Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 26-12-2016



Παροδικές νεφώσεις, πυκνότερες στο Αιγαίο και στα ανατολικά με λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη περιμένουμε τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, που στα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.

«Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό»! Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;;;



Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε ένα forum για ραντεβού, από τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία έχει θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα
.Και είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τον σκοπό της, που δεν διστάζει να ζητήσει συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να τον «τυλίξει».

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΟΛΩΝΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ!



αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να
είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)…7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς

Κάλεσμα Ντ. Τραμπ στις χριστιανικές χώρες να αντεπιτεθούν απέναντι στην ισλαμική απειλή


Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε με μια ανάρτηση στο Twitter το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Τυνήσιο τζιχαντιστή Άνις Άμρι, δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο, να ορκίζεται «να σφάξει τους άπιστους σαν γουρούνια».

Μέγας Βασίλειος: «Όταν δανειστείς, όχι μόνο δεν θα πλουτίσεις, αλλά θα χάσεις και την ελευθερία σου…»


Γράφει ὁ Νατσιός Δημήτρης
δάσκαλος-θεολόγος Κιλκίς

Μπορεί στα άχρηστα «περιοδικά ποικίλης ύλης», τα κατ’ ευφημισμόν βιβλία γλώσσας του Δημοτικού, ο Μέγας Βασίλειος «να απλώνει τη μπουγάδα του και να κρεμά το μακρύ του σώβρακο» (Γλώσσα Δ΄ δημοτικού, β΄ τεύχος, σελ. 52) ή, σύμφωνα, με το κρανιοκενούς εμπνεύσεως εύρημα του «περιοδικού» της Ε΄ Δημοτικού, να επιδίδεται σε μαγικά πράγματα, όπως, για παράδειγμα, να συγκεντρώνει, εν είδει χαλκομανίας, έλατα στο κόκκινο παλτό του.

Χαράτσι 800 ευρώ για όλους τους Έλληνες! (πίνακας)

Ισχυρές πιέσεις για μείωση του αφορολόγητου ορίου στο ύψος των 5.000 ευρώ συνεχίζει να ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι πιέσεις αυτές έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία φοβάται ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ και ενταχθεί στο ελληνικό πρόγραμμα θα υιοθετηθεί η θέση του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Πώς μπορείτε να καταθέσετε τις πινακίδες κυκλοφορίας ΙΧ στην εφορία



Τα Τέλη Κυκλοφορίας 2017 έχουν ήδη αναρτηθεί στο Taxisnet και οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν περιθώριο μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου να τα εξοφλήσουν ώστε να γλιτώσουν από τα υπέρογκα πρόστιμα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στις κατά τόπους εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι θα σπεύσουν να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους ώστε να γλιτώσουν από τα υπερβολικά Τέλη Κυκλοφορίας,

Ποιοι θα χάσουν το μισό τους εισόδημα λόγω φόρων και εισφορών



«Συνεταίρους» στην τσέπη τους θα αποκτήσουν μέσα στο 2017 εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι: μισθωτοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιτηδευματίες, μέτοχοι ανωνύμων εταιρειών που διατηρούν θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας τους, ακόμη και εισοδηματίες.

Με την αλλαγή του χρόνου, ενεργοποιείται το «μεγάλο πακέτο» με τις φορολογικές αλλαγές του 2017 με το οποίο η κυβέρνηση θέλει να βάλει στα ταμεία τουλάχιστον τρία δισεκατομμύρια ευρώ επιπλέον σε σχέση με το 2016.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΧΑΣΤΟΥΚΙ!!! ΜΟΝΟ το 6% των ΕΛΛΗΝΩΝ εμπιστεύεται τα κόμματα! – Στο 79% ο ένδοξος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ στρατος!



Μια έρευνα, η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα, έχει σημαντικά αποτελέσματα όσο και συμπεράσματα.


Οι πιο απαισιόδοξοι πολίτες της ΕΕ όσον αφορά την οικονομία, την ανεργία αλλά και τις προοπτικές του νοικοκυριού τους είναι οι Έλληνες σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου για το Νοέμβριο.

Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

     Αποτέλεσμα εικόνας για η γεννηση του ιησου χριστου

  • Η Γέννησή Του ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως.