Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 30-1-2017



Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στην Κεντρική, Ανατολική και Βόρεια χώρα θα εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα και λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.

Στήνονται αγροτικά μπλόκα γύρω από την Θεσσαλονίκη- Ολικός αποκλεισμός ;;


post-feature-image

Ξεκινούν και επίσημα πλέον τις κινητοποιήσεις τους σήμερα αγρότες με τα τρακτέρ τους στην Κεντρική Μακεδονία και το πρώτο μπλόκο που θα στηθεί θα είναι αυτό στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, όπως αποφασίστηκε στην χθεσινή συνέλευση της αρμόδιας συντονιστικής επιτροπής. 

Όσα θέλετε να ξέρετε για την αγορά-πώληση και την αξία των λιρών στην Ελλάδα


Όσα θέλετε να ξέρετε για την αγορά-πώληση και την αξία των λιρών στην Ελλάδα

Η αγορά επενδυτικού χρυσού προσφέρεται για πολλούς ως ασφαλής επένδυση. Μία από τις μορφές επένδυσης είναι η αγορά και η πώληση χρυσών λιρών Αγγλίας.
Γράφει ο Γιώργος ΛαμπίρηςΓραφικά: Βασιλική Αθανασοπούλου
Κόπηκαν για πρώτη φορά το 1489 από τον Ερρίκο VII. Από το 1817 και ύστερα με δεδομένη την αποικιοκρατία και την εξάπλωση της Μεγάλης Βρετανίας, το συγκεκριμένο νόμισμα έγινε ιδιαίτερα διαδεδομένο σε παγκόσμιο επίπεδο ακολουθώντας ένα δεύτερο κύκλο ζωής.

Διαβάστε γιατί οι μισοί Γερμανοί δεν έχουν δικό τους σπίτι


Διαβάστε γιατί οι μισοί Γερμανοί δεν έχουν δικό τους σπίτι

Τα επιτόκια βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα στην Γερμανία, οι τράπεζες δίνουν αφειδώς στεγαστικά δάνεια, αλλά οι Γερμανοί εξακολουθούν να έχουν το μικρότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη. Πού οφείλεται αυτό;
«My home is my castle» λένε στη Βρετανία. Το ίδιο πιστεύουν οι Ιταλοί, οι Πολωνοί και οι περισσότεροι άλλοι Ευρωπαίοι.
Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη γηραιά ήπειρο φτάνει το 70%.

«Σφαγή» στο επίδομα θέρμανσης: Κόπηκε μια στις τρεις αιτήσεις!




  • Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπέρασαν τις 600.000 οι συνολικές αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέχρι σήμερα, αλλά μετά από επεξεργασία των στοιχείων κόπηκαν οι αιτήσεις του 30%.
Στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους θα δουν την... ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη 380.000 δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης που πρόλαβαν να κάνουν αιτήσεις έως 2 Ιανουαρίου για τις ποσότητες πετρελαίου που αγόρασαν το Δεκέμβριο.

Τέθηκε σε ισχύ το διάταγμα Ν.Τραμπ: Έκλεισε η έξοδος σε πρόσφυγες και μετανάστες από τα αμερικανικά αεροδρόμια



«ΛΥΣΣΑΞΑΝ» Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ Α.ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ Φ.ΟΛΑΝΤ
Σε άμεση ισχύ τέθηκε το διάταγμα του Ν.Τραμπ που δεν επιτρέπει την είσοδο προσφύγων στις ΗΠΑ και ήδη κρατούνται οι πρώτοι πρόσφυγες επί της ουσίας μουσουλμανικού θρησκεύματος στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ…..! Δεν ΔΙΝΟΥΝ μόνο 400 ευρώ στους «ΛΑΘΡΟ» τους ΔΙΝΟΥΝ και…


Ακάθεκτη προχωρά η Κυβέρνηση στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Χωρίς να έχει γίνει κανένας διαχωρισμός μεταξύ προσφύγων, μεταναστών και λαθρομεταναστών έχουν δοθεί ταυτότητες που αναγράφουν τα στοιχεία του αλλοδαπού και πως είναι ‘ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑΣ’.

Βάλτε στην εξίσωση και τα 400 ευρώ…

Οι «Άθεοι των Αθηνών» στον Πανάγιο Τάφο…Μυστήριο!

Μετά  τον Ν.Τόσκα και ο Βούτσης στα Ιεροσόλυμα και στον Πανάγιο Τάφο…Μυστήριο!
Πολλές οι επισκέψεις στην αρχή του Έτους  στο Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα των Στελεχών του Σύριζα  , με επισκέψεις μάλιστα στον Πανάγιο Τάφο …Να μας συγχωρεί η χάρις τους, αλλά οι ίδιοι μας έδωσαν το δικαίωμα  του «χαρακτηρισμού !»

Μισθοί σε κουπόνια και κάρτες Βουλγαρίας


Μισθοί σε κουπόνια και κάρτες Βουλγαρίας

Απίστευτες αυθαιρεσίες καταγγέλλουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι σε όλη την Ελλάδα


Ακόμη μια ένδειξη της ζούγκλας που επικρατεί στα εργασιακά είναι οι πολλαπλές καταγγελίες που δέχεται η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Αντί για να καταβάλλουν μισθό στους εργαζομένους τους, ως οφείλουν, εργοδότες τους «πληρώνουν» με κουπόνια, δωροεπιταγές και προπληρωμένες κάρτες μέσω Βουλγαρίας ή Κύπρου!

Στο περιουσιολόγιο και οι καταθέσεις

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι στο περιουσιολόγιο θα καταγράφεται το σύνολο των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων των φορολογούμενων, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων»,
αναφέρει σε ανακοίνωσή της με αφορμή δημοσιεύματα η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Πλαστικό χρήμα: Προσοχή στην "αλμυρή" παγίδα τεκμηρίων!

Tον κίνδυνο να χρεωθούν άδικα με υπέρογκους φόρους επί ανύπαρκτων εισοδημάτων αντιμετωπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτοί, συνταξιούχοι, αγρότες, άνεργοι, περιστασιακά απασχολούμενοι, ακόμη και άποροι πολίτες.
Αυτό θα γίνει αν εφαρμοστούν ως έχουν οι διατάξεις του νόμου 4446/2016 που προβλέπουν την υποχρέωσή τους να καλύπτουν με δαπάνες εξοφληθείσες είτε διά «πλαστικού» ή «ηλεκτρονικού» χρήματος είτε τοις μετρητοίς ποσοστά από 10% έως και 18,75% του ετήσιου εισοδήματός τους.

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων