Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Πέμπτη 25-2-2016Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣΕλληνική ταινία:Οι αδίστακτοι


ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT Η ΕΛΛΑΔΑ! Στήνουν κέντρα μετεγκατάστασης σε όλη τη χώρα – 10.000 άτομα «παγιδευμένα» στην ΕλλάδαΤην πιθανότητα δημιουργίας νέων κέντρων μετεγκατάστασης προς
προώθηση προσφύγων-μεταναστών, σε άλλες περιοχές, όπου θα γίνεται ο διαχωρισμός των εθνοτήτων εξετάζει η κυβέρνηση.

Η βιαστική ανάληψη της εξουσίας και το άδοξο τέλος του Αλέξη

1Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας..
Προσπαθώ εδώ και ένα χρόνο τώρα, να δώσω μια απάντηση σε ένα αμείλικτο ερώτημα;
Τι ήταν εκείνο που ανάγκασε έναν νέο άνθρωπο, που είχε όλη την πολιτική ζωή μπροστά του, να θέλει εσπευσμένα να πιάσει στα χέρια του την μεγάλη καυτή πατάτα της διακυβέρνησης της χώρας.
Τι ήταν αυτό που έσπρωξε τον Αλέξη, να αναλάβει την διαχείριση αυτής της τεράστιας κρίσης, για την οποία δεν είχε καμία ευθύνη.

Γιατί να θέλει να αναλάβει τόσο νωρίς την εξουσία προκαλώντας εκλογές, ενώ θα μπορούσε να περιμένει ενάμιση χρόνο που θα έληγε η θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης.

Στα κάγκελα η Εκκλησία! Νόμος του κράτους υποχρεώνει τους κληρικούς να κάνουν θρησκευτική κηδεία σε όσους οδηγηθούν στην αποτέφρωση


1


Ακόμα κι αν εναντιωθούν οι συγγενείς οι αρμόδιοι θα πρέπει να εκτελέσουν την επιθυμία του θανόντος – Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί μέσω συμβολαιογράφου να επιλέξει τον τύπο της τελετής της κηδείας του και τον τόπο ενταφιασμού – Εάν η επιθυμία του θανόντος δεν αντίκειται σε κανόνες της δημόσιας υγείας μπορεί να ταφεί όπου εκείνος έχει επιλέξει

Επικίνδυνη συνάντηση! Όταν οι οδηγοί εκτός από ικανότητες έχουν και… μυαλό (βίντεο)

Απίστευτο! Ψωμί από τη Βουλγαρία και τα Σκόπια περνά καθημερινά τα σύνορα κι αφού βαφτιστεί ελληνικό πωλείται κανονικά σε πρατήριαΞεκινάει από τον προορισμό του με άλλη εθνικότητα και μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα έχει γίνει... ελληνικό. Ο λόγος για το ψωμί από τη Βουλγαρία ή την πΓΔΜ, που περνά καθημερινά τα σύνορα μέσω Προμαχώνα και Ευζώνων, αποσυσκευάζεται εν κρυπτώ σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας (μεταξύ άλλων σε Διαβατά, Σουρωτή, Άγιο Βασίλειο, αλλά και σε Καβάλα και Δράμα) και "βαφτισμένο" πλέον ελληνικό πωλείται ώς τέτοιο σε πρατήρια άρτου του ελληνικού Βορρά.

Πότε είναι υποχρεωτικό το ενεργειακό πιστοποιητικό στα ακίνητα

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων σχετικά με την υποχρέωση αναγραφής του αριθμού πρωτοκόλλου του ενεργειακού πιστοποιητικού (ΠΕΑ), στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» της ΓΓΔΕ.

Οι απαντήσεις θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να κατανοήσουν πότε θα πληρώσουν για να εκδώσουν πιστοποιητικό, πώς, σε ποιες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικό και με ποιες προϋποθέσεις.

Πώς θα συμπληρώσετε τη φορολογική δήλωση χωρίς λογιστή

Με 12 κινήσεις μισθωτοί και συνταξιούχοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φορολογική τους δήλωση
Σε ποιους κωδικούς πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή για να μην πληρώσετε επιπλέον φόρους
Όλα όσα πρέπει να κάνετε μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΑΧΙSnet
Μισθωτοί και συνταξιούχοι που δεν έχουν άλλα εισοδήματα δεν χρειάζεται να απευθυνθούν σε λογιστή για να υποβάλλουν τη φετινή τους φορολογική δήλωση. Με 12 απλές κινήσεις μπορούν εύκολα και γρήγορα να συμπληρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη φορολογική δήλωση του 2016 μέσω της ειδικής εφαρμoγής του TAXISnet.

«Ραβασάκια» σε 1 εκατ. οδηγούς για τα ανασφάλιστα οχήματα -Πόσο είναι το πρόστιμο

«Ραβασάκια» με χρηματικά πρόστιμα αποστέλλονται σε ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων, 
αναφέρει το Έθνος σε δημοσίευμά του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, όσοι δεν συμμορφωθούν θα αντιμετωπίσουν και διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το υπουργείο Οικονομικών έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις, ενώ οι κάτοχοι ανασφάλιστων οχημάτων θα λάβουν σχετικό ειδοποιητήριο.

Ποιες καταθέσεις είναι εγγυημένες σε περίπτωση που σκάσει τράπεζα

Μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ -ανά καταθέτη και ανά πιστωτικό ίδρυμα- είναι εγγυημένες οι καταθέσεις σε περίπτωση που «σκάσει» τράπεζα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο για την εγγύηση των καταθέσεων που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών και το οποίο ενσωματώνει πλήρως την πανευρωπαϊκή οδηγία 2014/49 (ΕΕ των 28).

Όπως ορίζει το νομοσχέδιο, το ΤΕΚΕ είναι πλέον ο αποκλειστικός φορέας του ελληνικού Συστήματος Εγγύησης Καταθέσεων.

5 τεστ ψυχολογίας που θα σας αφήσουν άφωνους!!!

5
TEST1
Είναι η ιστορία μίας νέας κοπέλας.
Στην κηδεία της μητέρας της, βλέπει έναν νεαρό που δεν γνώριζε. Ήταν γοητευτικότατος, ο άντρας των ονείρων της.
Τον ερωτεύτηκε τρελά.
Μερικές μέρες αργότερα η νεαρή κοπέλα σκότωσε την ίδια της την αδελφή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 24/2/2016


                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.