται προβλήματα στη σύνδεση ή περίεργους ήχους στη γραμμή, ενώ τελικά ρωτάνε τον καλούντα αν διορθώθηκε το πρόβλημα. Παράλληλα με την απλή ερώτηση «με ακούτε;», οι απατεώνες χρησιμοποιούν κι άλλες φράσεις, όπως για παράδειγμα «είστε ο ιδιοκτήτης σπιτιού;»

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/2/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων