Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Καιρός: για Τρίτη 5-4-2016



Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές καταιγίδες κυρίως στον ορεινό άξονα της Πίνδου και στα ορεινά της Κεντρικής Μακεδονίας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε την Τρίτη 5 Απριλίου 2016.

Τραγούδια που χορέψαμε....Sergio Endrigo - Teresa


Ελληνική ταινία:Οι Ακροβάτες του Κήπου


Το γαιδουράγκαθο, είναι ΣΩΤΗΡΙΟ για το συκώτι. Πολυτιμότερο και από φάρμακο !!!


Το γαιδουράγκαθο, είναι ΣΩΤΗΡΙΟ για το συκώτι. Πολυτιμότερο και από φάρμακο !!!

Το γαϊδουράγκαθο, βρίσκεται παντού στον κόσμο. Είναι θα έλεγε κανείς ένα κοινό βότανο. Αγαπάει όμως ιδιαίτερα τα μεσογειακά εύκρατα κλίματα και το συναντάμε σε μορφή θάμνου. Οι βοτανολόγοι από την αρχή της ιστορίας τους, το χρησιμοποιούσαν ως βότανο για τα προβλήματα του ήπατος. Οι ερευνητές που ακολούθησαν, βλέποντας την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βοτάνου στον οργανισμό, αποφάσισαν να το ερευνήσουν διεξοδικότερα γιατί αναζητούσαν το ιδανικό σκεύασμα για το συκώτι.

Γίνε άσος στην ορθογραφία σε λίγα λεπτά- Πως να αποφύγετε τα συχνότερα λάθη



Τα λάθη που κάνουμε καθημερινά στο γραπτό και τον προφορικό λόγο είναι αμέτρητα. Η ελληνική γλώσσα είναι από τις δυσκολότερες, εξ ου και το it's all greek to me! Μια έκφραση που χρησιμοποιούμε κι εμείς αντικαθιστώντας τα greek/ελληνικά βέβαια με τα... κινέζικα όταν δεν καταλαβαίνουμε κάτι.
Μερικά λοιπόν μόνο από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε καθημερινά όταν μιλάμε και όταν γράφουμε είναι τα παρακάτω.

Ανέκδοτο! Ο Χάρος , Ένας Άγγλος , ένας Αμερικάνος και Ένας Έλληνας ταξιδεύουν σε ένα αεροπλάνο


Ο Χάρος , Ένας Άγγλος , ένας Αμερικάνος και Ένας Έλληνας ταξιδεύουν σε ένα αεροπλάνο

Σε ένα αεροπλάνο ήταν ένας Άγγλος ένας Αμερικάνος και ένας Έλληνας και ταξίδευαν πάνω από τον Ατλαντικό. Ξαφνικά εμφανίζεται ο Χάρος και τους λέει. – Ήρθε η ώρα να πεθάνετε Αντιδρούν κλαίγοντας και οι τρεις λέγοντας είμαστε ακόμη νέοι δεν έχουνε ζήσει της ζωή μας και τέτοια. Ο Χάρος το σκέφτεται λίγο – τους λυπήθηκε και τους ανακοινώνει οτι θα τους δώσει μια ευκαιρία. 
Χάρος : Λοιπόν θα σας δώσω μια ευκαιρία.

Δες τι θα γίνει με τα λεφτά που έχεις κάτω από το στρώμα...

Τι αλλάζει με την ψήφιση του νέου νόμου για το πόθεν έσχες

Κρυμμένα χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα αξίας, ακόμα και δάνεια από τράπεζες και διοικητικά πρόστιμα πρέπει πλέον να αναφέρονται στη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης.

O μεγαλύτερος εφοπλιστής στον κόσμο είναι Χιώτης και έχει 143 πλοία!


O μεγαλύτερος εφοπλιστής στον κόσμο είναι Χιώτης και έχει 143 πλοία!

Σύμφωνα με την “Lloyd’s List Top 100 του 2015” οι Έλληνες συνεχίζουν κυριαρχούν στην εμπορική ναυτιλία με 13 εφοπλιστές στους πρώτους 100 Την παντοκρατορία των Ελλήνων στις θάλασσες αποδεικνύει περίτρανα η τελευταία ετήσια επετηρίδα “Lloyd’s List Top 100” για το 2015 η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ποιες συσκευές καίνε περισσότερο ρεύμα

Υπάρχουν μερικές συσκευές μέσα στο σπίτι που γνωρίζετε ότι καταναλώνουν πολύ ενέργεια. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν και άλλες τις οποίες δεν υποπτεύεστε ότι σας αυξάνουν τον λογαριασμό του ρεύματος. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Ψυγείο

Αν έχετε παλιό ψυγείο ο μόνος τρόπος για να μην καταναλώνετε πολλή ενέργεια είναι να το αντικαταστήσετε. Όπως συμβαίνει με όλες τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές, αυτές λειτουργούν όλο το 24ωρο και είναι εξαιρετικά ενεργοβόρες

Παράνομοι οι λαχανόκηποι στις ΗΠΑ. Οικογένεια διατάχθηκε να καταστρέψει κήπο της!


http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/04/index-670x350.png

Αμερικανική οικογένεια στην πολιτεία του Μισούρι διατάχθηκε από την αστυνομία να καταστρέψει τον λαχανόκηπο που είχε δημιουργήσει στην οικία που διατηρεί , διότι είναι παράνομη η καλλιέργεια λαχανικών με νόμο, αναφέρει σχετικό αμερικανικό δημοσίευμα.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Βενιζέλου με οφσορ κατά του Δημοσίου


VENIZELOS

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

 

27,000 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 24 ΟΦΣΟΡΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ! ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΙΚΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους στο κέντρο της πόλης!

Από το περασμένο Σάββατο έχει ανοίξει και πάλι στη Θεσσαλονίκη ο ΒΙΒΛΙΟΤΟΠΟΣ στη Βενιζέλου 30, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης πάνω από την οδό Τσιμισκή και πριν από την οδό Ερμού.
Οι βιβλιόφιλοι κάθε ηλικίας και κυρίως η νεολαίας μας και όλοι οι λάτρεις του βιβλίου και του πολιτισμού μπορούν να επισκέπτονται τον «Βιβλιότοπο» και να προμηθεύονται βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

ΠΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..!!!


antistasiellinismou

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; 
Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού. Την υποβάθμιση της παιδείας. Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της. Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών. Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας. 

20.000 χαμόγελα, μοναδική επιτυχία! Η πόλη και η χώρα γιόρτασε τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωσή της! (φωτογραφίες)

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πέρασε στην ιστορία ως η αρτιότερη και λαμπρότερη διοργάνωση μέχρι σήμερα. Το δεύτερο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στη χώρα μας, αποτέλεσε εμπειρία ζωής για τους 20.000 και πλέον συμμετέχοντες. Όλοι τους ήταν νικητές!

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/4/2016

                                    
                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.