Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: για Τετάρτη 24-2-2016



Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και βαθμιαία βελτίωση από τα δυτικά περιμένουμε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Κι αν περπατώ_ Γιάννης Πουλόπουλος


Ελληνική ταινία:Οργή


Ή κλείνουμε την πόρτα στο Ισλάμ ΤΩΡΑ… Ή θα μας καταπιεί ΟΛΟΥΣ!



Αυτό που ζούμε δεν έχει προηγούμενο. Όλοι πλέον να γνωρίζουν ότι οι δήθεν πρόσφυγες είναι παράνομοι εισβολείς από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, (αφού Σύριοι είναι πλέον ένα πολύ μικρό ποσοστό), όλοι να γνωρίζουν ότι η Τουρκία συνεργάζεται με τους τρομοκράτες του ISIS και συνεχίζει να στέλνει τους Ισλαμιστές στην Ευρώπη,

Ελληνικές Μ.Κ.Ο: Κερδίζουν δισ. ευρώ ...στην πλάτη των προσφύγων;


 
  • Πλήρης αδιαφάνεια επικρατεί στην κοινοτική χρηματοδότηση των ελληνικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Το καθεστώς αδιαφάνειας, που επικρατεί στην κοινοτική χρηματοδότηση των ελληνικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων,

Η ώρα των φορολογικών δηλώσεων έρχεται φέτος νωρίς

  • Νωρίτερα από ποτέ καλούνται φέτος οι φορολογούμενοι να υποβάλουν τις δηλώσεις τους
  • Η ειδική εφαρμογή του Τaxis αναμένεται να ανοίξει τις επόμενες ημέρες και η πρώτη αλλαγή αφορά στα ζευγάρια που υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης
  • Ποιες οι αλλαγές ελεύθερους επαγγελματίες και ενοίκια

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;

dikastikoi-epimelites
Σωρηδόν εκδίδονται δικαστικές αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του ΣτΕ που κρίνουν αντισυνταγματικές τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις του δημοσίου, σαν να μην υπήρξαν ποτέ μνημόνια.
Ποιος άραγε θα πληρώσει όλα αυτά τα ποσά; Προφανώς ο
ιδιωτικός τομέας και οι κάτοχοι περιουσιών.

ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ…«ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!»


ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ…«ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην χώρα του παραλόγου που λέγεται Ελλάδα, κάνεις δεν σκέφτεται τις επιπτώσεις από μια πολύ πιθανή σύγκρουση Ρωσίας Τουρκίας και τι συνέπειες θα έχει αυτή για την ευρύτερη περιοχή μας και κανείς δεν ασχολείται με το θέμα, ενώ ο αιφνίδιος θάνατος κάποιου τραγουδιστή απασχόλησε πολλές ώρες την ελληνική φθοροποιό επικαιρότητα.

Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας

του Φραγκούλη Φράγκου*
Μ​​ετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και τη μεγάλη ροή μεταναστών από τις ανατολικές χώρες προς τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, η Ευρώπη σχεδόν από τις αρχές του 21ου αιώνα βιώνει και πάλι έντονες μεταναστευτικές ροές. Η επέμβαση στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, αλλά κυρίως οι εξεγέρσεις της Αραβικής Ανοιξης στη Βόρεια Αφρική και τη Μικρά Ασία, από το φθινόπωρο του 2010 εξώθησαν ανθρώπινες μάζες στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Oι "ελληνικές" Πόρσε που κατασκευάζονται στην Κατερίνη ετοιμάζονται να πάρουν άδεια κυκλοφορίας και στην Ελλάδα! (βίντεο)

Από φέτος θα κυκλοφορήσουν στους ελληνικούς δρόμους οι ρεπλίκες ιστορικών μοντέλων της Πόρσε που κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Κατερίνη από την Replicar Hellas και μέχρι σήμερα πωλούνται αποκλειστικά στο εξωτερικό!

Πρόκειται για μια προσπάθεια πολλών ετών σχεδιασμού και τώρα η εταιρεία βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στο να πάρει την πολυπόθητη έγκριση τύπου η οποία θα της επιτρέψει να πουλήσει τα αυτοκίνητά της και στους λάτρεις της αυτοκίνησης που ζουν στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Ευρωβαρόμετρο: Δύσπιστοι απέναντι σε κυβέρνηση και ΜΜΕ 8 στους 10 Ελληνες- Θετικοί απέναντι στο διαδίκτυο

Δυσπιστία απέναντι στην κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα δείχνει η πλειοψηφία των Ελλήνων, όπως προκύπτει από την έρευνα του Ευρωβαρόμετρου.
Την ίδια ώρα χαμηλή είναι η εμπιστοσύνη τους απέναντι στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στην τηλεόραση ενώ φαίνεται να είναι θετικά διακείμενοι στο διαδίκτυο. Τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου για τον Νοέμβριο του 2015, που έδωσε στη δημοσιότητα η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

Σε 3 λεπτά πώς άλλαξαν τα σύνορα της Ευρώπης τα τελευταία 1.000 χρόνια (βίντεο)

Tην ώρα που το θέμα των συνόρων βρίσκεται στο προσκήνιο, το Business Insider παρουσιάζει έναν χάρτη που δείχνει μέσα τρία μόλις λεπτά πως άλλαξε η Γηραιά Ήπειρος μέσα σε 1.000 χρόνια.

Ο timelapse χάρτης που δημιουργήθηκε από το LiveLeak δείχνει με τον πιο παραστατικό τρόπο τις αλλαγές που έχουν υποστεί τα σύνορα όλων των χωρών της Ευρώπης από το 1.000 μ.Χ. μέχρι και το 2003.

Ενα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι ότι η Γερμανία δεν υπήρχε μέχρι τα τέλη του 1800.

Πότε είναι υποχρεωτικό το ενεργειακό πιστοποιητικό στα ακίνητα

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων σχετικά με την υποχρέωση αναγραφής του αριθμού πρωτοκόλλου του ενεργειακού πιστοποιητικού (ΠΕΑ), στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας» της ΓΓΔΕ.

Οι απαντήσεις θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να κατανοήσουν πότε θα πληρώσουν για να εκδώσουν πιστοποιητικό, πώς, σε ποιες περιπτώσεις είναι υποχρεωτικό και με ποιες προϋποθέσεις.

Μας ζηλεύουν όλοι γιατί είμαστε Έλληνες

https://enomenoiellines.files.wordpress.com/2012/03/sima-e-el1.jpgΚαθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία που η Ελλάδα πριν από έξι χρόνια προσέφυγε στον μηχανισμό στήριξης -και είναι προφανές πως όλα είναι πολύ χειρότερα σήμερα για τη χώρα-, είναι αναπόφευκτο να σκεφτεί κάποιος τι κάναμε λάθος.

Όλα. Όλα λάθος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/2/2016


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.