Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 23-1-2017



Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, σε όλη τη χώρα. Από την αρχή του εικοσιτετραώρου και έως τις πρώτες πρωινές ώρες, θα σημειωθούν λίγες τοπικές παροδικές και ασθενείς βροχοπτώσεις στο βόρειο Αιγαίο και στις παράκτιες προς αυτό περιοχές. Στην συνέχεια θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις, αρχικά στα νοτιοδυτικά, και έως το βράδυ σε όλη σχεδόν τη χώρα, με εξαίρεση την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις,

Συγκλονιστικό μήνυμα από τον Προσωπάρχη κ. Πρίμπους (Ηρακλή) - Λαχταρώ να δω την ημέρα που Πρόεδρος των ΗΠΑ θα εμφανιστεί στην Εκκλησιά στην Κωνσταντινούπολη!!!


ΘΑ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αναφερόμενος στα θέματα του Πατριαρχείου και των θρησκευτικών ελευθεριών ο κ. Πρίμπους εμφανώς συγκινημένος είπε: «Η ανεξιθρησκία, η Κωνσταντινούπολη και η αναγνώριση των δυσκολιών που έχει περάσει η Ορθόδοξη εκκλησία θα απασχολήσει τον Λευκό Οίκο» για να συνεχίσει :

Μακάρι να γίνει αλήθεια... Ο Τραμπ θέλει να τελειώσει την εποχή της παγκοσμιοποίησης


Σε μια νέα εποχή μπαίνει ο πλανητής, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την οικονομία, αν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υλοποιήσει την δέσμευση που ανέλαβε στην ομιλία του αμέσως μετά την ορκωμοσία του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμμέσως πλην σαφώς καταφέρθηκε κατά της παγκοσμιοποίησης, καλώντας τους πολίτες της χώρας του να πάρουν μέρος στην εθνική προσπάθεια για την ανοικοδόμηση των ΗΠΑ, προς όφελος όλων, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο μεγαλύτερος βοτανικός κήπος της ανατολικής Μεσογείου βρίσκεται στην Αθήνα. Και οι περισσότεροι δεν τον γνωρίζουν καν!


Αν ρωτήσετε δέκα Αθηναίους για τον Διομήδειο κήπο το πιθανότερο είναι οι εννιά να σας απαντήσουν ότι δεν τον γνωρίζουν καν!


Ο Διομήδειος Βοτανικός Κήπος με έκταση 1860 στρεμμάτων, είναι ο μεγαλύτερος βοτανικός κήπος της ανατολικής Μεσογείου. Βρίσκεται στο Χαϊδάρι, στις Βόρειες κλιτύες του Όρους Αιγάλεω και σε απόσταση 8 χλμ. από την Αθήνα.

“Φιλότιμο”: Το βίντεο που εξηγεί στο διεθνές κοινό τι σημαίνει!!


Είκοσι εννιά Έλληνες που διαπρέπουν στους τομείς της Φιλανθρωπίας, της Πολιτικής, της Επιχειρηματικότητας, της Εκπαίδευσης και της Ενημέρωσης εξηγούν στο διεθνές κοινό τι σημαίνει η λέξη «Φιλότιμο».
Οι διεθνούς φήμης Έλληνες συμμετέχουν σε βίντεο με κεντρικό θέμα «Φιλότιμο. Το ελληνικό μυστικό», που δημιούργησε και ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Washington Oxi Day Foundation».

Ποια είναι η ελληνική πόλη που έρχεται πρώτη σε... χρήση ναρκωτικών

    Αποτέλεσμα εικόνας για ναρκωτικα
  • Όχι, δεν είναι η Αθήνα.

Όχι σε επιδημιολογικές μελέτες ή σε καταγραφές χρηστών, αλλά στα υγρά λύματα που φθάνουν στην είσοδο της μονάδας επεξεργασίας της...ΕΥΑΘ στη Σίνδο, έγιναν οι μετρήσεις που… καταδεικνύουν ότι ακόμη και σε περίοδο κρίσης η Θεσσαλονίκη είναι πρωταθλήτρια στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ιδιαίτερα… ενδιαφέρουσα είναι και η χρήση των ισχυρών ψυχωσικών, αντικαταθλιπτικών φαρμάκων.

Πόσο πόνο μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο σώμα; Αυτές είναι οι 9 πιο επώδυνες εμπειρίες


Ο πόνος είναι μια πραγματικότητα, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου.

Πολλοί έχουν οδηγηθεί εξαιτίας του στην απομόνωση, ενώ κάποιοι άλλοι έφτασαν μέχρι την αυτοκτονία.

Ο πόνος έχει διάφορες μορφές –συναισθηματικός, ψυχολογικός ακόμη και ηθικός-, οι περισσότεροι όμως συμφωνούν ότι ο φυσικός σωματικός πόνος είναι το είδος στο οποίο θέλουμε να δώσουμε τέλος το συντομότερο δυνατό.

Μέσα σε μία διετία δημιουργήθηκε η γενιά των 100 ευρώ

Μαύρη διετία έφερε στους εργαζόμενους η κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς οι μισθωτοί που παίρνουν από 100 ως 400 ευρώ τον μήνα έφτασαν στα 382.729 άτομα στο τέλους του 2016 από 363.710 που ήταν στο τέλος του 2015.
Στη διετία 2015-2016 οι εργαζόμενοι με μισθούς πείνας αυξήθηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκλεγεί με το ψέμα ότι θα επαναφέρει τον μισθό στα 751 ευρώ,

Ερχονται εξατομικευμένα Τέλη Κυκλοφορίας για κάθε όχημα



Τη δημιουργία ειδικής εφαρμογής, που θα επιτρέπει τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας εξειδικευμένα για κάθε όχημα, με την καθιέρωση αντικειμενικών κριτηρίων και αντίστοιχων συντελεστών (π.χ. με αυτόματη μείωση του ύψους των τελών ανά έτος με τη χρήση σχετικού συντελεστή παλαιότητας) επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Ξεβράκωσε… Κατάμουτρα την Λαγκάρντ: Καταστρέψατε την Ελλάδα

ΕΠΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ…
«Δεν πήγα στο Νταβός απλώς για να κουβεντιάσω. Αντιπαρατέθηκα σκληρά με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Κριστίν Λαγκάρντ για την καταστροφή την οποία προκάλεσε στην Ελλάδα η τρόικα και συμμετείχα σε θυελλώδεις συζητήσεις για την παγκοσμιοποίηση», είπε o γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Φίλιπ Τζένινγκς σε συνέντευξή του στο δημόσιο ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων Schweizerische Depeschenagentur (sda), την οποία αναδημοσιεύει η -επίσης- ελβετική εφημερίδα «Blick».

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Αποστρατεύθηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης – Ξεκινά η λειτουργία του Ινστιτούτου του! (ΦΩΤΟ)

16215768_10211752696117840_396464840_n
Φαίνεται πως δεν αντέχεται με τίποτα η επιτυχία και η αριστεία σε αυτή τη χώρα.
Ακόμα ένα τρανταχτό παράδειγμα η πρόσφατη αποστράτευση του θεμελιωτή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, οποίος με απόφαση της ΕΛΑΣ, δε θα παρέχει πλέον τις υπηρεσίες του στην Ελληνική Αστυνομία!

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/1/2017


          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων