Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 8-11-2016



Την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 αναμένονται νεφώσεις στην δυτική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και βόρειο Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και το κεντρικό Αιγαίο. Παράλληλα, θα συνεχιστεί η μεταφορά σκόνης πάνω από την χώρα.

ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΣΙΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!



Η ΘΕΟΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ " ἙΥΓΛΩΤΟ ΝΕΥΜΑ" ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ

 Το υπερφυές γεγονός που συνέβη κατά την διάρκεια της  κατά πάντα ιερόσυλης πράξης να παραβιάσουν τον Πανάγιο Τάφο περιγράφει η Τόνια Μοροπούλου, καθηγήτρια του ΕΜΠ επικεφαλής των επιστημόνων που κλήθηκαν να "μελετήσουν" τον Τάφο του Κυρίου μας...


Η κα Μοροπούλου δεν ανήκει στο χώρο της Εκκλησίας, εξ ού και όπως θα ακούσετε στο πρώτο βίντεο πλήρως εναρμονισμένη με το National Geographic λέει ότι βρήκαν "την κλίνη του βράχου που θεωρείται ότι εναπετέθη το σώμα του Χριστού"!!!

Σχέδιο για «κούρεμα» σε χιλιάδες «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια



Μια μεγάλη ανατροπή για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που τα αγόρασαν με στεγαστικά δάνεια, βρίσκεται στα σκαριά κι, αν τεθεί σε εφαρμογή, μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην αναδιάρθρωση των «κόκκινων» χορηγήσεων.Σύμφωνα με πληροφορίες της Ημερησίας, τραπεζίτες προτείνουν μια «χειρουργική» λύση με σκοπό να μειωθούν τα μη εξυπηρετούμενα στεγαστικά δάνεια και να μην κινδυνεύσουν χιλιάδες σπίτια με πλειστηριασμό.

Θαλασσοδάνεια κομμάτων: Έπνιγαν τον κόσμο στα Μνημόνια την ώρα που εκείνοι τσέπωναν εκατομμύρια ευρώ


http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/11/06/743052/main/Corruption.jpg

Ντροπή! Ένα απίστευτο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο παραμένει ατιμώρητο - Η «αποθέωση» του αίσχους: Το τέρας της Διαπλοκής με τους «νταβατζήδες» του κάνει επί χρόνια... πάρτι με τα «φέσια», τη στιγμή που ένας ολόκληρος λαός ματώνει συνέχεια!
Ακούγοντας κανείς την κατάθεση που έδωσε την περασμένη Παρασκευή, (04/11/2016), ανήμερα του κυβερνητικού ανασχηματισμού, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Σαλαγιάννης, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, δύο και μόνο συναισθήματα θα μπορούσε να νιώσει: απογοήτευση και αηδία.

Eχει τρελάνει το ίντερνετ: Εσείς τι βλέπετε σε αυτό το σχέδιο;



Μερικές φορές η πιο αυθόρμητη αντίδραση, ή σκέψη μας, είναι και εκείνη που αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες αλήθειες για αυτά που
κρύβουμε λίγο βαθύτερα μέσα μας.
Και αυτή η οφθαλμαπάτη, αυτό το πολύ απλό σχέδιο που βλέπετε στην φωτογραφία, δείχνει, σύμφωνα με κάποιους ψυχολόγους, το αν και κατά πόσον ο εγκέφαλός σας σκέφτεται... πονηρά στην πρώτη ευκαιρία. Πρώτα απ' όλα προσέξτε πάλι καλά το σχέδιο:

Η οροφή που δίνει ρεύμα για το σπίτι και το αυτοκίνητο από την Tesla (vid)


Ο Elon Musk δεν είναι απλά ένας ακόμη διευθύνων σύμβουλος αυτοκινητοβιομηχανίας, εν προκειμένω της Tesla. Μέσω του SpaceX θέλει να στείλει τους ανθρώπους να μετοικήσουν σε άλλους πλανήτες. Και δεν σταματά εδώ. Στόχος του είναι η ενέργεια που θα χρησιμοποιούμε για τις μετακινήσεις μας αλλά και στην καθημερινότητά μας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση των μακροχρόνια ανέργων κατά... 598%



  • Στο 35,7% ο πληθυσμός σε κίνδυνο φτώχειας.


Η οικονομική κρίση έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο στην Ελλάδα τα...  τελευταία χρόνια δημιουργώντας τεράστια ρήγματα στην ελληνική κοινωνία καθώς την επηρέασε μέχρι τον βαθύ πυρήνα της. Μια έρευνα δείχνει ότι τα τελευταία χρόνια τα παιδιά και οι νέοι κάτω των 17 ετών αντιμετωπίζουν μια ακόμη σκληρότερη πραγματικότητα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μερίδες του πληθυσμού.

Ελληνες μαθητές με προβλήματα όρασης έφτιαξαν χάρτη αφής -Βραβεύτηκε στο εξωτερικό [εικόνα]


Ελληνες μαθητές με προβλήματα όρασης έφτιαξαν χάρτη αφής -Βραβεύτηκε στο εξωτερικό [εικόνα]

Τη δική τους οπτική του κόσμου έφτιαξαν μαθήτριες με προβλήματα όρασης, οι οποίες κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής χαρτών.
Ο διαγωνισμός έχει τίτλο «Barbara Petchenik» και το θέμα ήταν «Ο τόπος μου στο σημερινό κόσμο».

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/11/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων