Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 23-12-2016



Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν βροχές και στα νοτιότερα τμήματα σποραδικές καταιγίδες, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης θα χιονίσει. Στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατήσουν νεφώσεις οι οποίες θα δίνουν κατά περιόδους χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, με έμφαση στην Εύβοια.

ΤΑ 15 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

130529141609-lifeswork-medical-advances-test-tube-horizontal-large-gallery
Το έγκυρο περιοδικό British Medical Journal, που έκλεισε 175 χρόνια ζωής, έκανε ένα online δημοψήφισμα για να αναδείξει το πιο σημαντικό επίτευγμα στο χώρο της Ιατρικής 
Αποτελέσματα της ψηφοφορίααπό το 1840. Όπως φαίνεται η Υγιεινή βγήκε πρώτη από τα 15 επιτεύγματα της Ιατρικής.

Διαταραχές λόγου στο παιδί: Πού οφείλονται και τι συμπτώματα εμφανίζουν


Διαταραχές λόγου στο παιδί: Πού οφείλονται και τι συμπτώματα εμφανίζουν

Οι διαταραχές λόγου είναι μια γενική ομάδα διαφόρων
παθήσεων που προκαλούν προβλήματα στην δημιουργία ή τον σχηματισμό ήχων και την εκφορά λόγου και την επικοινωνία ενός παιδιού με τους άλλους ανθρώπους.
Οι τρεις πιο συχνές διαταραχές λόγου είναι:

Αυτό είναι το εντυπωσιακό νέο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.




  • Το νέο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθυστέρησε 4 χρόνια μέχρι να παραδοθεί.
  • Στέκει ...ολόφωτο στο κέντρο των Βρυξελλών.
  • Εντυπωσιακές φωτογραφίες παρακάτω.
Το νέο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μοιάζει με ένα φωτεινό σημείο σαν πανσέληνος στη... 
 σκοτεινή νύχτα των Βρυξελλών.

Δύο σταγόνες από αυτό το φυσικό φάρμακο και το 97% της ακοής σας θα επανέλθει! Ακόμη και ηλικιωμένοι άνθρωποι 80-90 ετών έχουν ενθουσιαστεί



Όπως μας εξηγούν οι γιατροί, τα προβλήματα ακοής προκύπτουν κυρίως σε προχωρημένη ηλικία. Ωστόσο, σήμερα όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν συναφή θέματα, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή τη φυλή.
Η απώλεια της ακοής ουσιαστικά παρεμποδίζει την ικανότητα κάποιου να λειτουργήσει κανονικά και να ολοκληρώσει τις καθημερινές του εργασίες. Η ζωή του μπορεί δυστυχώς να περιπλακεί σε πολύ υψηλό βαθμό και να μπει πολλές φορές σε κίνδυνο.

Ο Φράγκος για τα Εθνικά Θέματα

Στην εκπομπή του Kontra Channel, Focus, που μεταδόθηκε την Κυριακή 18/12/2016 βρέθηκε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου, στρατηγός ε.α Φραγκούλης Φράγκος, όπου τοποθετήθηκε για όλα τα επίκαιρα Εθνικά θέματα.

Αυτά είναι καλά νέα!!! Άλλα 10 εκατ. βαρέλια πετρελαίου 'βρέθηκαν' στον Πρίνο



Το ευρύτατο επενδυτικό πρόγραμμα της Energean Oil & Gas στον Πρίνο αποδίδει καρπούς όπως αναφέρει το news247.gr, καθώς μετά τις τελευταίες γεωτρήσεις, η εταιρεία εκτιμά πλέον ότι ο Πρίνος διαθέτει περί τα 40 εκατ. βαρέλια αποθέματα, 10 εκατ. περισσότερα από τις παλιές εκτιμήσεις

Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης θα ενταχθούν στο δίκτυο του φυσικού αερίου

Επενδύσεις συνολικού ύψους 90,1 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιήσει στην πενταετία 2017-2021 η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ)
Επενδύσεις συνολικού ύψους 90,1 εκατ. ευρώ για την επέκταση του δικτύου της κατά εκατοντάδες χιλιόμετρα, ώστε να καλυφθούν και νέες περιοχές, θα πραγματοποιήσει στην πενταετία 2017-2021 η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ).

Ζωές στα σκουπίδια…


Ο Νίκος Συρίγος έπεσε πάνω σε αυτή τη φωτογραφία και γονάτισε...

Δεν ξέρω τι σκεφτόταν ο άνθρωπος που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία. Θαρρώ πως τον λένε Νώντα Στυλανίδη και είναι επαγγελματίας φωτογράφος… Τι ένιωσε σε αυτό το κλικ; Αν κατάλαβε πως αυτή η φωτογραφία, ξεγυμνώνει όλους αυτούς που μας «σώζουν» εδώ και έξι χρόνια. Και τους μέσα και τους έξω. Μπράβο του.

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Αλλάζει η καταληκτική ημερομηνία, μέχρι πότε παράταση

Ποια η νέα καταληκτική ημερομηνία για τα τέλη κυκλοφορίας 2017;


Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας, καθώς η αρχική προθεσμία έληγε στις 31 Δεκεμβρίου και στην περίπτωση που κάποιος δεν τα πληρώσει μέχρι τότε το ποσό διπλασιάζεται.

Ο απόλυτος εξευτελισμός μια κυβέρνησης...



"-Στον τοίχο τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο.."
  • Ο Τσακαλώτος έγραψε και έστειλε την «απολογία» ...τιμωρίας, για τον μποναμά στο Euroworking Group.
  • Οι δανειστές ζήτησαν να τους αποσταλλούν γραπτώς εγγυήσεις σε 24 ώρες  ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο και ότι ο μποναμάς είναι «επίδομα άπαξ» και όχι «13η σύνταξη»

Επίδομα θέρμανσης: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε μέσα από 10 ερωταπαντήσεις

4.500 περίπου νοικοκυριά υπέβαλαν αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης τις πρώτες κιόλας στιγμές που άνοιξε το TAXIS.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει εκδόσεις αναλυτικό οδηγό για τη συμπλήρωση της αίτησης για το επίδομα από δικαιούχους αλλά και διαχειριστές πολυκατοικιών, ενώ εξέδωσε και εγχειρίδιο με τις συνηθέστερες ερωτήσεις-απαντήσεις επί του θέματος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/12/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων