Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Καιρός: για Σάββατο 14-5-2016




Νεφώσεις, πυκνότερες στη Βόρεια Ελλάδα και στο Νότιο Αιγαίο με λίγες βροχές ή καταιγίδες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, περιμένουμε το Σάββατο 14 Μαΐου 2016.

Πεζόδρομος την Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης



Πεζοδρομείται την ερχόμενη Κυριακή η Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη. 
Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ασφαλή και άνετη κίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, δίνοντας προτεραιότητα στους πεζούς, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.00΄ ώρα της Κυριακής 15-05-2016 έως την 17.00΄ ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου.

Εκτοξεύονται οι τιμές των αυτοκινήτων από την 1η Ιουνίου

«Φωτιά» αναμένεται να πάρουν οι τιμές των αυτοκινήτων από την 1η Ιουνίου καθώς αλλάζει ριζικά ο τρόπος υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης ενώ παράλληλα αυξάνεται ο ΦΠΑ και λήγει το μέτρο της απόσυρσης.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες, από την 1η Ιουνίου αλλάζει ριζικά ο τρόπος υπολογισμού του Τέλους Ταξινόμησης στα καινούρια και εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα το οποίο αποσυνδέεται από τον κυβισμό και την Εργοστασιακή Αξία και συνδέεται άμεσα με την Αξία Λιανικής Προ Φόρων.

Capital Control: Ποιοι θα μπορούν να σηκώνουν πάνω από 420 ευρώ



Την υιοθέτηση διαφοροποιήσεων στην «μεταχείριση» μεταξύ υφιστάμενου και νέου χρήματος στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, στο πλαίσιο της μείωσης των επιπτώσεων των κεφαλαιακών περιορισμών (capital controls) προτείνουν παράγοντες των Βρυξελλών, σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Ξεκίνησε ἐπισήμως ἡ προπαγάνδα κατὰ τῶν μετρητῶν!!!


Ξεκίνησε ἐπισήμως ἡ προπαγάνδα κατὰ τῶν μετρητῶν!!!1

Οἱ …«εἰδήσεις» προέρχονται ὅλες ἀπὸ τὸ Ἀθηναϊκὸ καὶ Μακεδονικὸ Πρακτορεῖο εἰδήσεων, ἕναν ὀργανισμὸ Δημοσίου Δικαίου (Ἀνώνυμος Ἑταιρεία τοῦ Δημοσίου γιὰ τὴν ἀκρίβεια), ποὺ οἱ ὑπάλληλοί του ἁπλῶς …καταγράφουν αὐτὰ ποὺ τοὺς ὑπαγορεύουν.  Ὅπως δῆλα δὴ κάθε δημόσιος ὑπάλληλος..

EBRD: Η προσφυγική κρίση επιβάρυνε οικονομικά την Ελλάδα


EBRD: Η προσφυγική κρίση επιβάρυνε οικονομικά την Ελλάδα




Ύφεση 0,2% για το 2016 και ανάπτυξη 2,4% προβλέπει για την ελληνική οικονομία η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD). Παράλληλα σημειώνει ότι η προσφυγική κρίση επιβάρυνε την Ελλάδα.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ – Βάζουν χέρι και στα οικονομικά των σωφρονιστικών καταστημάτων – ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ


Θα γίνει και αυτό!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το crashonline, στην κυβέρνηση επιθυμούν να βάλουν «χέρι» και στα οικονομικά των φυλακών!

Ναι, καλά διαβάσετε! Πρόκειται να διενεργηθούν έλεγχοι από «ράμπο» (επίτροπους τους ονομάζουν) όπου θα μπουν στις φυλακές όποια ημέρα θέλουν και όποια ώρα, ρίχνοντας μια… ματιά – μεταξύ άλλων – στο Ταμείο Κέρδους Σιγαρέτων αλλά και το Φιλόπτωχο Ταμείο!

Η εικόνα της πολιτικής εν Ελλάδι..

Λέγαμε στο χθεσινό μας σχόλιο για κείνο το κουράδι(πρόβατο στα κρητικά)
το Μισελοζανάτση, και εκθειάζαμε την ''αντρίκια'' συμπεριφορά του προς τους ψηφοφόρους του.

Το blog δεν ξέρει αν τον έχουμε δεί όλοι καλά.
Για ξανακοιτάχτε τον.

ΕΝΤΕΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΑ» ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!


ΕΝΤΕΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΑ» ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δεν έχουν τελειωμό τα τελευταία χρόνια οι αλλεπάλληλες εμφανίσεις βυζαντινών εκκλησιών σχεδόν τελείως «συμπτωματικά» σε όλη την έκταση της Τουρκίας, όπου συχνά προκαλούν το δέος στους σημερινούς κατοίκους της υπενθυμίζοντας τους ποιοι είναι οι πραγματικοί γηγενείς και ιδιόκτητες αυτής της ιστορικής γης.

Θα μας ταράξουν στους φόρους! Δείτε που έρχονται αυξήσεις

Σβήνουν και γράφουν στο Μαξίμου τα τσουχτερά μέτρα των έμμεσων φόρων, που συμφώνησαν με τους δανειστές. Η κυβέρνηση αναμένεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να ψηφιστούν την Κυριακή 22 Μαΐου.

Η τύχη του πακέτου πάντως, θα κριθεί στο σημερινό Euroworking Group το οποίο συνεδριάζει δια ζώσης κάτι που δείχνει και τη σημασία των όσων θα αποφασισθούν. Εκτός από τους έμμεσους φόρους στο τραπέζι θα πέσουν και οι αυτόματες περικοπές για διόρθωση του ελλείμματος που προτείνει η κυβέρνηση, αλλά και η λύση για το χρέος.

Αναμονή και 5 μήνες για ακτινοθεραπείες...




  • Ο χρόνος αναμονής για ακτινοθεραπεία στα δημόσια νοσοκομεία, ξεπερνά σταθερά τους δύο μήνες, ενώ σε κάποια νοσοκομεία φτάνει τους πέντε μήνες, καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για χρονικό διάστημα που επιβαρύνει την υγεία του ασθενή και επηρεάζει δυσμενώς και συχνά καθοριστικά την εξέλιξη της νόσου».

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα



Σε δυο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.

ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ: Το νέο κόλπο που χρησιμοποιούν οι απατεώνες στα ΑΤΜ για αποσπάσουν πληροφορίες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι μας έχουμε ακούσει για κλοπή πιστωτικών καρτών, και μέχρι να το
αντιληφθεί κάποιος, οι απατεώνες μπορούν να δρουν ανενόχλητοι, κάνοντας αγορές ή ανάληψη χρημάτων.
Μία από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες μέθοδοι που χρησιμοποιούν για να αποσπούν πληροφορίες των πιστωτικών καρτών είναι μέσω μιας ειδικής συσκευής.

5+1 συμβουλές για τους μαθητές ενόψει Πανελλαδικών -Αυτά πρέπει να κάνετε τις ημέρες που γράφετε

Διανύουμε περίοδο εξετάσεων. Δεν είναι μόνο οι πανελλαδικές, αν και έχουν ειδική βαρύτητα στο μυαλό όλων μας... Είναι οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις Γυμνασίου και Λυκείου, οι εξετάσεις για τα Πρότυπα, οι εξετάσεις για τις ξένες γλώσσες.

Να φοβάσαι πάντα την απρόβλεπτη αντίδραση του δεδομένου ανθρώπου


2

Είναι οι πιο δικοί μας άνθρωποι εκείνοι που θεωρούνται δεδομένοι, απομυθοποιημένοι και εν τέλει καταποντισμένοι από την κατάφορη αδικία.
Είναι οι πιο δικοί μας άνθρωποι οι οποίοι, εφόσον άγγιξαν την σφαίρα του οικείου, έγιναν το απόλυτο δεδομένο στη ζωή μας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/5/2016

                                     

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.