Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Καιρός:για Σάββατο 3-12-2016



Το Σαββάτο 3 Δεκεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στη δυτική και νότια ηπειρωτική χώρα, στα νησιά του Ιονίου και του νοτίου Αιγαίου, και στη συνέχεια στην κεντρική ηπειρωτική χώρα και το κεντρικό Αιγαίο. Προς το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα, το Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο και στη συνέχεια θα επεκταθούν στην κεντρική ηπειρωτική Ελλάδα και το κεντρικό Αιγαίο.

Σπάνιες ποικιλίες μελιού στο πιο γλυκό Φεστιβάλ της Ελλάδας στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας


Σπάνιες ποικιλίες μελιού στο πιο γλυκό Φεστιβάλ της Ελλάδας στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Με το σύνθημα «Το φεστιβάλ που θα σας κάνει… να κολλήσετε!» και την παρουσίαση σπάνιων ποικιλιών ελληνικών μελιών από πολλές περιοχές της χώρας και από τους ίδιους τους παραγωγούς, ανοίγει τις πύλες του το 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & προϊόντων μέλισσας στις 2,3 & 4 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δημόσιο: Οι νέοι μισθοί μετά τις αλλαγές στις εισφορές


Ανατροπές στις εισφορές των υπαλλήλων σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ φέρνει η εφαρμογή από 1/1/2017 του πρόσφατου ασφαλιστικού νόμου. Δείτε πίνακες για όλα τα μισθολογικά κλιμάκια

Έρχεται «μαχαίρι» στις συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ – Όλη η εγκύκλιος

750681-meioseis_syntaxeis.jpg
Περικοπές στις ήδη καταβαλλόμενες υψηλές συντάξεις προβλέπει νέα εγκύκλιος υπουργείου Εργασίαςπου αφορά την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου.
Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο, πλέον θα τεθούν σε ισχύ περικοπές στις συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ μεικτά και πάνω από 3.000 καθαρά στην περίπτωση δύο ή περισσότερων συντάξεων.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης

Αποκαλύψεις για την αθρόα διαρροή μεταναστών στην Ευρώπη, έκανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ουγγαρία, ο πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών,
Λάζλο Φόλντι.
Το ζήτημα όπως τόνισε είναι από πού προέρχονται οι λαθρομετανάστες, τι αντιπροσωπεύουν και ποιοί είναι οι σκοποί τους.

Εικόνες ντροπής σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σήμερα, σφαλιάρα στον "πολιτισμό" μας

post-feature-image

Εικόνες ντροπής στο Ιπποκράτειο με ουρές, φωνές και σπρωξίματα 
Εικόνες ταλαιπωρίας και έντονου εκνευρισμού στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ατελείωτες ουρές για ένα ραντεβού στο οφθαλμολογικό...

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε την υποδούλωση στους τοκογλύφους;

Από το 2010 δώσαμε 210 δισεκατομμύρια ευρώ ΜΟΝΟ σε τοκοχρεολύσια! Δηλαδή οι Ευρωπαίοι "εταίροι" μας κάθε 10 χρόνια εισπράττουν όλο το κεφάλαιο που έχουν βάλει στο ελληνικό χρέος!

Αγρότες: Αυξήσεις έως 15% στις εισφορές



650.000 αγρότες του ΟΓΑ λαμβάνουν τα ειδοποιητήρια για τις νέες φουσκωμένες εισφορές του πρώτου 6μήνου του 2016 - Τον
Φεβρουάριο θα πληρώσουν τις εισφορές με το νέο σύστημα οι ελεύθεροι επαγγελματίες
«Kλειδώνει» μετά από πολλές αλλαγές ο νέος τρόπος υπολογισμού των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τους αγρότες που θα εφαρμοστεί από 1/1/2017.

Δείτε τι αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο για το πλαστικό χρήμα

Με μερικά σημαντικά μερεμέτια παρέδωσε το υπουργείο Οικονομικών στους δανειστές το τελικό σχέδιο για την επέκταση των πληρωμών με πλαστικό χρήμα.

Μάλιστα, το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να έρθει στη Βουλή πολύ σύντομα, πιθανόν και αύριο.

Η σύγχρονη Βαβέλ και ο Χριστός!


Η δόμηση του νέου παγκόσμιου συστήματος, μέσα από πολυεθνικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, ιδεολογικές και πολιτισμικές πρακτικές, προχωρεί, ισοπεδώνοντας τα πάντα στο διάβα του. Οι λαοί αποσβολωμένοι παρακολουθούν τα γενόμενα χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Θαρρείς πως κακιά στοιχειά τους κρατούν δεμένους σε μια σύγχρονη Βαβέλ!

Φαίνεται πλέον καθαρά, ότι το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό. Είναι απόλυτα πνευματικό.

Ποιοι θερμαινόμενοι χώροι είναι ανοιχτοί για τους άστεγους


Ο Δήμος Αθηναίων...
έχει ανοίξει τρεις θερμαινόμενους χώρους για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Ο δήμος είναι σε ετοιμότητα και δύο ομάδες δράσης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης δίνουν ρούχα, σκεπάσματα και τρόφιμα στους άστεγους.

Οι χώροι είναι:

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/12/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων