Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 3-1-2017



Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017, αρχικά αναμένονται νεφώσεις στα δυτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις, ή χιονόνερο στα ορεινά, υπάρχει κυρίως στο νότιο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βορειοδυτικά που σταδιακά θα επεκταθούν σε όλη την βόρεια, κεντρική και δυτική χώρα. Τις ίδιες ώρες αναμένονται βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιονοπτώσεις στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, στη δυτική και βόρεια χώρα.

Η Επιστήμη Μίλησε: Αυτό το Τραγούδι Μειώνει το Άγχος κατά 65%. Ακούστε το και θα το Νιώσετε Αμέσως!


1

To άγχος είναι ένα πολύ κοινό και σοβαρό πρόβλημα. Στις ΗΠΑ επηρεάζει περίπου 40 εκατομμύρια άτομα, δηλαδή το 18% του πληθυσμού. Οι διαταραχές του άγχους μπορούν να αναπτυχθούν εξαιτίας διάφορων παραγόντων, όπως τα γονίδια, η χημεία του εγκεφάλου, η προσωπικότητα και τα συμβάντα στην ζωή κάποιου.

Η απίστευτη μέθοδος ανακούφισης του πόνου που σας προσφέρει την ανακούφιση που τόσο αναζητάτε!


μανταλάκι αυτί διάγραμμα ρεφλεξολογία

Κάθε ένα από αυτά τα 6 διαφορετικά σημεία στο αυτί είναι συνδεδεμένο με τον πόνο σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος.

ΤΙ ΘΑ Α Π Ο Λ Ο Γ Η Θ Ο Υ Μ Ε ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!
ΤΙ ΘΑ Α Π Ο Λ Ο Γ Η Θ Ο Υ Μ Ε ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;


ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΜΑΣ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ;ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΜΑΣ», ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ;ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ; ΑΛΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ «ΑΥΤΑ» ΤΑ ΟΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΔΑ…

Ποιες δαπάνες χτίζουν το αφορολόγητο από σήμερα



Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα, το Υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα την ερμηνευτική εγκύκλιο για το πώς θα γίνονται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και κυρίως για το ποιες αποδείξεις θα χτίζουν το αφορολόγητο.

Από σήμερα Κυριακή 1/1/17 οι φορολογούμενοι πρέπει να ξεκινήσουν να «χτίζουν» το αφορολόγητο όριο με πληρωμές μέσω καρτών και άλλων ηλεκτρονικών μέσων.

Τι μισθό παίρνουν οι Ελληνες και οι Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί και βουλευτές


Τι μισθό παίρνουν οι Ελληνες και οι Ευρωπαίοι πρωθυπουργοί και βουλευτές

Tο ιρλανδικό site thejournal.ie αποφάσισε να ερευνήσει τον μισθό των βουλευτών σε όλη την Ευρώπη και να συγκρίνει τα μεγέθη.
Επειδή ήταν δύσκολο να ανακαλυφθούν συνολικά τα εισοδήματα των πολιτικών και τα πλεονεκτήματα που διαθέτουν, η μελέτη επικεντρώνεται στα μικτά που κερδίζουν από τον επίσημο, ετήσιο μισθό τους. Οι διαφορές κόβουν την ανάσα.

Τι άλλαξε από σήμερα σε τσιγάρα, καύσιμα, καφέ, σταθερή τηλεφωνία

Ποδαρικό με νέο τσουνάμι παλιών και νέων άμεσων και έμμεσων φόρων, κάνει από σήμερα το 2017, με στόχο πρόσθετα έσοδα 2,4 δισ. ευρώ μέχρι και το τέλος του χρόνου και πρωτογενές πλέονασμα 2% του ΑΕΠ.

Εκτός από τις αυξήσεις σε τσιγάρα, καύσιμα, το νέο έτος φέρνει για πρώτη φορά αυξήσεις στον καφέ και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, την σταθερή τηλεφωνία και το internet (όπου παρέχεται ως πακέτο),

η πρώτη χρεοκοπία παγκοσμίως


Σχόλιο The Secret Real Truth: Διδακτική ιστορία από την αρχαία Ελλάδα για το "χρέος".

Επισήμως, η πρώτη χρεοκοπία παγκοσμίως σημειώθηκε το 454 προ Χριστού στον Ναό της Δήλου.

Τον 4ο αιώνα π.Χ. στον Ναό του Απόλλωνα στη Δήλο βρίσκονταν οι θησαυροί της συνομοσπονδίας των ελληνικών πόλεων-κρατών κάτω από την ηγεσία της Αθήνας.

Όλες οι αλλαγές που φέρνει το 2017 στη φορολογία των ακινήτων

Ως την πιο κρίσιμη χρονιά από το ξέσπασμα της κρίσης χαρακτηρίζουν το 2017 για τα ακίνητα παράγοντες της κτηματαγοράς.
Η αγορά, όπως σημειώνουν, βρίσκεται πλέον σε ημιθανή κατάσταση και το αν τελικά θα αναστηθεί ή θα πέσει σε ακόμη πιο βαθύ επιθανάτιο ρόγχο θα εξαρτηθεί κυρίως από τις κινήσεις που θα κάνει η κυβέρνηση στο μέτωπο της φορολογίας των ακινήτων, αλλά και γενικότερα στην οικονομία, με τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Ο γέρος και ο νέος χρόνος του Ιάκωβου Ποθητού



Τρέχοντας έφτασε στο κατώφλι ο νέος – Χρόνος, ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι τον περιμένουν με λαχτάρα.
Εκεί στην είσοδο, λίγο πριν μπει, συναντά τον γερο – Χρόνο που με κουρασμένα βήματα φεύγει από τη γη.

– Ε! γερο – Χρόνε! Σε βαρέθηκαν οι άνθρωποι και λένε αμάν και πότε θα φύγεις! Ενώ εμένα για δες; Με λαχτάρα περιμένουν να τους γεμίσω χαρά κι ευτυχία.

Παράταση έως τις 9 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας



Στην παράταση της πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2017, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών «ύστερα από αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων».

Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και στην κατάθεση πινακίδων.

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων