Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Δευτέρα 28-3-2016




Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες και στα δυτικά μετά το απόγευμα περιμένουμε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΦΙΛΕ ΕΛΑ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΠΟΝΑΩ - ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:Κόσμος και Κοσμάκης


Σινιάλα – Τι σημαίνουν αυτά που σας «λέει» ο σκύλος σας

http://www.enallaktikos.gr/img52457_2f4caf235e845e7a2bbda1ca2dd23baa_650_700.jpg

Η συγκινητική ιστορία αυτής της φωτογραφίας θα σας εμπνεύσει


Από Γιώτης Γιάννης


Λοιπόν, η ιστορία αυτής της φωτογραφίας έχει ως εξής. Στις 2 του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Βάσκος αθλητής Ιβάν Φερναντέζ Ανάγια συμμετείχε σε έναν αγώνα ανώμαλου δρόμου στην Μπουρλάντα, στο Ναβάρρε.

Έτσι απλά, με πολύ καλή πρόφαση αρχίζει η παρακολούθηση μας...


Αρχίζει η παρακολούθηση του Skype και του Viber για τον εντοπισμό επικοινωνιών των τρομοκρατών στην Ευρώπη. Οι 28 καλούν της υπηρεσίες ηλεκτρονικού εγκλήματος και τους κατασκευαστές των εφαρμογών να συνεργαστούν...

Τι ισχύει για αναγνώριση προϋπηρεσίας, μετατάξεις και άδειες για τους δημοτικούς αστυνομικούς (εγκύκλιος)



Εγκύκλιο που αφορά στην επαναφορά των δημοτικών αστυνομικών στους δήμους εξέδωσε η διεύθυνση διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού…

του υπουργείου Εσωτερικών. Η εγκύκλιος αφορά σε τέσσερα βασικά θέματα:
Την αναγνώριση του χρόνου υπηρεσίας των δημοτικών αστυνομικών που υπηρέτησαν στην ΕΛΑΣ
Τη δυνατότητα μετάταξης των εν λόγω υπαλλήλων

Ακόμα και δωρεάν να παίρναμε τη βενζίνη ...θα μας στοίχιζε 1 ευρώ το λίτρο!


  • Με το σενάριο της αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα να συνεχίζει να βρίσκεται πάνω στο τραπέζι των συζητήσεων με τους δανειστές, οι εμπλεκόμενοι στην αγορά κάνουν λόγο για «εγκληματική κίνηση» στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν.

Πρώτο νόμιμο ντελίβερι με drone στις ΗΠΑ!



Το μέλλον είναι ήδη εδώ..


  • Μία νεοφυής επιχείρηση ονόματι Flirtey μπορεί να καμαρώνει ότι είναι η πρώτη που πραγματοποίησε εγκεκριμένη από τις Αρχές παράδοση αγαθών στις ΗΠΑ με αυτόνομο drone σε αστικό περιβάλλον.

Φράσεις που ΔΕΝ πρέπει να λέμε στα παιδιά μας


1. Μα είσαι τόσο χαζός...


Μερικές φορές πάνω στην ένταση της στιγμής, οι γονείς το λένε στο παιδί τους. Όταν όμως το επαναλαμβάνουν συχνά, υπάρχει κίνδυνος εκείνο να το πιστέψει. Δοκιμάστε αντί γι’ αυτό να πείτε: «Ήταν χαζό αυτό που έκανες, δεν είναι έτσι;»

Αυτοί είναι οι νέοι φορολογικοί συντελεστές: Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν


Αυτοί είναι οι νέοι φορολογικοί συντελεστές: Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν

Μηδενικές επιβαρύνσεις για περίπου 3 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους με ετήσια εισοδήματα έως 9.100 ευρώ, κλιμακωτές επιβαρύνσεις για τους έχοντες υψηλότερα εισοδήματα, μείωση φόρων για εννέα στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες και εκτόξευση της ετήσιας φορολογικής επιβάρυνσης για τους φορολογουμένους με εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ φέρνει η πρόταση της κυβέρνησης για τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος η οποία φαίνεται να έχει τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών.

ΣΟΚ! Πόσο νομίζετε ότι έχει στοιχήσει στη χώρα το προσφυγικό μέχρι τώρα


ΣΟΚ! Πόσο νομίζετε ότι έχει στοιχήσει στη χώρα το προσφυγικό μέχρι τώρα


Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»  ότι  αναρχικοί και αντιεξουσιαστές ασκούν μεταναστευτική πολιτική και στο όνομα της αλληλεγγύης έχουν μετατρέψει πανεπιστημιακά κτήρια σε κατακλυσμούς προσφύγων .

Τι αλλάζει στις εγγραφές των μαθητών στα σχολεία


Τι αλλάζει στις εγγραφές των μαθητών στα σχολεία


Δεν θα χρειάζονται πιστοποιητικό γέννησης οι μαθητές που πρέπει να εγγραφούν στα σχολεία από το ερχόμενο σχολικό έτος. Κι αυτό γιατί ξεκίνησε και διαλειτουργεί(συνδέεται ηλεκτρονικά) το υπουργείο Παιδείας με το Εθνικό Δημοτολόγιο.

«Βόμβα» από την Αρχιεπισκοπή: Δεν χρειάζεται Σταυρός, αρκεί το ράσο


prison30706

Απίστευτη απάντηση εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τον Σταυρό που έβγαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την επίσκεψή του στους μουσουλμάνους «μετανάστες».
Αφού έθεσε όσους διαμαρτυρήθηκαν για την εν λόγω κίνηση, εκτός Εκκλησίας, ανέφερε:

Πολεμικό Μήνυμα από τον Στρατηγό Φράγκο: «Ελευθερία ή Θάνατος. Η πατρίς είναι σε κίνδυνο. Οι απανταχού Έλληνες να συνεγερθούν»

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πολεμικό Μήνυμα από τον Στρατηγό Φράγκο: «Ελευθερία ή Θάνατος. Η πατρίς είναι σε κίνδυνο. Οι απανταχού Έλληνες να συνεγερθούν»
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος εκφράζει διαρκώς το τελευταίο ειδικά διάστημα μια αγωνία για όσα έρχονται.


Δείτε το μήνυμά του για την 25η Μαρτίου
Τι έγραψε ο Στρατηγός:

Μην το ξεχάσουμε- Αλλάζει η ώρα σήμερα



Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά 
(δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00).

Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του μέτρου της θερινής ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι τον ήλιο.