Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Σάββατο 8-10-2016



Το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίες κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές να σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της δυτικής χώρας, στη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του ευκάλυπτου, για κρυολόγημα, ιγμορίτιδα, ψωρίαση, ακμή, μνήμη (συνταγές)

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή βιολόγος
Ο Ευκάλυπτος ή Eucalyptus globulus είναι γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες στο αναπνευστικό σύστημα γιατί διευκολύνει και απελευθερώνει την αναπνοή. Προστατεύει από ασθενείς ιούς, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και δρα ως γενετικό τονωτικό.

Ο ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΕΟΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ


Ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Γκουτέρες έλαβε σήμερα την ομόφωνη υποστήριξη και των 15 μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ προκειμένου να γίνει ο επόμενος γενικός γραμματέας του Οργανισμού,

Απλά λιάζονται, και που και που βιάζoυν…

Με αφορμή τον βιασμό μιας 23χρονης φοιτήτριας στο ΑΠΘ από «πρόσφυγες πολέμου, θυμήθηκα μια ανάλογη αποτρόπαια περίπτωση βιασμού, που συνέβη στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στη συμπρωτεύουσα.

Πρόκειται για τον ξυλοδαρμό και τον ομαδικό βιασμό ενός ζευγαριού νέων, που ερωτοτροπούσαν νυχτιάτικα μέσα στο αυτοκίνητό τους κάτω από μια γέφυρα στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης, από ομάδα «συμπαθών Ρομά»…

"Πετάει" η Νομική Σχολή: Πρώτη σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης

 Πετάει  η Νομική Σχολή: Πρώτη σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης
"Πετάει" η Νομική Σχολή: Πρώτη σε διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης

Η ομάδα της Νομικής Σχολής Αθηνών, η οποία εκπροσώπησε την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, ως πρωταθλήτρια για το 2016, στους Παγκόσμιους Τελικούς του Διεθνούς Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης για το Δίκαιο του Διαστήματος «Manfred Lachs Space Law Moot Court Competition» (26-30 Σεπτεμβρίου, Guadalajara, Μεξικό), ανακηρύχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Πως η προπαγάνδα ενεργοποιεί μόνον το συναίσθημα, καταστρέφοντας την λογική!!!

11


1Το σύστημα μεταδίδει με πολύ καλά μελετημένο τρόπο συγκεκριμένες ειδήσεις, με συγκεκριμένη περιγραφή, ώστε να επιτύχει να μας δημιουργήσει συγκεκριμένο συναίσθημα.
Το συγκεκριμένο συναίσθημα θα ακολουθήσει και συγκεκριμένη αντίδραση που το σύστημα θα εκμεταλλευθεί, φυσικά εις βάρος μας.

Ο Τσίπρας έταξε στους δικαστές να μη μειώσει τους μισθούς τους!


734232-2607115.jpg

Σε μια προσπάθεια να μετριάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη δικαστική εξουσία, ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε σήμερα, Πέμπτη (06/10/2016) ενώπιον των προέδρων ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας ότι δεν θα γίνει καμία μείωση στα μισθολόγιά τους.

Ένας ηγέτης χρειάζεται. Ή ένας τρελός!

Ευρωπαϊκή "Ένωση"..


Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ευρώπη.
Λάθος!
Το φάντασμα δεν πλανιέται. Έχει ήδη εγκατασταθεί σε όλα τα κέντρα εξουσίας του αισχρού μορφώματος που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση,
..και είναι το φάντασμα της δικτατορίας και του φασισμού.

Τυχαίο; Ρώσοι κοσμοναύτες επιλέγουν Κρήτη για να «αποκατασταθεί» η υγεία τους…


Σε προορισμό τον οποίο επιλέγουν Ρώσοι κοσμοναύτες για την αποκατάστασή τους, όταν επιστρέφουν από το διάστημα, καθίσταται η Κρήτη, καθώς ακόμα δύο, βρίσκονται στο νησί.

Απολύουν εργαζομένους 55-64 ετών για να προσλάβουν νέους με χαμηλότερες αμοιβές




Στο 23,2% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στη χώρα τον Ιούλιο εφέτος, μειωμένο σε σύγκριση με το 24,8% του ίδιου μήνα πέρυσι και οριακά σε σχέση με το 23,4% του Ιουνίου 2016.

Ο αριθμός των ανέργων ανήλθε σε 1.120.843 άτομα.

Αυτή είναι η σύνθεση της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση



Με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Διαλόγου για την Συνταγματική Αναθεώρηση, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Η Συντονιστική Επιτροπή Διαλόγου πρόκειται να αναλάβει τη διεξαγωγή μιας πλατιάς, ανοιχτής διαδικασίας διαλόγου σε εθνική κλίμακα.

Οδηγίες και συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. προς τις γυναίκες

Η ελληνική Αστυνομία απευθύνει οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές προς τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους σχετικά με την ασφάλειά τους (και τις βραδινές ώρες), ώστε να προλάβουν παραβατικές συμπεριφορές σε βάρος τους στο δρόμο αλλά και το σπίτι.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/10/2016

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.