Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 25-7-2016



Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα η ημέρα θα ξεκινήσει με και πολύ καλές καιρικές. Βαθμιαία όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα δώσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά κυρίως τμήματα της Δυτικής Στερεάς, στης Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και πιθανόν της Πελοποννήσου.

Εκπληκτικό βίντεο με πλάνα μέσα από ένα πυροσβεστικό Canadair

Οι πτήσεις πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου Canadair είναι μια δύσκολη υπόθεση. Χαμηλές πτήσεις πάνω από μαινόμενες πυρκαγιές, προσγειώσεις ακριβείας σε κάθε απίθανο σημείο για υδροληψία, συμπεριλαμβανομένων λιμνών και ποταμών. Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από επιχειρήσεις, με συμμετοχή αεροσκαφών Bombardier CL-415, CL-215 και CL-215Τ (πρώην Canadair).
Παρακολουθήστε τι βλέπει:

Πορεία Ελευθερίας για τα είκοσι χρόνια από τη θυσία των Ισαάκ και Σολωμού


Πορεία Ελευθερίας για τα είκοσι χρόνια από τη θυσία των Ισαάκ και Σολωμού. Φωτογραφία ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Είκοσι χρόνια από τη θυσία των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού η Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, η οποία έχει ως βασικό στόχο τη διατήρηση της μνήμης της θυσίας τους, διοργανώνει και φέτος εκδηλώσεις με την Πορεία Ελευθερίας Μοτοσικλετιστών. Στην «Πορεία Ελευθερίας» συμμετέχουν 42 άντρες και γυναίκες με 30 μηχανές, ενώ μαζί τους είναι η κόρη του Τάσου Ισαάκ, Αναστασία, και η αδελφή του Άντρη.

Κάψτε τη σημαία, βρίστε την Παναγία, διαλύστε την οικογένεια…

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/175230e2988c4947a659a7f7b63fcf66_L.jpg

Το μόρφωμα των Τσίπρα-Καμμένου δεν είναι πια μόνο η πιο ανθελληνική κυβέρνηση όλων των εποχών αλλά και η πιο επικίνδυνη! Ο Νίκος Συρίγος γράφει…

Τα πράγματα είναι απλά. Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση η Ελλάδα κινδυνεύει. Ανεξάρτητα με το αν τους ψήφισες ή όχι, αν είσαι αριστερός ή δεξιός, αν σου λένε τίποτα οι λέξεις πατρίδα, έθνος κλπ. βλέποντας απλά αυτά που κάνουν ο Τσίπρας με τον Καμμένο, αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος του κινδύνου. Δεν μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι.

5 πολύ σημαντικά πράγματα που διαισθάνονται οι σκύλοι προτού συμβούν


http://static.nou-pou.gr/media/uploads/2016/03/09/dog1.jpg

Ο σκύλος είναι ο πιο ενστικτώδης τετράποδος φίλος του ανθρώπου. Έχει την ικανότητα να νιώσει πότε ο ιδιοκτήτης του είναι λυπημένος ή ακόμα μπορεί να διαισθανθεί τον θάνατο πριν συμβεί. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα πιο απίστευτα πράγματα που οι σκύλοι μπορούν να αισθανθούν.

Πώς θα πληρώσετε τους φόρους σε πολλές δόσεις με πιστωτική κάρτα



Διευκολύνσεις με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας για την πληρωμή των φόρων προσφέρουν και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες. Ειδικά αυτή την περίοδο όπου ΕΝΦΙΑ και φόρος εισοδήματος θα πέσουν μαζί κάνοντας δύσκολη τη ζωή των Ελλήνων

Έρχεται το σοκ του ΕΝΦΙΑ για 1,6 εκατ. ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων



Ισχυρό σοκ αναμένεται να υποστούν σε λίγες μέρες πάνω από 1.600.000 φορολογούμενοι όταν θα δουν αναρτημένα στους λογαριασμούς τους, στο ΤAXISnet, τα εκκαθαριστικά του φετινού ΕΝΦΙΑ.

Τα ποσά του φόρου που θα καλούνται να πληρώσουν θα είναι σημαντικά αυξημένα σε σύγκριση με το 2015 και το 2014, καθώς φέτος η κυβέρνηση ψήφισε ρυθμίσεις με τις οποίες αυξάνονται οι συντελεστές υπολογισμού του κύριου και του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ, μειώνεται το αφορολόγητο του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ και καταργούνται πολλές διατάξεις που προέβλεπαν απαλλαγές από την επιβολή του.

Απλά ζήσε. Τόλμησε. Κάνε λάθη. Αποδέξου. Πάλεψε. Χάσε. Κέρδισε…

http://www.healingeffect.gr/wp-content/uploads/2016/07/3207_Flower-art-woman-HD-wallpaper.jpg
Κλείσε για λίγο τα μάτια σου. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα από αυτά που σε κάνουν να τρέχεις και να κρατάς το μυαλό σου μουδιασμένο. Φέρε στο νου σου εικόνες που σε ηρεμούν. Που σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια. Μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που σε παίρνει από το χέρι και σε οδηγεί στην ασφάλεια. Πες ένα μεγάλο όχι από τα τετριμμένα για λίγες στιγμές μόνο και αναρωτήσου: Τι θες τελικά από τη ζωή σου;

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Ελληνισμός: σύνολο αξιών που επικεντρώνεται στο να εξυψώνει τον άνθρωπο τον θέτει στο κέντρο του σύμπαντος,κάνοντας ακόμη και τους θεούς του να υποτάσσονται στις ανθρώπινες αδυναμίες και ο ίδιος ο άνθρωπος αποτελεί «μέτρο πάντων χρημάτων».

Πώς υπολογίζονται οι ασφαλιστικές εισφορές αμειβομένων με "μπλοκάκι"



Σύγχυση και ανησυχία σε χιλιάδες εργαζομένους ασφαλισμένους με δελτίο παροχής υπηρεσιών έχουν προκαλέσει οι διατάξεις του πρόσφατου ασφαλιστικού νόμου. Η πρόβλεψη υποχρέωσης για τον εργοδότη να καταβάλει τα 2/3 των εισφορών των ασφαλισμένων με δελτίο παροχής υπηρεσιών, για τους οποίους προκύπτει ότι το εισόδημά τους θα προέρχεται από την απασχόλησή τους σε ένα ή και δύο φυσικά ή νομικά πρόσωπα, παρά την αρχική ανακούφιση που προκάλεσε στους εργαζομένους, φαίνεται πως πρακτικά, αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα εφαρμογής.

Οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες του κόσμου

Διαβάστε ποιες είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες του κόσμου - Στο top 10 των πιο ευτυχισμένων χωρών δεν υπάρχει ευρωπαϊκή χώρα

Η Κόστα Ρίκα, μια μικρή χώρα στην κεντρική Αμερική, με πληθυσμό 4.890.379 εκατ. κατοίκους είναι η χώρα με τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον πλανήτη. Το βρετανικό think tank, New Economics Foundation (NEF) κάθε χρόνο από το 2006 εκδίδει τον κατάλογο με τις πιο ευτυχισμένες και τις πιο δυστυχισμένες χώρες στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη μερικούς παράγοντες - δείκτες.

Έρχεται φοροκαύσωνας: Πρέπει να πληρωθούν φόροι 5 δισ. ευρώ σε 5 μέρες


Έρχεται φοροκαύσωνας: Πρέπει να πληρωθούν φόροι 5 δισ. ευρώ σε 5 μέρες


Ξεκινάει την Δευτέρα η εβδομάδα των φορολογικών παθών. Ο «καυτός» Ιούλιος θα αδειάσει τις τσέπες των φορολογουμένων, καθώς πρέπει να κλείσει με έσοδα τουλάχιστον 5 δις ευρώ στα κρατικά ταμεία, προκειμένου ο προϋπολογισμός να παραμείνει εντός των στόχων, που έχει θέσει το υπουργείο Οικονομικών.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/7/2016

        

                       
                      
         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.