Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Καιρός:για Παρασκευή 18-3-2016



Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, φαινόμενα που από τις μεσημεριανές ώρες και από τα δυτικά θα ενταθούν και κατά τόπους θα εκδηλωθούν καταιγίδες, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Όλα δικά σου, μάτια μου - Γιάννης Πουλόπουλος


Ελληνική ταινία:ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ


Οι Κριτές νόμιζαν ότι τους Κάνουν Πλάκα. Όταν όμως άρχισαν να Χορεύουν, Έμειναν Άφωνοι! (βίντεο) -

Οι Κριτές νόμιζαν ότι τους Κάνουν Πλάκα. Όταν όμως άρχισαν να Χορεύουν, Έμειναν Άφωνοι! (βίντεο)
Όταν δείτε την ιρλανδική ομάδα χορού Prodijig που κέρδισε το Got To Dance 3 στην Μεγάλη Βρετανία τότε σίγουρα θα πείτε ότι το άξιζαν!
Πραγματικά στη τελευταία τους παρουσία στο διαγωνισμό αυτό άφησαν του πάντες με το στόμα ανοιχτό με την απόλυτη εκτέλεση τους και τον τέλειο συγχρονισμό τους.

Μια 27χρονη Ελληνίδα βιολόγος είναι το νέο αστέρι της ΝASA! [photos]



Η Ελένη Αντωνιάδου, 27 ετών, γεννημένη το 1987 στη Θεσσαλονίκη με καταγωγή από την Οξυά Ιωαννίνων, είναι μια εξαιρετική επιστήμονας, ερευνήτρια Βιολόγος και συν-ιδρύτρια της start up «Μεταμόσχευση χωρίς Δωρητές (Transplants Without Donors), με στόχο την από βιοϋλικά και βιοκύτταρα.Η Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων G.Sciacca, Αρχαιολόγος –Επικοινωνιολόγος, Βίκυ Μπαφατάκη, δήλωσε:

63 χρόνια πριν: Όταν η Ελλάδα διέγραφε το χρέος της Γερμανίας


63 χρόνια πριν: Όταν η Ελλάδα διέγραφε το χρέος της Γερμανίας

Με την υπογραφή της συμφωνίας για την διαγραφή του γερμανικού χρέους στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου του 1953 η γερμανική μεταπολεμική οικονομία έθετε τα θεμέλια του μετέπειτα «οικονομικού θαύματος». Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου έξι μήνες. Περίπου 70 χώρες είχαν απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας τόσο από την προπολεμική, όσο και από την μεταπολεμική περίοδο.

Αλλαγές στα capital controls -Τι αλλάζει σε προθεσμιακές καταθέσεις και άνοιγμα νέων λογαριασμών

Αλλαγές στα capital contrrols φέρνει απόφαση του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις το άνοιγμα νέων τραπεζικών λογαριασμών, αυξάνεται το όριο μεταφοράς κεφαλαίου στο εξωτερικό και επιτρέπεται η πρόωρη λήξη προθεσμιακών καταθέσεων.

Καιρός: Το πιο ψυχρό των τελευταίων ετών το φετινό Πάσχα – Θα πέσουν ακόμα και χιόνια


679506-kairos.jpg

Ανάσταση με καταιγίδες, χιόνια και κρύο θα κάνουμε από ότι φαίνεται φέτος, καθώς το φετινό Πάσχα αναμένεται να είναι το πιο ψυχρό των τελευταίων ετών.

Χαλαρώνουν ξανά τα capital controls - Τι θα ισχύει για καταθέσεις, δάνεια, αναλήψεις



Επιχείρηση χαλάρωσης των κεφαλαιακών περιορισμών στις τράπεζες επιχειρεί η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις τράπεζες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιτραπεί άμεσα στους καταθέτες να σπάνε τις προθεσμιακές καταθέσεις τους αλλά και να προχωρούν στην αποπληρωμή των δανείων τους, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό από πέρυσι το καλοκαίρι.

Φορο-σοκ σε όσους δηλώνουν πάνω από 7.000 ευρώ


Φορο-σοκ σε όσους δηλώνουν πάνω από 7.000 ευρώ


ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΝΕΑΣ «ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ» ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Αυξήσεις-φωτιά στους φόρους εισοδήματος για όλα τα φυσικά πρόσωπα που δηλώνουν ετήσια εισοδήματα άνω των 7.000 ευρώ από μισθούς ή συντάξεις ή μηναία ποσά μισθών άνω των 500 ευρώ και μηνιαίες συντάξεις άνω των 580 ευρώ, καθώς επίσης και για όσους

Απίστευτο κόλπο επιβίωσης! Πως ν'ανάψετε φωτιά χρησιμοποιώντας ένα λεμόνι (video)


Πρόστιμα 150 ευρώ σε όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ

Ξεκίνησαν τα ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια για τα αυτοκίνητα που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ μέχρι τα τέλη του 2015.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης, μέχρι τα τέλη τρέχοντος Μαρτίου θα έχουν αναρτηθεί από το υπουργείο Οικονομικών στο TAXISnet τα πρόστιμα των 150 ευρώ, που προβλέπονται για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Τα Τρίκαλα βραβεύονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την βιώσιμη κινητικότητα


Τα Τρίκαλα βραβεύονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την βιώσιμη κινητικότητα

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου, στις Βρυξέλλες, από την Ευρωπαία Επίτροπο για τις Μεταφορές Βιολέτα Μπουλτς και τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Περιβάλλον Καρμένου Βέλα.
 
Το βραβείο EUROPEAN MOBILITY WEEK 2015 τιμά, όπως γίνεται γνωστό από τη δημοτική αρχή, τις τοπικές αρχές

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/3/2016

                                
                   Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.