Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Κυριακή 9-10-2016



Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές μόνο τοπικές νεφώσεις. Όμως προς το βράδυ οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στην Ήπειρο και να νησιά του Ιονίου και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες, η ορατότητα στην βόρεια Ελλάδα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

ΡΙΓΑΝΕΛΑΙΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ



1
Πρόσφατες εργαστηριακές μελέτες επιβεβαίωσαν οτι το ριγανέλαιο είναι ένα ισχυρό φυτικό αντιβιοτικό,με αντιμυκητιακές και αντι-ιικές ιδιότητες.
Το ριγανέλαιο θεραπεύει ή βοηθάει να υποχωρήσει η ακμή,
αλλεργίες, αρθρίτιδα, άσθμα, δυσκοιλιότητα, λαρυγγίτιδα,
πιτυρίδα, διάρροια, πεπτικές διαταραχές, τσιμπήματα εντόμων, βρογχίτιδα,πληγές ,

Δείτε πώς μπορείτε να ανάψετε φωτιά με ένα… μολύβι – ΒΙΝΤΕΟ


1

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει πως μπορεί κανείς να ανάψει φωτιά με ένα… μολύβι.Εκτός από το μολύβι, χρειάζεται ένα αυτοκίνητο και καλώδια μπαταρίας αυτοκινήτου.

Θες να κρύψεις μια συνομιλία στο Facebook; Μάθε πώς



Λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει "διαλύσει" ερωτικές αλλά και φιλικές σχέσεις δίνει πλέον το Messenger του Facebook.
Το facebook μέσω μιας νέας λειτουργίας δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να πραγματοποιούν απόρρητες συνομιλίες με άλλους χρήστες.

Τετράμηνη παράταση για την τακτοποίηση αυθαιρέτων



Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έδωσε παράταση τεσσάρων μηνών για την υπαγωγή στον ισχύοντα νόμο 4178/2013 και την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.
Συγκεκριμένα, η προθεσμία θα λήξει την 8η Φεβρουαρίου 2017, με την πάροδο συνολικά 42 μηνών από τη δημοσίευση του νόμου.

Υπό κατάργηση οι συντάξεις χηρείας!



  • Eγκύκλιο που ουσιαστικά «καταργεί» τις συντάξεις χηρείας ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας προκειμένου να εφαρμόσει τις διατάξεις που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.

Όπως...αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, αυτό προκύπτει καθώς οι περιορισμοί δεν είναι μόνο ηλικιακοί, επειδή ο νόμος προβλέπει ότι στο εξής σύνταξη χηρείας εφ’ όρου ζωής

Ανέλαβε δράση η συνοριοφυλακή της Ευρωπαϊκής Ένωσης



  • Ο σκοπός τους επόμενους μήνες είναι η νέα αυτή ακτοφυλακή να έχει στη διάθεσή της 1.500 συνοριοφύλακες, που να μπορούν μέσα σε μερικές ημέρες να βρεθούν σε οποιοδήποτε σύνορο της Ε.Ε. έχει ανάγκη.

Χρυσή και στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Κορακάκη



Η… ανάβαση στο βάθρο της έγινε συνήθεια! Η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ αεροβόλο πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στη Μπολόνια της Ιταλίας.

Τι θα ισχύσει με τη συλλογή αποδείξεων το 2016

Διευκρινίσεις ότι ούτε εφέτος οι φορολογούμενοι έχουν τη νομική υποχρέωση να κρατούν αποδείξεις έδωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης με δηλώσεις του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα, διευκρίνισε ότι όπως το 2015 έτσι και για τα εισοδήματα που θα αποκτηθούν φέτος.

ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΕΞΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΤΑ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Την έναρξη της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου σε όλα τα αστικά κέντρα και σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, με χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε στη σημερινή 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μουσική, ρυθμός και πολλές εκπλήξεις στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου!

Αυτό το Σάββατο, η Θεσσαλονίκη γιορτάζει! O Protergia 5ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης θα γεμίσει την καρδιά της πόλης με δεκάδες χιλιάδες κόσμου, που θα τρέξουν, θα διασκεδάσουν και θα περάσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά με ήχο, φως και πολλά χαμόγελα, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα!

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/10/2016

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.