Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Καιρός: για Τρίτη 26-7-2016



Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2016 αναμένονται νεφώσεις σε όλη την ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του Ιονίου. Βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές θα σημειωθούν στις παραπάνω περιοχές με εξαίρεση την Ανατολική Στερεά και τη Θράκη, όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και ασθενή. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές μόνο νεφώσεις.

Έτσι θα παγώσετε ένα ζεστό αναψυκτικό σε μόλις 2 λεπτά! [video]


Αυτό το tip θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια ειδικά αν δεν έχετε καθόλου κρύα αναψυκτικά...
στο ψυγείο και θέλετε οπωσδήποτε να πιείτε κάτι δροσερό ή περιμένετε καλεσμένους. Δείτε πώς θα το καταφέρετε σε μόλις 2 λεπτά (στην κυριολεξία).

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα μεγάλο μπολ, νερό, παγάκια και αλάτι.

Αυτή η δασκάλα κρέμασε έξω από την τάξη μια σακούλα για τον πιο υπέροχο λόγο


Μία μέρα η δασκάλα, Kristen McCulloch, μπήκε στην τάξη και ζήτησε από τους μαθητές της να γράψουν σε ένα κομμάτι χαρτί τα προβλήματά τους ανώνυμα. Στη συνέχεια, πήρε το χαρτί του κάθε παιδιού και το έβαλε μέσα σε μια πλαστική σακούλα. 

Ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι αυτό το μικρό πείραμα θα είχε τόσο μεγάλη επίδραση όχι μόνο στους μαθητές της, αλλά και σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι έμαθαν για το αποτέλεσμα του πειράματος μέσω του Facebook.

ΤΟ FACEBOOK ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ




ΘΑ "ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!
Στους άπειρους «τοίχους» τουFacebook υπάρχουν ολόκληρα κομμάτια από τις ζωές των χρηστών του. Ηλικία, δουλειά, τόπος διαμονής, σκέψεις... 
δημοσιεύσεις, σχόλια, ακόμα και συζητήσεις. Ο στόχος του μεγαλύτερου μέσου δικτύωσης στον κόσμο είναι, με το νέο του πρόγραμμα «DeepText» και μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, να κατανοεί το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων μας. Σαν να κοίταζε το προφίλ μας ένας άνθρωπος!

Το παράδειγμα που έδωσε το Facebook στην ανακοίνωση του

Αν δεν μιλάς στη γλώσσα της Αλήθειας και του Αλτρουισμού, τότε πώς θες να λέγεσαι Άνθρωπος;


http://www.o-klooun.com/media/k2/items/cache/dcc2cd62f1b26c977f70c392261b1c89_L.jpg

Γράφει η Ζωή Αργύρη 

Από μικρή είχα την ενδόμυχη ανάγκη να αγαπώ ανιδιοτελώς, να δίνομαι χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα και να τολμώ να αφεθώ, να βουτώ στο κενό της αλήθειας χωρίς δίχτυ ασφαλείας και πλάτες άλλων για σανίδα σωτήριας.

Κάψτε τη σημαία, βρίστε την Παναγία, διαλύστε την οικογένεια…



Το μόρφωμα των Τσίπρα-Καμμένου δεν είναι πια μόνο η πιο ανθελληνική κυβέρνηση όλων των εποχών αλλά και η πιο επικίνδυνη!
Ο Νίκος Συρίγος γράφει…

Τα πράγματα είναι απλά. Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση η Ελλάδα κινδυνεύει. Ανεξάρτητα με το αν τους ψήφισες ή όχι, αν είσαι αριστερός ή δεξιός, αν σου λένε τίποτα οι λέξεις πατρίδα, έθνος κλπ. βλέποντας απλά αυτά που κάνουν ο Τσίπρας με τον Καμμένο, αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος του κινδύνου. Δεν μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι.

Η κυβέρνηση ετοιμάζει ...συσσίτια, για τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ.


post-feature-image

Με τη χορήγηση κάρτας σίτισης και απαλλαγή από τη συμμετοχή στην φαρμακευτική δαπάνη θα προσπαθήσει το υπουργείο Εργασίας να ανακουφίσει τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4,7 ΕΚ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Περαιτέρω ανάπτυξη παρουσιάζει το 2016 η βάση των ενεργών χρηστών του Facebook από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιεί η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το protothema.gr, ο αριθμός εκείνων που συνδέονται...
τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, προερχόμενοι από τη χώρα μας, έχει πλέον ξεπεράσει τα 4,7 εκατομμύρια.

Τρεις ιατρικοί μύθοι που τους πιστεύουν ακόμα και πολλοί γιατροί



Η κοινή γνώμη επηρεάζεται από μισές αλήθειες και παρανοήσεις που παίρνουν την διάσταση “μύθων” και μεταδίδονται από γενιά σε γενιά.
Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτές οι παρανοήσεις είναι αβλαβείς. Αλλά όταν ακόμα και γιατροί αρχίζουν να πιστεύουν κάποιους ιατρικών μύθους και να συμβάλλουν στην ανακύκλωσή τους, τότε ίσως ήρθε η ώρα να... ανησυχήσουμε!

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;; Ποια είναι η ωραιότερη λέξη της ελληνικής γλώσσας;

2
«Ποία είναι η ωραιοτέρα λέξις της ελληνικής γλώσσης;» αναρωτιόταν ο Πέτρος Χάρης (Ιωάννης Μαρμαριάδης 1902-1998)…

Φιλία


http://www.o-klooun.com/media/k2/items/cache/ca443173bae7cb04c5237c1631a8c1a1_L.jpg

Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη

Βιβλία ολόκληρα να γραφούν, ψυχολόγοι να προσπαθήσουν να μιλήσουν για τα άπειρα οφέλη της στην ψυχική, πνευματική μας υγεία, όσα ποιήματα και στιχάκια να γραφούν, θεωρώ ότι και πάλι δε θα μπορούσαν να περιγράψουν το μεγαλείο, την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της Φιλίας στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/7/2016

       

                       
                      
         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.