Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 13-4-2016





Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις και νέα άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε...Sapore di sale * - Gino Paoli


Ελληνική ταινία:Οι Δοσατζήδες (Περιπλανώμενοι Ιουδαίοι)


Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τους ηλικιωμένους γονείς μας. Αξίζει να το δείτε

  • Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τους ηλικιωμένους γονείς μας. Αξίζει να το δείτε
Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τους ηλικιωμένους γονείς μας. Αξίζει να το δείτε

Οι γονείς για όλους μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Γιατί μας έφεραν στη ζωή και με υπομονή κι αγάπη μας έμαθαν τη ζωή.

«Η Ελληνική γλώσσα ενεργοποιεί τον ανθρώπινο εγκέφαλο»

http://www.prisonplanet.gr/images/Liako_John_2/prison31130.jpgΕνώ στην Ελλάδα η ελληνική γλώσσα δυσφημείται και διαστρεβλώνεται από την θολοκουλτούρα, πολλές φορές, εγκάθετων «επιστημόνων», οι σοβαροί ερευνητές του εξωτερικού είναι άλλης άποψης. Ξένοι καθηγητές την προτείνουν μάλιστα σαν θεραπεία για δυσλεκτικά παιδιά.

Συγκλονιστικό video: Κρήτες και Πόντιοι χορεύουν Αντικριστά & Λεβέντικα!

http://veteranos.gr/wp-content/uploads/2016/04/krites104311.pngΈνα συγκλονιστικό όσο και συγκινητικό βίντεο κατέγραψε ο φακός του χρήστη του Facebook Κώστα Αθανασιάδη από την 1η Μαθητιάδα Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6 και 7 Απριλίου στην Κοζάνη, με τη συμμετοχή 2.000 και πλέον αθλητών και αθλητριών από 80 Γυμνάσια της περιοχής.

Απίθανο κόλπο! Ξεμείνατε από αναπτήρα; Έτσι θα ανάψετε φωτιά με μια… πατάτα [video] -

1
Μία πατάτα θα σας…  ανάψει φωτιές! Ένα απλό αλλά εντυπωσιακό πείραμα φυσικής.

Για να ανάψετε φωτιά θα χρειαστείτε μια πατάτα, λίγο αλάτι, λίγη οδοντόκρεμα, δύο καλώδια και… δέκα λεπτά από το χρόνο σας

http://www.xorisorianews.gr/

ΚΕΕΛΠΝΟ: Κίνδυνοι για Ελονοσία, Δάγκειο Πυρετό και ιό Ζίκα στους καταυλισμούς!



  • Με έγγραφο φωτιά το ΚΕΕΛΠΝΟ προειδοποιεί τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας, που έχουν στα διοικητικά τους όρια χώρους φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, πως αυτοί είναι εν δυνάμει υγειονομικές βόμβες. (Δείτε εδώ ολόκληρη την αναφορά του ΚΕΕΛΠΝΟ)

Σκωτσέζοι βουλευτές στη Βρετανική Βουλή – Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα -

1«Στην Ελλάδα ανήκουν τα Γλυπτά»
«Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οι Ελληνες θα είναι σε θέση να τα προστατεύσουν και να τα διατηρήσουν όπως πρέπει».

Περισσότερα φορολογικά βάρη σε χαμηλά και υψηλά εισοδήματα


  • Ωφελημένοι θα είναι όσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν εισόδημα από 28.000 ευρώ έως και 40.000 ευρώ...


Επιβαρύνσεις στα χαμηλά και στα υψηλά εισοδήματα φέρνουν οι αλλαγές στην κλίμακα φορολογίας εισοδήματος και στην κλίμακα της εισφοράς αλληλεγγύης για τους μισθωτούς και...

Προσέξτε τα εξοχικά σας! Αν μπούν μέσα λαθρομετανάστες δύσκολα μπορείτε να τους βγάλετε -


1

Μεγάλη προσοχή στις εξοχικές,η δεύτερες κατοικίες σας! Αν εισβάλλουν μέσα λαθρομετανάστες πρόσφυγες κάθονται μεσα με το έτσι θέλω! Ηδη έχουμε τα πρώτα κρούσματα στην περιοχή της Χαλκιδικής όπου πρόσφυγες μπήκαν μέσα σε ερημικές εξοχικές κατοικίες,και οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες!.

Οι μεταναστευτικές εισροές στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Άγνωστος ο αριθμός για το 2016..


Από τα 181.000 άτομα το 1981
...στα 912.000 άτομα το 2011 !



Οι μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία παρουσιάζονται σε μελέτη του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του Πανεπιστημίου...Θεσσαλίας που υπογράφουν ο καθηγητής Βύρων Κοτζαμάνης και η Αλεξάνδρα Καρτούλη, MsC.

Δεν το αντέχω νιώθω προδομένη που αυτή την δύσκολη ώρα οι πολιτικοί ενδιαφερονται μόνο για τους μετανάστες και οχι για μένα

Οι λαθρομετανάστες του ισλάμ πρέπει να καταλάβουν πως επειδή το ανθελληνικό κόμμα των μηδενιστων του Σύριζα άνοιξε τα σύνορα δεν σημαινει πως οι άλλες χώρες κατάργησαν τα σύνορα τους.Κανένας δεν
τους θέλει στην Ευρώπη κανένας δεν θέλει ορδές ισλαμιστών να πλημμυρίσουν πόλεις και χωριά και να αρχίσουν την τζιχάντ,τους βιασμούς και τους φόνους και τις βομβες εις το όνομα του εκφυλου προφήτη.

Τουρκία - Συνεχίζει ανενόχλητη το πλιάτσικο Χριστιανικών Εκκλησιών


EXTRAS - 2007, Αιφνιδιαστική κατεδάφιση της σκεπής της Μονής Χριστού Σωτήρος από το Δασαρχείο Χάλκης

Η Τουρκική Δημοκρατία των ισλαμιστών, συνεχίζει μεθοδικά την αρπαγή Χριστιανικών Εκκλησιών και Μονών, καταπατώντας
προκλητικά την Συνθήκη της Λωζάνης την ίδια ώρα που την επικαλείται ζητώντας φορτικά, μεταξύ πολλών άλλων και… την «αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου» 

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/4/2016

                                    
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.