Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 8-6-2016



Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του 24ώρου και έως τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Σποράδες. Στη συνέχεια βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και την Κρήτη.

Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς δηλώνουν συμμετοχή στη διαδήλωση της μεθεπόμενης Τετάρτης 15/6


  • 9 μέρες πριν τη συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" στη Θεσσαλονίκη, και ήδη εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίνονται θετικά στο κάλεσμα μέσω Facebook δηλώνοντας πως πρόκειται να παρευρεθούν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Δείτε ΤΙ συμβαίνει στο Σώμα μας, όταν Φυσάμε τον Αντίχειρά μας! Απίστευτο;



Το σώμα μας είναι τουλάχιστον παράξενο! Όταν πονάει μία άρθρωση, ένα άλλο πρόβλημα λύνεται ως δια μαγείας και το ανάποδο. Οπότε εάν σας πονάει ο λαιμός σας, έχετε μπουκωμένη μύτη ή κάποιο άλλο από αυτά τα καθημερινά προβλήματα, αυτά τα κόλπα μπορεί να σας βοηθήσουν!

Πότε θα ξεκινήσει η περαιτέρω χαλάρωση των capital controls;



Με αργό ρυθμό προχωρούν οι διαδικασίες για το πρώτο βήμα χαλάρωσης των capital controls με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η σχετική πρόταση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών δεν έχει ακόμη κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Θέμα χρόνου η πρώτη εμπορική αποστολή στο φεγγάρι!

Αμερικανοί αξιωματούχοι φαίνεται πως είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία δίνοντας το «πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική αποστολή στο φεγγάρι. 
Η έγκριση της κυβέρνησης θα εξαλείψει το μεγαλύτερο κανονιστικό εμπόδιο στα σχέδια Moon Express, μίας start-up επιχειρήσεις που σχετίζεται με τον χώρο του διαστήματος, η οποία σχεδιάζει την αποστολή επιστημονικού υλικού στη Σελήνη.

Τη μια μέρα διέσυρε τον Αβραμόπουλο, την άλλη ….σκοτώθηκε

buonano_trohaio
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…!
ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ; ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑ …ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ; ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ! – OΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!!
ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ, ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. !!!!
(ΛΕΤΕ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ …ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ;;;)

Mε μικροτσίπ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κ.α. οι νέες ταυτότητες..





  1.  «Αντίο» στην κλασική μπλε ταυτότητα που κουβαλήσανε γενιές και γενιές Ελλήνων καθώς από το 2017 θα ξεκινά η έκδοση νέων με το μικροτσίπ, που δεν θα έχει μόνο τον αριθμό ΔΑΤ αλλά και στοιχεία όπως το το ΑΜΚΑ, το ΑΦΜ κα.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 2: ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! Συγκλονιστικό βίντεο

Φιμώνει τους εσωτερικούς υπονομευτές! Αποστομώνει τους εξωτερικούς πλαστογράφους! Σηματοδοτεί την επερχόμενη αλλαγή κορυφής στην αμερικανική εξωτερική πολιτική για το Σκοπιανό

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Σε κινητοποιήσεις πανελλαδικού χαρακτήρα προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ μαζί με τους εργαζόμενους στην ΕΥΔΑΠ ενόψει της επιχειρούμενης ιδιωτικοποίησης των επιχειρήσεων . Για το θέμα αυτό θα γίνει Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουνίου.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ΜΕΣΑ Σ ΟΛΑ στη Βεργίνα Τηλεόραση, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζόμενων στην ΕΥΑΘ Γιώργος Αρχοντόπουλος, «στην ουσία δεν πρόκειται για αξιοποίηση αλλά για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, γεγονός που μας βρίσκει αντίθετους».

Με μαύρα χρήματα και σε τιμές εξωφρενικές αγοράζουν γη στη Θράκη!

"Μπροστινοί" του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αγοράζουν γη προσφέροντας τιμές πολύ μεγαλύτερες από τις κανονικές!

Αλλάζει η κατάθεση πινακίδων.




  • Σημαντικά προβλήματα για τους φορολογούμενους που ζουν σε νησιά και σε ορεινές περιοχές.
  • Ποιές αλλαγές εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.
  • Στο τραπέζι προτάσεις για την απλοποίηση της διαδικασίας.

Αυτοί είναι οι μισθοί των Ελλήνων που φεύγουν για δουλειά στο εξωτερικό

Νέοι, κάτω των 35, ταλαντούχοι, με λαμπρές σπουδές και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις είναι κατά βάση οι Έλληνες που φεύγουν για μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό και οι οποίοι δεν σκοπεύουν να γυρίσουν στην πατρίδα 
αν δεν αλλάξει το κλίμα κι αν δεν τους δοθεί μια θέση με αποδοχές πάνω από 30.000 ευρώ (!), σύμφωνα με την έρευνα της ICAP Group για το φαινόμενο brain drain.

Η γλώσσα των αρίστων διδάσκεται, δεν καταργείται!


Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη γλωσσα

Toυ Ανδρέα Ζαμπούκα
Τα «Ευαγγελικά» του 1901, ήταν η αιματηρή «εμφύλια» σύγκρουση αρχαϊστών και δημοτικιστών με αφορμή την μετάφραση του Ευαγγελίου. Για την διαμάχη της γλώσσας παραιτήθηκαν ένας αρχιεπίσκοπος (ο Αθηνών, Προκόπιος Β’ που ενθάρρυνε την μεταγλώττιση)  και  ολόκληρη η κυβέρνηση του Γ. Θεοτόκη!

Ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα στo Internet τα Ελληνόπουλα.




  • Αποκαλυπτική ως προς τις συνήθειες των παιδιών και των ανηλίκων στο Internet είναι η σχετική έκθεση της Kaspersky Lab, καταδεικνύοντας ότι τα παιδιά και οι ανήλικοι ανά τον κόσμο περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας εργαλεία επικοινωνίας, όπως κοινωνικά δίκτυα, email, εργαλεία chat κ.ά.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/6/2016

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.