Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 23-3-2016



Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια, όπου βαθμιαία θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη περιμένουμε την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΜΕΘΥΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ελληνική ταινία:Άνθρωπος για όλες τις δουλειές..


Γιατί τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V;


Γιατί τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V;

Ο σημαντικότερος λόγος που τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V όσο κι αν ακουστεί απίστευτο, έχει να κάνει με κάτι που προβληματίζει και τους ανθρώπους και αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας.
Ο τρόπος με τον οποίο ο αέρας περνά από τα φτερά των πουλιών δημιουργεί μια μικρή αεροδυναμική ανυψωτική δύναμη πίσω από το καθένα, διευκολύνοντας τις πτητικές επιδόσεις. Γι’ αυτό κάθε πουλί πετά ελαφρώς ψηλότερα από αυτό που προηγείται.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ…ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ…ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Έχετε σκεφτεί αν ξεσπάσει στην Τουρκία σε μια διαδικασία αποσταθεροποίησης και διάσπασης, ένας άγριος εμφύλιος κατά τα πρότυπα της Συρίας τι πρόκειται να γίνει, κυρίως τι συνέπειες θα έχει στην χώρα μας που όχι μόνο δεν παρακολουθεί τις τουρκικές εξελίξεις, αλλά αρέσκεται σε ζειμπέκικα και κόκκινα τριαντάφυλλα ?

Η Λεβεντικη απάντηση ενός Αξιωματικού σε αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν !


Η Λεβεντικη απάντηση ενός Αξιωματικού σε αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν !

Με μια Λεβέντικη απάντηση  , που είναι σωστός Καταπέλτης ,αντάξια ενός Έλληνα Αξιωματικού , ο Ταξίαρχος  Ξηρός απαντά σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον φιμώσουν ζητώντας την ποινική του δίωξη για άρθρο που δημοσίευσε ζητώντας να επέμβει ο Ελληνικός Στόλος  στα θαλάσσια Σύνορα της Ελλάδος

Χίλια Μπράβο!!! Ένας ομογενής Γιατρός με καταγωγή από το Άγιο Πνεύμα Σερρών μας κάνει υπερήφανους!


Χίλια Μπράβο!!! Ένας ομογενής Γιατρός με καταγωγή από το Άγιο Πνεύμα Σερρών μας κάνει υπερήφανους!

Ο ομογενής νευροχειρούργος Χρήστος Ξένος που εργάζεται στο παιδικό νοσοκομείο Monash της Μελβούρνης, χάρη σε μία επαναστατική μέθοδο κατάφερε να αφαιρέσει ένα τεράστιο όγκο από το κεφαλάκι του ενός έτους Ivan Joe Leo κάνοντας τα Αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για ιατρικό θαύμα! Το επίτευγμα του Χρ. Ξένου αποκτάει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς οτι επιτεύχθηκε αφιλοκερδώς! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ποκαλούν τον εξαθλιωμένο Έλληνα !!! Στα 25.589 ευρώ το μήνα οι αμοιβές της προέδρου της Εθνικής Τράπεζας, Λούκας Κατσέλη


κατσελη - εθνικη τραπεζα1449765224


Στα 25.589 ευρώ το μήνα ανήλθαν οι αποδοχές της κυρίας Λούκα Κατσέλη ως προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας το 2015. Η διοίκηση είχε παραλείψει να αναγράψει τις αποδοχές στο ενημερωτικό δελτίο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ … Αποφασίστε την αποχώρηση του κ. Μουζάλα.


mouzalas-antipoliteysi-708

Συντονίστρια: Νίνα Γκατζούλη
ninagatz@comcast.net
Τηλ: 001-603-742-0466
21 Μαρτίου 2016
Προς: Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα
Εξοχότατε κ. Πρωθυπουργέ,
Εμείς οι Απανταχού Μακεδόνες καταδικάζουμε απερίφραστα το βαρύ ατόπημα του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα να ονομάσει σε συνέντευξη στο ΣΚΑΙ τα Σκόπια «Μακεδονία».

Τα νέα πακέτα ΕΣΠΑ που θα «τρέξουν» φέτος


Τα νέα πακέτα ΕΣΠΑ που θα «τρέξουν» φέτος

Προγράμματα με προϋπολογισμό που «σπάει» το φράγμα του 1 δισ. ευρώ και αφορούν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού, των υποδομών, στην κάλυψη σημαντικών κοινωνικών αναγκών, στην καταπολέμηση της ανεργίας κ.ά. έχει στα «σκαριά» το υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ(2014-2020).

Τέρμα στις επιβαρύνσεις για πληρωμές με κάρτες


Τέρμα στις επιβαρύνσεις για πληρωμές με κάρτες

Καμία επιβάρυνση στους καταναλωτές λόγω της χρήσης μέσων πληρωμής, όπως είναι η πιστωτική ή η χρεωστική κάρτα. Αυτό προβλέπεται με το άρθρο 56 του ν. 4370/2016 που τροποποιεί τον ν. 2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/3/2016


                            
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.