Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 13-12-2016



Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες σε όλη τη χώρα. Βροχές και όμβροι θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, νότια και ανατολικά, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξης των έως 4 έως 7 βαθμών. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά όλης της χώρας έως και τις πρώτες πρωινές καθώς και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου της κεντρικής και βόρειας χώρας το βράδυ.

Τάσσος Παπαδόπουλος: Η “διαθήκη” του σ΄ όσους είναι έτοιμοι να πουν “ναι” σε λύση φιάσκο στην Κύπρο



Σαν σήμερα το 2008  ο Τάσσος Παπαδόπουλος έφυγε από τη ζωή… Ηγέτης μ΄ όλη τη σημασία της λέξεως είχε σταθεί όρθιος ως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας  απέναντι στις αφόρητες πιέσεις που του ασκήθηκαν για να δεχτεί το σχέδιο Ανάν…Δεν λύγισε και το διάγγελμά του πριν από το δημοψήφισμα έμεινε στην ιστορία…

Φωτογραφία από τους Δελφούς στις καλύτερες του National Geographic για το 2016 (pics)

753443-delfoi_0.jpg
Το National Geographic δημοσίευσε τη λίστα με τις 52 καλύτερες φωτογραφίες για το 2016. Συνολικά συμμετείχαν 91 φωτογράφοι, με 107 θεματικές και συνολικά 2.290.225 φωτογραφίες.

Δίπλωσε την πετσέτα σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου

Ο στολισμός του τραπεζιού ιδιαίτερα την εορταστική περίοδο είναι ταυτόχρονα η πιο δημιουργική στιγμή της νοικοκυράς, αλλά παράλληλα ένας μικρός μπελάς, αφού γίνεται το επίκεντρο των καλεσμένων σας.
Μενού με γκουρμέ γεύσεις, καλό κρασί και σαμπάνια, ακριβά σερβίτσια, στολίδια, γιορτινά τραπεζομάντιλα δημιουργούν τη συνταγή της επιτυχίας και της απόλαυσης, αλλά υπάρχει κάτι ακόμα το οποίο μπορεί να κάνει τη διαφορά και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος.

Δόθηκε στην κυκλοφορία η μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο



Η μεγαλύτερη σήραγγα στον κόσμο, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν νέο άξονα σιδηροδρομικών μεταφορών βορρά-νότου στην Ευρώπη, δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία στην Ελβετία, σύμφωνα με την εταιρία των ελβετικών ομοσπονδιακών σιδηροδρόμων.

Μέσα στην εβδομάδα στην Βουλή το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα

  • Τι προβλέπει.

Εντός της εβδομάδας και πιθανώς ακόμη και αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή το περίφημο νομοσχέδιο για την..  επέκταση της χρήσης του πλαστικού χρήματος, με την οποία θα «χτίζεται» το αφορολόγητο για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες.

Πώς θα δηλώσετε τον ακατάσχετο λογαριασμό

Αυτόματα κατάσχονται από τις τράπεζες για λογαριασμό της Εφορίας τα ποσά που κατατίθενται στους τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών του Δημοσίου, οι οποίοι δεν έχουν τακτοποιήσει τα χρέη τους.
Ταυτόχρονα, όσοι πολίτες χρωστούν στο Δημόσιο μεγάλα ποσά, κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και με κατασχέσεις της πρώτης τους κατοικίας, καθώς αυτή δεν προστατεύεται έναντι των μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης που μπορεί να επιβάλει το Δημόσιο.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από πρώην υπουργό «Να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας»!!!


ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ…

Να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, ζητά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέχρι πρότινος υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κηυριακής». Ο Παρασκευόπουλος υποστηρίζει πως η πράξη αυτή πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος.

Διμοιρία των ΜΑΤ μήνυσε τους αξιωματικούς της

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προέβησαν μέλη της διμοιρίας Α-513 των ΜΑΤ κατά των αξιωματικών που είχαν την ευθύνη συντονισμού της επιχείρησης στα προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 31 Οκτωβρίου.

Οι άνδρες των ΜΑΤ που κατέθεσαν μήνυση είχαν τραυματισθεί σοβαρά από πέτρες, τσιμεντόλιθους και μάρμαρα τα οποία οι αντιεξουσιαστές πετούσαν από τις ταράτσες των προσφυγικών πολυκατοικιών.

Σοκ στην Τουρκία: Ισραήλ-Ελλάδα-Κύπρος ανακοίνωσαν τη δημιουργία κοινής στρατιωτικής δύναμης εκτάκτων αναγκών



 – Eπιταχύνει το θερμό επεισόδιο η Άγκυρα

Tα προεόρτια της δημιουργίας με κοινό επιτελείο εκτάκτων αναγκών, μιας ισχυρής κοινής στρατιωτικής δυνάμεως, από τις τρεις χώρες για την διαφύλαξη του αγωγού Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος  είχαμε πριν λίγο.
Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρος συμφώνησαν να συσταθεί μια κοινή δύναμη με ειδικές ομάδες διάσωσης για δράση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, με την συμμετοχή και άλλων χωρών.

Ερντογάν ο φαύλος




Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν ένα σύγχρονο κακέκτυπο του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.



του Λεωνίδα Κουμάκη*

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις πράξεις, τα λόγια και τις ενέργειες του, δείχνει να ζηλεύει την διαχρονική δόξα του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή και να αντιπαθεί τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ τον οποίο «αποκαθηλώνει» συνεχώς στην συνείδηση των λαϊκών μαζών με την διαρκή επίκληση των «λαθών» κατά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης και την συχνή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς του»**. 

Έξαλλοι οι ιδιοκτήτες: Έτσι θα μας απαγορεύσουν να νοικιάζουμε τα ακίνητα μας!


Έξαλλοι οι ιδιοκτήτες: Έτσι θα μας απαγορεύσουν να νοικιάζουμε τα ακίνητα μας!

Απίστευτες ρυθμίσεις που στην ουσία απαγορεύουν στους ιδιοκτήτες ακινήτωννα ενοικιάζουν τις κατοικίες τους κυρίως για τουριστική χρήση, εμπεριέχει σχέδιο νόμου που αποκαλύπτει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).
«Στραγγαλισμός εν τη γενέσει» του νέου θεσμού των «μισθώσεων διαμοιρασμού» όπως θα ονομάζονται οι βραχυχρόνιες τουριστικές μισθώσεις κατοικιών, προμηνύεται με τις διατάξεις του σχεδίου νόμου που πρόκειται να κατατεθεί σύντομα στη Βουλή, μαζί με άλλα προαπαιτούμενα της διαπραγμάτευσης με τους «θεσμούς», υποστηρίζει η ΠΟΜΙΔΑ.

Δείτε ένα Συγκλονιστικό βίντεο από το «Πέρασμα των Πολεμιστών» απο το…Περιβόλι της Παναγιάς!

To Πέρασμα των Πολεμιστών από το Περιβόλι της Παναγιάς και ο Χαιρετισμός του  Καλόγερου!
Κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία οι Πολεμιστές του Αιγαίου δεν ξεχνούν να περνούν  από το Περιβόλι της Παναγιάς για να πάρουν την Ευλογία της…

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/12/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων