Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 22-4-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημεριανές ώρες και από τα δυτικά θα πυκνώσουν, σημαντική εξασθένηση των ανέμων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Al bano - Nel Sole


Ελληνική ταινία:Ο πιο καλός ο μαθητής


Η λίμνη της Αυστρίας που σχηματίζεται μόνο το καλοκαίρι

Κάθε καλοκαίρι στην Αυστρία δημιουργείται μια υπέροχη λίμνη που είναι όμως… προσωρινή! Γεμίζει μια κοιλάδα και τα μονοπάτια όπου τον υπόλοιπο χρόνο οι επισκέπτες περπατούν, γίνονται υποβρύχια.

Ο Tobias Friedrich και Michael Webergerger βρέθηκαν στη Green Lake τον Δεκέμβριο και φυσικά δεν βρήκαν καμία λίμνη. Η κοιλάδα ήταν στεγνή και μπόρεσαν να περπατήσουν στον «πυθμένα» της. Το ίδιο μέρος είναι το καλοκαίρι «βυθισμένο» κάτω από σχεδόν επτά μέτρα νερού!

Η Λωζάνη καθιερώνει μηνιαίο επίδομα 2.000 ευρώ για όλους τους πολίτες

Η Λωζάνη καθιερώνει μηνιαίο επίδομα 2.000 ευρώ για όλους τους πολίτες




Το θέμα του ενιαίου μισθού στην Ελβετία συζητείται εδώ και αρκετό καιρό, και μάλιστα πρόκειται να μπει σε δημοψήφισμα μέσα στον Ιούνιο. Όμως οι αρχές τηςΛωζάνης έσπευσαν να ξεκινήσουν την πιλοτική δοκιμασία της πρωτοποριακής αυτής ιδέας,

Δώστε νόημα, περιεχόμενο και ταυτότητα στην ημέρα του ξεσηκωμού… Διαφορετικά δεν πρόκειται να έρθει

exegersi
Μια ακόμη ολομέτωπη επίθεση που στοχοποιεί ολόκληρη την κοινωνία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με αιχμή το ασφαλιστικό και το φορολογικό, κι αυτό πριν ακόμη ολοκληρωθεί και τυπικά το θέατρο της «επαναδιαπράγμευσης»…

Αφορολόγητο για 3 χρόνια και κρατική επιχορήγηση έως και 50.000 ευρώ σε όσους μετανάστες θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις στην Ελλάδα



Αφορολόγητο για 3 χρόνια και κρατική επιχορήγηση έως και
50.000 ευρώ σε όσους μετανάστες θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις στην Ελλαδα

Μία πρόταση άκρος ρατσιστική για την ελληνική επιχειρηματικότητα ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στο προσκήνιο και ειδικά για του μικρομεσαίους επιχειρηματίες αυτής της χώρας που έχουν ματώσει κυριολεκτικά εδώ και 8 χρόνια.

ΑΠΟΓΝΩΣΗ !!! Αλλη μία οικονομική καταστροφή για την Θεσσαλονίκη


post-feature-image

Σταμάτησαν να ξεφορτώνουν κοντέινερ στη Θεσσαλονίκη λόγω Ειδομένης
Η συνεχιζόμενη απεργία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το χάος στην Ειδομένη έχουν οδηγήσει κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες στον κόσμο να φύγουν από την συμπρωτεύουσα, επιλέγοντας γειτονικά και ανταγωνιστικά λιμάνια.

Συμβουλές για την αγορά αυτοκινήτου σε άλλο κράτος της Ε.Ε.

Η αγορά αυτοκινήτου σε άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε. φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους ευρωπαίους καταναλωτές, καθώς από τον Ιανουάριο του 2014 έως το τέλος του Ιουνίου 2015, καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον για σχετική πληροφόρηση των καταναλωτών από τα Ευρωπαϊκά Κέντρα Καταναλωτή.

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας σημειώνει σε ανακοίνωσή του ότι «ενώ φαίνεται καταρχήν ως απλή συναλλαγή, πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν και όσους Έλληνες καταναλωτές αποφάσισαν να αγοράσουν ένα αυτοκίνητο από την Ε.Ε.», και ενδεικτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Πώς να προστατευτείτε εν' όψει των γιορτών του Πάσχα. Η ΕΛ.ΑΣ. συμβουλεύει...

Οι γιορτές του Πάσχα πλησιάζουν και πολλοί έχουν κάνει πλάνα για το πώς θα περάσουν αυτές τις ημέρες μακριά από το σπίτι τους. Όμως, την ίδια ώρα, οι κίνδυνοι ελλοχεύουν.

Για αυτό το λόγο, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέδωσε οδηγία, υπενθυμίζοντας τις βασικές συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση, την όσο τυχόν καλύτερη προστασία από διαρρήξεις και βέβαια- λόγω των ημερών- την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ INTERREG «ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014 – 2020» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ


Αποτέλεσμα εικόνας για αμφιπολη

Πρόταση προϋπολογισμού 1.460.000 ευρώ, για την ανάδειξη της Αμφίπολης Σερρών ως τουριστικού προορισμού υποβάλλει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της δεύτερης πρόσκλησης του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014 – 2020».

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ: ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!



«ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΖΗΤΩ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ!!!

Χαλαρά! Ένα πρωί ένας ανθοπώλης πηγαίνει για κούρεμα…


Αποτέλεσμα εικόνας για ανεκδοτα

Ενα πρωί ένας ανθοπώλης πηγαίνει για κούρεμα.

Όταν τελείωσε ζήτησε τον λογαριασμό.
Τότε ο κουρέας του λέει: Ευχαριστώ αλλά δεν θα σας πάρω χρήματα για το κούρεμα.
– Ξέρετε αυτή την εβδομάδα προσφέρω δωρεάν υπηρεσία στην κοινότητα.

Πώς ήταν να μεγαλώνεις μόνο με σταθερό τηλέφωνο!

Πώς ήταν να μεγαλώνεις μόνο με σταθερό τηλέφωνο!
Τι μας λείπει και τι δεν μας λείπει!

Κάποτε τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά, πολύ πιο λιτά. Κάθε σπίτι είχε μόνο μια τηλεόραση (κι αυτή συνήθως είχε ένα σεμεδάκι πάνω), μπορεί να μην είχε καν υπολογιστή και κυρίως, είχε ένα σταθερό τηλέφωνο... Το οποίο φυσικά δεν έστελνε μηνύματα, δεν τραβούσε φωτογραφίες, δεν έμπαινε στο ίντερνετ, αλλά τη δουλειά του την έκανε κι όλοι το αγαπούσαμε.

Οι πολιτικές εφημερίδες 21/4/2016

                              
           Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.