Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 9-5-2016



Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, της Θράκης και στον ορεινό άξονα της Πίνδου. Νωρίς το πρωί η ορατότητα τα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ένα βίντεο για το πιο μαγευτικό νησί του Αιγαίου

Ο μύθος θέλει το Ικάριο πέλαγος να έχει «καταπιεί» τον Ίκαρο, το γιο του Δαιδάλου, που θέλησε ν’ αγγίξει τον ήλιο με τα κέρινα φτερά του. Η αλήθεια θέλει  ένα διαφορετικό αλλά μαγευτικό νησί να δεσπόζει στην καρδιά του αιγαίου. Ικαρία. 

Ο δεκάλογος της επιτυχίας για δυνατά και υγιή μελίσσια




Δέκα συμβουλές - οδηγίες από την ερευνήτρια μελισσοκόμο Φανή Χατζήνα για να φτιάξετε δυνατά και υγιή μελίσσια.

Οι Ρώσοι με πυραύλους κρουαζιέρας θα καθαρίσουν τα τουρκικά σκουπίδια που επιπλέουν στο ΑΙΓΑΙΟ.


https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/05/cf86cf89cf84cebf-20.jpg?w=750&h=513

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί μου, έχουν τους Έλληνες σίγουρους για τον πάτο αλλά άλλοι θα βρεθούνε σε βαθύ πάτο.

Από ότι φαίνεται οι κρουαζιέρες των τούρκων στο Αιγαίο θα τελειώσουν με πυραύλους κρουαζιέρας.

Και μετά από όλα αυτά μένει ένα ερώτημα: Σε διατεταγμένη υπηρεσία ή απλώς...ηλίθιος;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgFn2QAW4D9UsASniHRsXR2By5pZnNG_9Izo-wIVKcZlygG42olXw8_iEdo1D5bUdM3stgLcyfNl0h2_DCa5Jk-_r1blj8DOmNs3LgxlZuNWs7l7dJ9zehYbJ4QlcJQJNJcPwEenxEDl2Ak/s400/aptopix-europe-greece-bailout.jpg

Του Στρατή Μαζίδη

Δκαπέντε μήνες απολύτης καταστροφής. Ένα βαρύτατο μνημόνιο το καλοκαίρι παρά το βροντερό ΟΧΙ του ελληνικού λαού, το οποίο σε πολύ μεγάλο βαθμό υπήρξε συνειδητοποιημένο και ένα ακόμη τώρα.

Τα € 12.000,00 αφορολόγητο όριο έγιναν € 8.600,00.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)! Το 2014 περιγράφει με λεπτομέρεια όσα ζούμε σήμερα!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/05/tsipras11.jpgΑκούστε τον Αλέξη Τσίπρα σε κεντρική ομιλία του στη Λαμία τον Νοέμβριο του 2014 να περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα ζούμε σήμερα.

Φυσικά τότε ασκούσε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και στον τρόπο με τον οποίο γίνονταν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές,που οδηγούσαν στη λήψη σκληρών μέτρων.

ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! – Άγρια επίθεση δικηγόρων σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – «Πως μπήκατε εδώ μέσα;»

Αγριο επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ βουλευτών του
ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπων δικηγορικών ενώσεων εξελίχθηκε λίγο μετά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα δικηγόρων παρουσία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή κατευθύνθηκε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις προωθούμενες διατάξεις.

Δείτε ποια προσωπικά σας δεδομένα έχει "μαζέψει" η Google!



Μπορείτε να σκεφτείτε τη ζωή σας για μια μέρα χωρίς το Gmail σας, το youtube και τα google maps; Όχι; Ούτε η Google μπορεί χωρίς εσάς.
Αυτό ισχύει γιατί ο αμερικανικός κολοσσός, στη βάση του έχει ως επιχειρηματικό μοντέλο αυτό των διαφημιστικών εσόδων. Και για να τα παράγει, χρησιμοποιεί όλα τα δεδομένα που εισάγετε (και είναι περισσότερα από όσα φαντάζεστε) για να προβάλλει στοχευμένες διαφημίσεις που θα πάρουν περισσότερα clicks.

Επικεφαλής Κόμματος: «Βλέπω ήδη να έρχονται τα ελικόπτερα…»


Επικεφαλής Κόμματος: «Βλέπω ήδη να έρχονται τα ελικόπτερα…»

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση για το νομοσχέδιο σχετικά με το ασφαλιστικό και το φορολογικό εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος συμμετείχε στο μπλοκ της ΛΑ.Ε κατά τις κινητοποιήσεις των συνδικάτων την Παρασκευή.

27 Έλληνες στη λίστα με τους σημαντικότερους επιστήμονες στον κόσμο

Η εταιρεία Thomson Reuters παρουσιάζει τους επιστήμονες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2015. Είναι η δεύτερη χρονιά που κυκλοφορεί η συγκεκριμένη λίστα. Τα επιστημονικά μυαλά που συμπεριλαμβάνονται στην έρευνα επηρεάζουν την μελλοντική κατεύθυνση της επιστήμης τους αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

«Μαγική» μπαταρία που διαρκεί για πάντα ανακαλύφθηκε κατά λάθος [vid]

http://www.econews.gr/wp-content/uploads/2016/05/mpataries-fortisi-129975.jpgΕρευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Ιρβάιν (UCI) χρησιμοποίησαν χρυσό και διάφορα άλλα πιο εξωτικά υλικά για να κατασκευάσουν μια μπαταρία νανοκαλωδίων που διατηρεί την αποδοτικότητά της μετά από εκατοντάδες χιλιάδες κύκλους φόρτισης.

Ομογενείς αποκαλύπτουν τις μεγάλες γεωπολιτικές ανατροπές που ευνοούν την Ελλάδα


Ομογενείς αποκαλύπτουν τις μεγάλες γεωπολιτικές ανατροπές που ευνοούν την Ελλάδα

Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ συνεχίζει την παγκόσμια εκστρατεία της για τη συλλογή υπογραφών (petition) με σκοπό την ανάκληση της λανθασμένης αποφάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

2η Κυριακή Μαΐου: Ημέρα της Μητέρας


Picture

Η Άννα Μαρία Ριβς Τζάρβις οργάνωσε και συντόνισε μια σειρά από αγώνες υπέρ της μητρότητας και οραματίστηκε την καθιέρωση μιας ημέρας προς τιμή όλων τωνμητέρων. Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Μαΐου το 1914, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Woodrow Wilson απεδέχθη το συγκεκριμένο αίτημα και συναίνεσε στον εθνικό εορτασμό της μητρότητας. Τη σκυτάλη έλαβαν και άλλες χώρες με αποτέλεσμα από εθνική εορτή, να μετατραπεί σε παγκόσμια ημέρα η 2η Κυριακή του Μαΐου.