Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 18-1-2017


 

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με φαινόμενα κατά τόπους ισχυρά, κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα. Πιο συγκεκριμένα, χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά, ενώ χιονοπτώσεις ή χιονόνερο θα σημειωθούν στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Βροχοπτώσεις θα σημειώνονται κατά περιόδους σε όλη την υπόλοιπη χώρα. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενισχυθούν στο Ιόνιο και τη δυτική Ελλάδα όπου και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, και πιθανώς χαλαζοπτώσεις.

Το καλύτερο μήνυμα που διάβασες ποτέ!!! (Διαβάστε το ΟΛΟΙ)



Αφιερώστε λίγο χρόνο στη μητέρα σας…

Η γυναίκα μου, μου  πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα.
‘Γνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάς’ μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.

‘Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.’
‘Μα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώ’ της είπα έντονα.
‘Το ξέρω. Εξίσου όμως αγαπάς κι εκείνη.’

Αντισυνταγματική η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Αντισυνταγματική η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές
STOP στο άνοιγμα καταστημάτων τις Κυριακές βάζει η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας

Αντισυνταγματική κρίθηκε η απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης που επέτρεπε την πιλοτική λειτουργία για ένα χρόνο των εμπορικών καταστημάτων της Κυριακές σε 3 περιοχές (και σε 8 υποπεριοχές) της χώρας. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 100/2017 απόφασή της,

Ομιλία Αυστραλής πολιτικού που αφορά άμεσα τους Έλληνες




Την ίδια ώρα που ισλαμικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για το τέμενος στην Αθήνα

Την ώρα που η Ελλάδα έχει υιοθετήσει άκριτα και άνευ προϋποθέσεων την πολιτική των ανοιχτών συνόρων,
πολιτικός από την Αυστραλία στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά του μουσουλμανικού εποικισμού του λεγόμενου δυτικού κόσμου, το οποίο αφορά άμεσα τις πολιτικές Αρχές του τόπου μας.

ΑΙΣΧΟΣ: Συζητούσαν για το Κυπριακό παρουσία του τούρκου που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Σολωμού Σολωμού!

Πόσο τραγική μπορεί να είναι μια κυβέρνηση, όταν κάθεται στο τραπέζι των συνομιλιών και παρευρίσκεται στον ίδιο χώρο, λίγα μέτρα πιο κάτω, σε διπλανή καρέκλα, ένας δολοφόνος, ο οποίος έδωσε εντολή να σκοτώσουν έναν δικό της πολίτη;
Η αναφορά φυσικά για τον Νίκο Αναστασιάδη, τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, νύν κοινοτάρχη της ελληνοκυπριακής πλευράς και την διαπραγματευτική του ομάδα, μαζί και με όλους τους συνταξιδιώτες του, ΔΗΣΑΚΕΛ και ενδιάμεσος χώρος.

Μάντεψε: Ποιος είναι ο καλύτερος πολεμιστής - πιλότος σε όλο τον κόσμο;


Απίστευτο κι όμως... Ελληνικό! Η είδηση κάνει το γύρο του ίντερνετ ακόμα και σήμερα (Γενάρης του 2017), παρά το γεγονός ότι η βράβευση του καλύτερου πιλότου - πολεμιστή έγινε τον Αύγουστο του 2016.
Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας, έλαβε το δίπλωμα του «1ου καλύτερου Πολεμιστή» του ΝΑΤΟ έπειτα από σκληρά γυμνάσια,

ΑΙΣΧΟΣ: «Στήνουν στον Τοίχο» Απόστρατο Αξιωματικό γιατί …Αγανάκτησε με τους «Μετανάστες!»


Αγανάκτησε ο Απόστρατος Αξιωματικός από τα τερτίπια των λεγόμενων «Μεταναστών και προσφύγων» ,που ρήμαξαν την πόλη της Μυτιλήνης, στις κλοπές και που κυκλοφορούν ελεύθεροι όπως κατήγγειλε ο παθών και ξέσπασε !

Το έγκλημα του, τόλμησε να γράψει αυτό που αρκετοί από τους φιλόξενους νησιώτες και κατοίκους της ενδοχώρας το λένε μεταξύ τους ,που αγανάκτησαν από την αχαριστία και την αγνωμοσύνη των δήθεν ταλαίπωρων λαθρομεταναστών και προσφύγων, που αρνήθηκαν να φιλοξενηθούν στο Αρματαγωγό Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ …Γιατί λέει οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές !

Mandoulides Computer Epathlon & Hackathlon Εξοικείωση μαθητών με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη δωρεάν για τους μαθητές όλων των σχολείων της πόλης

Στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Art & Science Days, τα Εκπαιδευτήρια διοργανώνουν και φέτος το επιτυχημένο πρόγραμμα Mandoulides Computer Epathlon & Hackathlon.

Ομολογία Βίτσα: Προσλάβαμε για τα Hot Spots αλλά δεν πηγαίνουν στη δουλειά τους!


762753-3971038-1.jpg
Στην παραδοχή ότι πολλοί εργαζόμενοι εξ αυτών που προσελήφθησαν στο πλαίσιο προγράμματος του υπουργείου Εργασίας για τη στελέχωση των hot spots, δεν …πατάνε στη δουλειά τους προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Φόρος περιουσίας: Έρχεται νέο χαράτσι με βάση το περιουσιολόγιο



Στο προσκήνιο επανέρχονται τα σενάρια για «φόρο περιουσίας», δηλαδή για μια νέα επιβάρυνση που θα επιβάλλεται επί τους συνόλου της περιουσίας των φορολογούμενων.

Η δημιουργία του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου, ενός «πόθεν έσχες» για όλους τους Ελληνες δηλαδή, βάζει τις βάσεις για την κατάργηση μεν του ΕΝΦΙΑ αλλά για την υλοποίηση ενός ευρύτερου σχεδιασμού εφαρμογής ενιαίους φόρου περιουσίας.

Η Νορβηγία δίνει το πρώτο ισχυρό πλήγμα για τα αυτοκίνητα diesel. Πότε "τελειώνουν" και στην Ελλάδα

Το Όσλο θα απαγορεύσει από την Τρίτη τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα από το κέντρο της νορβηγικής πρωτεύουσας.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έρχεται απαγόρευση για τα diesel.

Συγκεκριμένα το Όσλο απαγορεύει τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα από τις 6 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ κάθε μέρα μέχρι να μειωθούν τα επίπεδα ρύπανσης του αέρα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Δείτε ποιοι δικαιούμαστε έως 500 ευρώ το μήνα!


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: Δείτε ποιοι δικαιούμαστε έως 500 ευρώ το μήνα!

Ποιοι δικαιούνται το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης;

Ξεκινά μετά τα μέσα Ιανουαρίου η εφαρμογή του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), το οποίο θα καλύψει πανελλαδικά περίπου 700.000 δικαιούχους που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν:

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων