Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Τρίτη 11-10-2016



Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικά έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. Εξαίρεση αποτελούν τα Δωδεκάνησα όπου τα φαινόμενα θα είναι λιγότερα και ασθενέστερα και τα νότια τμήματα του Αιγαίου όπου θα επικρατήσουν νεφώσεις με πιθανότητα για λίγους πρόσκαιρους όμβρους. Μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις δυτικές και βορειοανατολικές περιοχές της χώρας.

Το κόλπο για να κοιμίσετε το μωρό μέσα σε 42 δευτερόλεπτα!

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς είναι φυσικά να καταφέρουν να αποκοιμίσουν τα νεογέννητα μωρά τους.Μερικοί γονείς, είναι τυχεροί και το μωρό τους κοιμάται εύκολα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε προλαβαίνουν να ξεκουραστούν και οι ίδιοι.

"Κρύψτε" πριν πόση ώρα είχατε "μπει" στο facebook



Όλοι έχουμε προσέξει φίλους μας στο chat που δίπλα από το όνομα τους λέει π.χ 15 λεπτά, 1 ώρα κ.τ.λ. Αυτή η ώρα δείχνει το πόση ώρα έχετε να μπείτε στο Facebook. Ακόμα να είστε και offline! Αυτό βέβαια ισχύει και για εσάς.
Αυτή η υπηρεσία είναι λίγο σπαστική μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτή είναι η πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια σε ομάδα Γ' Εθνικής



Η Ανθούλα Σαββίδου γίνεται η πρώτη Ελληνίδα προπονήτρια που θα καθίσει σε πάγκο ομάδας επιπέδου Γ' Εθνικής.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια γυναίκα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Ο λόγος για την Ανθούλα Σαββίδου,

Συλλογική αποχαύνωση

165
Μετά από εφτά χρόνια κρίσης, ούτε ένας Έλληνας δεν μπορεί να ισχυρισθεί πως έχει άγνοια όλων όσων συμβαίνουν στην πατρίδα του – γνωρίζοντας απόλυτα πως οι ευθύνες δεν είναι πια της κυβέρνησης του, αλλά αποκλειστικά και μόνο δικές του.

Ανεργία νέων: Η Ελλάδα των μνημονίων «τρώει» τα παιδιά της

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/10/09/734938/main/anergia.jpg

Έκθεση κόλαφος του ΟΟΣΑ κάνει λόγω για «χαμένες» γενιές - Έτοιμη να σκάσει η κοινωνική «υδρογονοβόμβα» των ΝΕΕΤs

Η Ελλάδα των Μνημονίων, τρώει τα παιδιά της, καταδικάζοντάς τα στη στασιμότητα της ανεργίας, στερώντας τους το δικαίωμα να έχουν προσδοκίες και όνειρα, εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στόχους.

Telegraph: Οι πολίτες της Ε.Ε. θα μπορούν να παραμείνουν στη Βρετανία και μετά το Brexit



Όλοι οι πολίτες της ΕΕ που κατοικούν στη Βρετανία θα μπορούν να παραμείνουν απρόσκοπτα στη χώρα και μετά το Brexit, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Telegraph, που επικαλείται κυβερνητικές πηγές.

Η πληροφορία δημοσιεύεται στην... Τέλεγκραφ τη στιγμή που επισήμως η βρετανική κυβέρνηση αρνείται να εγγυηθεί διαρρήδην την δυνατότητα στους πολίτες από άλλες χώρες μέλη της ΕΕ να παραμείνουν στην Βρετανία μετά την έξοδό της από την Ένωση.

Πόσο θα πωλείται φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης - Πώς διαμορφώνεται η τιμή του φυσικού αερίου



Κοντά στα 93 λεπτά το λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κατά την έναρξη της περιόδου διάθεσης του προϊόντος το ερχόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου, με βάση τα σημερινά δεδομένα των διεθνών τιμών και της ισοτιμίας ευρώ / δολαρίου. Η τιμή είναι αυξημένη, σε σχέση με πέρυσι, εξαιτίας κυρίως της ανόδου της φορολογίας (Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και ΦΠΑ). Αντίθετα, όσοι θερμαίνονται με φυσικό αέριο θα δουν εφέτος σημαντικά χαμηλότερο λογαριασμό, σε σχέση με πέρυσι, εξαιτίας της υποχώρησης των διεθνών τιμών, αλλά και της επικείμενης - τον Ιανουάριο - μείωσης της φορολογίας.

Ανεπανάληπτη γιορτή ο «Νυχτερινός», έγινε η νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη! (φωτογραφίες)

21.000 χαμόγελα και η ενέργεια της Protergia φώτισαν τη Θεσσαλονίκη, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι δρόμου της χώρας. Την ωραιότερη δρομική εμπειρία της ζωής τους έζησαν περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 95 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα μείνει αξέχαστος για τα ρεκόρ που τον συνόδευσαν, αλλά ακόμα περισσότερο για τις συγκινήσεις που πρόσφερε στους συμμετέχοντες!

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.