Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 27-11-2016



Την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις και βροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο, στη δυτική, κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική από 9 έως 17, στη νότια από 10 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 19, και στην Κρήτη από 11 έως 23.

Οι τοξικοί άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα

toxic-men
Με τον όρο »τοξικός», οι ψυχολόγοι περιγράφουν τον επιβλαβή για την ψυχοσυναισθηματική και σωματική υγεία ενός ατόμου. Οι τοξικοί άνθρωποι έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά τους τα οποία και χρησιμοποιούν εξοντώνοντας το »θύμα» τους.
Μπορεί να είναι οι γονείς, μπορεί να είναι κάποιος άλλος συγγενής, ίσως ένας φίλος ή ακόμη και ένας σύντροφος. Η τοξική ταυτότητα δεν έχει πρόσωπο. Τοξικός μπορεί να είναι οποιοσδήποτε και κατά συνέπεια είναι δυνατό να έχετε μία τοξική σχέση με έναν άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας ή είναι ένας »σημαντικός άλλος» στη ζωή σας.

Η ιστορία του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1833, όταν το έφερε Όθωνας, στολίζοντας το πρώτο έλατο στα ανάκτορα του Ναυπλίου.

Ωστόσο, από την ημέρα εκείνη που οι κάτοικοι έκαναν ουρές για να το θαυμάσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να καθιερωθεί σε κάθε ελληνικό σπίτι,

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Οδηγίες εκτύπωσης από το TAXISNET – Πίνακες με τα ποσά που θα πληρώσουμε


748889-telikykloforias.jpg

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Θα πρέπει να καταβληθούν έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2016, ενώ όσοι αμελήσουν έστω και μία ημέρα να τα πληρώσουν τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμο που ισούται με το ισόποσο των τελών.

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κινητικότητα στο Δημόσιο


748986-dimosio324235.jpg

Κινητικότητα δημοσίων υπαλλήλων: Ψηφίστηκε επί της αρχής, επί των άρθρων, των τροπολογιών και στο σύνολό του, κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια, το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τηνκινητικότητα στη δημοσία διοίκηση και την τοπική αυτοδιοίκηση. Υπέρ επί της αρχής τάχθηκαν μόνο τα κόμματα της συγκυβέρνησης και σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε.

ΣΟΚ: Νέο χαράτσι 800 ευρώ για όλους τους Έλληνες! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

748842-aforologito.jpg
Ειδήσεις για αφορολόγητο: Ισχυρές πιέσεις για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στο ύψος των 5.000 ευρώ συνεχίζει να ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Οι πιέσεις αυτές έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην ελληνική κυβέρνηση, η οποία φοβάται ότι εφόσον επιτευχθεί συμφωνία των Ευρωπαίων με το ΔΝΤ

Πρωτοφανής ομολογία εσχάτης προδοσίας από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη



του Γιώργου Ιεροδιάκονου

Άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που δόθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου στις 7 Ιουλίου 2016, όπου ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ομολογεί τέλεση εσχάτης προδοσίας.
Η συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε μεν, αλλά με λογοκριμένο το σημείο της ομολογίας, έφτασε δια πολλών βασάνων στα χέρια μας, η οποία θα αποτελέσει, φυσικά, ένα από τα πολλά δικογραφικά στοιχεία όταν θα τους καθίσουμε στο «σκαμνί».

Μου αρέσουν οι άνθρωποι που…


Κι αν έχεις κάποιον με τα παρακάτω χαρακτηριστικά μην τον αφήσεις ποτέ γιατί οι υπόλοιποι είναι απλά ανθρωπάκια.

Από την Ηλιάνα Φασόλη.

Και από όλα τα όντα εκεί έξω, μου αρέσουν

οι άνθρωποι που γελούν δυνατά,

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Αστυνομικοί στη φρουρά της Μελίνας Μερκούρη... 22 χρόνια μετά τον θάνατό της!

Υπηρετούσαν μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες στη συνοδεία της αείμνηστης Μελίνας
Περιπτώσεις αστυνομικών «ξεχασμένων» σε συνοδείες επισήμων που έχουν πεθάνει, εδώ και
περισσότερα από 20 χρόνια, αποκάλυψε η διαδικασία επανατοποθέτησης ενστόλων στη μάχιμη αστυνόμευση.

Λιγότερα τα εγκεφαλικά για τους 60άρηδες... περισσότερα για τους 40άρηδες.



  • Τα εγκεφαλικά «χτυπάνε» πλέον σε ολοένα μικρότερη ηλικία.
  • Η αύξηση της παχυσαρκίας και του διαβήτη πιθανώς είναι οι βασικές αιτίες γι' αυτό.

Τα ποσοστά των εγκεφαλικών επεισοδίων εμφανίζουν συνεχή πτωτική τάση για τους ανθρώπους άνω των 65 ετών, αλλά...αντίθετα εμφανίζουν άνοδο σε όσους είναι κάτω των 45 ετών, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Επίσχεση εργασίας -και πάλι- από σήμερα Σάββατο στον ΟΑΣΘ

  • Νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες από τη διαμάχη εργαζομένων ΟΑΣΘ- υπ.Μεταφορών για τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων.

Σε επίσχεση εργασίας αποφάσισαν να προχωρήσουν από σήμερα Σάββατο και επ' αόριστον οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/11/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων