Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 5-10-2016



Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, φαινόμενα που σταδιακά θα σταματήσουν, περιμένουμε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις οι οποίες στα ορεινά θα είναι πυκνότερες με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές ή όμβρους. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Ο ΝΕΟΣ ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! Είναι 10 χρονών και…. (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΕΝΣΙΛΒΑΝΙΑ. Ο Ουίλιαμ Μαϊλής, που κλείνει τα 10 του χρόνια στις 3 Οκτωβρίου, είναι όπως πολλά παιδιά στην ηλικία του, του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια, ο αθλητισμός και η παρέα με τους φίλους του. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ δεν είναι συνηθισμένο παιδί όταν μιλάμε για την ακαδημαϊκή εκπαίδευση, επεσήμανε το περιοδικό People.

«Ηρωας της χρονιάς» ο γιατρός που φρόντιζε τους φτωχούς ντυμένος ζητιάνος (Κοινοποιήστε για να τον τιμήσετε)



Ο δρ. Τζιμ Γουίδερς δεν είναι ένας συνηθισμένος γιατρός. Είναι ένας ξεχωριστός γιατρός που δίνει ένα μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε όλους μας.

Οι Κινέζοι αγοράζουν όλα τα γαϊδουράκια του κόσμου. Δείτε γιατί

Αν είστε ακόμα ιδιοκτήτης γαϊδάρου καλό θα είναι να… κρύψετε το ζώο σας, καθώς η Κίνα μοιάζει να έχει επιδοθεί σε πραγματικό παγκόσμιο… γαϊδουρομάζεμα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, χώρες της Αφρικής, όπως ο Νίγηρας και η Μπούρκινα Φάσο έχουν απαγορεύσει τις εξαγωγές γαϊδουριών στην Κίνα,

Συντριπτικό «ΟΧΙ» των Ούγγρων στην ισλαμοποίηση της χώρας: Με 95% είπαν όχι στην μετεγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων!



ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

του Πέτρου Αναστασίου

Συντριπτική ήταν η νίκη του ΟΧΙ στην Ουγγαρία σε ότι αφορά το δημοψήφισμα με ερώτημα αν γίνεται δεκτό το ευρωπαϊκό σχέδιο μετεγκατάστασης προσφύγων στις χώρες της ΕΕ όπως ακριβώς είχε προτρέψει ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. Το 95% τάχθηκε κατά αυτής της προοπτικής.

ΤΑ’ ΠΑΙΡΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 5.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΜΑΥΡΑ» ΕΚΑΤ. ΤΑ ΕΧΤΙΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ. «ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑ

Απίστευτη καταγγελία για Νίκο Κοτζιά και Νίκο Παππά με λαθραίους, μαύρο χρήμα και… δολοφονίες
Λαθρομετανάστες… Τι κρύβεται πίσω από την αδυναμία της κυβέρνησης για τους κατατρεγμένους της μοίρας όπως τους αποκαλούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Η πονοψυχία τους ή μία γερή μπίζνα, που έχει μετατρέψει απλούς δημόσιους λειτουργούς σε εκατομμυριούχους;

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ασέλγειας σε βάρος 23χρονης

Οι κακοποιοί επιτέθηκαν στον νεαρό φοιτητή και την συμφοιτήτρια του, τους λήστεψαν και κακοποίησαν την κοπέλα σεξουαλικά μέσα στο προαύλιο του ΑΠΘ
Από δομές της Χίου προέρχονταν οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες μη νόμιμους μετανάστες που συνελήφθησαν για την ληστεία και την σεξουαλική κακοποίηση που έγινες χθες τα ξημερώματα σε βάρος της 23χρονης στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ.

Προσοχή για να μην προκληθεί πανικός χωρίς λόγο : Την Τετάρτη θα ηχήσουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ οι σειρήνες προειδοποίησης αεροπορικού βομβαρδισμού


Προσοχή για να μην προκληθεί πανικός χωρίς λόγο : Την Τετάρτη θα ηχήσουν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ οι σειρήνες προειδοποίησης αεροπορικού βομβαρδισμού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Παλαϊκής Άμυνας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας θα ηχήσουν το πρωί της Τετάρτης στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2016».

«Φωτιά» θα πάρει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

  • Δπλές αυξήσεις απειλούν τους καταναλωτές πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου που αρχίζει η διάθεση του καυσίμου στην αγορά, αφενός μέσω των φόρων, αφετέρου μέσω των διεθνών τιμών που φαίνεται να παγιώνονται στα υψηλά επίπεδα των τελευταίων μηνών.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι η 16χρονη Σταυρούλα Τσολακίδου από την Καβάλα



Με χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκε η τοπική κοινωνία της Καβάλας την είδηση της νέας μεγάλη παγκόσμιας διάκρισης της νεαρής Καβαλιώτισσας σκακίστριας, Σταυρούλας Τσολακίδου,η οποία σε ηλικία μόλις 16 ετών κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στους διεθνής σκακιστικούς αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία.

Τεράστια ευκαιρία: 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης από την ΟΑΕΔ! Πως θα καταφέρεις να είσαι στους τυχερούς;

Τεράστια ευκαιρία: 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης από την ΟΑΕΔ! Πως θα καταφέρεις να είσαι στους τυχερούς;
Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, για 6.339 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 34 Δήμους...

Θεσσαλονίκη: «Διορισμός» 500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών –Ποιους αφορά

733366-teacher.jpg
Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή περίπου 500 αναπληρωτών καθηγητών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση Προσφύγων (ΔΥΕΠ).

Πυρά δικαστικών κατά πολιτικών: «Περιφρονείτε τις αποφάσεις μας»

733345-law-1063249_1280.jpg
Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε σήμερα (03/10) η πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Ειρήνη Γιανναδάκη, κατά της πολιτικής τάξης της χώρας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την γιορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη του δικαστικού Σώματος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/10/2016


            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.