Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 1-2-2017



Ηλιοφάνεια, όπου στα νοτιοανατολικά θα είναι περισσότερη και λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στο Κεντρικό Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου περιμένουμε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017.

«Λεφτά υπάρχουν» ...για τα Ταμεία των κομμάτων.






  • Μπορεί η αγορά να αναστενάζει από ρευστότητα τα πολιτικά κόμματα όμως με την εγγύηση του Δημοσίου έχουν εξασφαλισμένα τα Ταμεία τους.
  • Δείτε παρακάτω αναλυτικό πίνακα.


Το πρωί αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η υπουργική απόφαση που..
 υπογράφει ο υπ. Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης για την καταβολή της πρώτης δόσης της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για φέτος προς τα κόμματα και τους συνασπισμούς που τη δικαιούνται.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ να περάσει ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ στα σχολεία [ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ]



Ἡ πρόσφατη (23-12-2016) ἐγκύκλιος τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας πρὸς τὶς Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας καὶ Δευτεροβάθμιας Ἐκπαίδευσης καὶ ὅλα τα Γυμνάσια τῆς χώρας, μὲ βαθμὸ προτεραιότητας "Ἐξαιρετικὰ Ἐπεῖγον" (γιατί ἄραγε;), προωθεῖ σαφέστατα στὰ παιδιὰ τῶν 12-15 χρονῶν Σοδομισμὸ πολὺ χειρότερου τύπου ἀπὸ τὴ γνωστὴ ὁμοφυλοφιλία.
Σύμφωνα μὲ τὴν ἐγκύκλιο αὐτὴ οἱ μαθητὲς καθὼς καὶ οἱ γονεῖς τοὺς καλοῦνται μὲ εἰδικὰ σεμινάρια ποὺ θὰ λάβουν χώρα μέσα στὰ πλαίσια τῶν διδακτικῶν ὡρῶν μιᾶς σχολικῆς ἑβδομάδας ὑπὸ τὸν τίτλο "Σῶμα καὶ Ταυτότητα"

Γράμμα μητέρας από Νέα Υόρκη: Προστατέψτε τα παιδιά από το μάθημα ταυτότητας φύλου

ontario sex education protest 01
Η Suzanne Bolton, μια μητέρα από τη Νέα Υόρκη, προειδοποιεί όλους τους γονείς τι σημαίνει η “σεξουαλική αγωγή” που έρχεται σύντομα στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και κάθε δυτικής χώρας:

“Επισκέφθηκα το Γυμνάσιο GW Williams το βράδυ της Τετάρτης σχετικά με το σχέδιο ανάπτυξης του Geranium.
Το πιο ενοχλητικό πράγμα σχετικά με την επίσκεψή μου εκεί ήταν ο λευκός πίνακας στο μπροστινό φουαγιέ. Την περασμένη εβδομάδα, τα σχολεία τίμησαν την ΡΟΖ ΜΕΡΑ. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, ενημερωθείτε.

Αναμένονται εικόνες… Ισπανίας – Έτοιμο το πρώτο «πακέτο» 10.000 ακινήτων – Αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Από τον Μάρτιο αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, που αποτελούν και ένα από τα προαπαιτούμενα στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης για να αποφεύγονται πλέον οι αντιδράσεις στις κατασχέσεις
Ο μέχρι σήμερα γνωστός τρόπος διεξαγωγής πλειστηριασμών θα σταματήσει.

ΔΝΤ: Πάρτε τα σπίτια των Ελλήνων


766273-kokkina_daneia.jpg

Να αρθεί η προστασία της πρώτης κατοικίας στην Ελλάδα, ζητά χωρίς περιστροφές το ΔΝΤ, δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του.
Σε μια από τις εκθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τη μέρα που συνεδρίαζε το Eurogroup, με θέμα τη δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού μνημονίου,

Οι 200 χιλιάδες επαγγελματίες που πρέπει να βάλουν POS μέχρι τον Ιούνιο

Το πλαστικό χρήμα μπορεί να έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας αλλά από το καλοκαίρι η κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική) θα είναι απαραίτητη για τις καθημερινές μας συναλλαγές.

Ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, κομμωτήρια αλλά και γιατροί, δικηγόροι, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι και τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών θα διαθέτουν υποχρεωτικά συστήματα πληρωμών POS και δεν θα έχουν καμία δικαιολογία για να αρνηθούν στους πελάτες τους την πληρωμή με ηλεκτρονικό χρήμα. Η πληρωμή με κάρτα δεν θα είναι υποχρεωτική.

Προκαλεί ο Σημίτης: Να φύγουν οι νέοι στο εξωτερικό!


ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ....ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Αν το θράσος είχε όρια, ο Κώστας Σημίτης θα τα είχε καταρρίψει… Ο μοιραίος πρώην πρωθυπουργός προτρέπει τους νέους να εγκαταλείψουν την Ελλάδα (!!!) και επιρρίπτει ευθύνες σε όλους όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, από τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιώργο Παπανδρέου έως και τον Αλέξη Τσίπρα, βγάζοντας όμως τον εαυτό του απέξω.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΩΣ 25.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΣΠΙΤΙ: Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς να το λάβετε;


ΕΠΙΔΟΜΑ ΩΣ 25.000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΣΠΙΤΙ: Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς να το λάβετε;


Ποιοι οι δικαιούχοι νέου επιδόματος που θα φτάσει τις 25.000 ευρώ;

Κοινοτικό επίδομα 70% και άτοκο δάνειο για δαπάνες εργασιών ανώτατου ύψους 25.000 ευρώ στις κατοικίες που θα μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας μπορούν να διεκδικήσουν δικαιούχοι που τα νοικοκυριά διαθέτουν οικογενειακό εισόδημα έως και 50.000 ευρώ.

Φθηνότερο το φυσικό αέριο, έρχονται μειώσεις τιμολογίων

Σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε μείωση κατά 11% σε σχέση με πέρυσι, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανακοίνωση και από την ΕΠΑ Αττικής

Σε μειώσεις τιμών στο φυσικό αέριο οδηγούν οι αποφάσεις για μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, αλλά και η νέα μεθοδολογία τιμολόγησης που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Μήπως έχεις στο στρώμα 500άρικα...; Αποσύρονται! -Έρχονται και νέα 50άρικα



Την άνοιξη του 2017 αναμένεται να τεθεί σε κυκλοφορία το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, σύμφωνα με την Deutsche Welle. Το χαρτονόμισμα θα ανήκει στη δεύτερη γενιά χαρτονομισμάτων των 5, 10 και 20 ευρώ που κυκλοφορούν σταδιακά στην ευρωζώνη από το 2013.

Θα ακολουθήσει η ανανέωση των χαρτονομισμάτων των 100 και των 200 ευρώ, ενώ καταργείται εντελώς αυτό των 500 ευρώ, το οποίο και θα αποσυρθεί μέχρι το τέλος του 2018.

Οι πολιτικές εφημερίδες 31/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων