Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Καιρός: για Σάββατο 26-3-2016




Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες και στο Ιόνιο και τα βόρεια τις βραδινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Μουσικό πανόραμα...Κώστας Χατζής_Οταν κοιτάς από ψηλά


Ελληνική ταινία:Μαντώ Μαυρογένους


Αυτοί είναι οι νόμοι της γκαντεμιάς...



Ο πιο χρήσιμος οδηγός επιβίωσης...
* Νόμος της μηχανικής επισκευής – Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

* Νόμος της βαρύτητας – Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα… κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.

Δείτε που σας συμφέρει να αγοράσετε ακίνητο στην Ελλάδα (πίνακες με τιμές)


Δείτε που σας συμφέρει να αγοράσετε ακίνητο στην Ελλάδα (πίνακες με τιμές)

Η ελληνική αγορά ακινήτων τη χρονιά που πέρασε, επηρεάστηκε για ακόμη μια φορά από τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, οι οποίες είχαν δυσμενείς επιπτώσεις στην αγορά, ιδιαίτερα στο δεύτερο 6μηνο με την επιβολή των capital controls.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του πανελλαδικού δικτύου της RE/MAX, οι τιμές των κατοικιών υποχώρησαν το 2015 σε σχέση με το 2014. Σε εθνικό επίπεδο, οι τιμές των μεταχειρισμένων μειώθηκαν κατά μέσο όρο 4,5%, ενώ των νεόδμητων δεν παρουσίασαν ιδιαίτερη μεταβολή.

Μικρά μικρά… «χα χα» και «ωχ ωχ»



-Φιλαράκι ωραίο το καινούριο smartphone πόσο το πήρες;
-Λαγάνα είναι!

-Μπαμπαααααά η γιαγιά θέλει το pin για να σηκωθεί από τον καναπέ!
-Το πι θέλει βρε ζώον, το πι…

Γυρνάει η μάνα μου από 8ωρο καθαρίστρια, πλένει, μαγειρεύει.
Γυρνάω από γυμναστήριο:
-Κάτσε αγόρι να σου βάλω να φας, θα ‘σαι κουρασμένος.

ΚΩΔΙΚΟΣ «ΕΥΡΑΒΙΑ»: Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ


μπουργκα

Η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια διέρχεται δύο βαθιές αλλαγές. Το πρώτο είναι η αποδυνάμωση του Χριστιανισμού. Το δεύτερο είναι η δημογραφική παρακμή.
Ο πληθυσμός της Ευρώπης μαστίζεται από υψηλή γήρανση και βαρύτατη υπογεννητικότητα, με αυξανόμενες τάσεις τα τελευταία χρόνια λόγω της βαριάς οικονομικής κρίσης και όχι μόνο.

Οι Έλληνες βιοτέχνες πεινάνε κι ο Καμμένος παρήγγειλε 92.000 στρατιωτικές στολές στην Κίνα!

tsipras-kai-kammenos
Καταρρέει ο μύθος της ανάπτυξης των δήθεν υπερ – πατριωτών που αντί να ενισχύσουν τις ελάχιστες εναπομείνασες ελληνικές βιοτεχνίες παραγγέλνουν ρούχα του στρατού από την Κίνα – Καταρρέει συνάμα κι ο μύθος των δήθεν πατριωτών Τσίπρα και Καμμένου που με τις επιλογές τους βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι.

Τα 40 «SOS» για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις

Από την ερχόμενη εβδομάδα περίπου 6.000.000 φορολογούμενοι θα κληθούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονικά, στο Taxisnet, τις δηλώσεις για τα εισοδήματα του 2015.

Η προθεσμία για την υποβολή των φετινών δηλώσεων λήγει κανονικά στις 30 Απριλίου, όμως θεωρείται βέβαιο πλέον ότι θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαΐου.

Σε ποιες περιοχές σχεδιάζονται ακόμη 19 κέντρα φιλοξενίας προσφύγων



Στην δημιουργία άλλων 19 χώρων φιλοξενίας προσφύγων σε όλη τη χώρα προχωρά η κυβέρνηση καθώς οι ήδη 48 λειτουργούντες δεν επαρκούν δεδομένου ότι οι ροές από την Τουρκία δεν έχουν ακόμα σταματήσει παρά τη συμφωνία της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το άθλιο μήνυμα του υπουργού Παιδείας για την 25η Μαρτίου

Ο ανεκδιήγητος υπουργός Παιδείας μάλλον δεν γνωρίζει ότι η Ελλάδα ήταν σκλαβωμένη για 400 ολόκληρα χρόνια στους Τούρκους. Διαβάστε το σημερινό τρισάθλιο μήνυμά του προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την Επέτειο της Επανάστασης του 1821 και αν καταλάβετε ποιον πολεμήσαμε τότε, πείτε το και σε μας…

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/3/2016

                                      
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Γιατί εορτάζουμε την 25η Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου;


Γιατί εορτάζουμε την 25η Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου;

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, η θεομητορική αυτή εορτή του Ευαγγελισμού, περιλαμβάνεται στο δωδεκάορτο και είναι η μόνη από τις πέντε μεγάλες θεομητορικές εορτές, η οποία βασίζεται στην Καινή Διαθήκη, καθώς οι υπόλοιπες βασίζονται στην απόκρυφη γραμματεία. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς άρχισε να εορτάζεται ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ

                          

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!


Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος