Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός:για Τετάρτη 17-2-2016


Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Το δακρυ μας σταλια,σταλια - Γιαννης Πουλοπουλος


Ελληνική ταινία:ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ


Φιλία
Περί φιλίας ο λόγος… Σ’  αγαπώ μεν, αγνοώντας σε δε !

… και κάποτε όλοι μας φθάνουμε στο ερώτημα που καθορίζει σχέσεις, που ψάχνει απαντήσεις… που συνήθως δεν τις βρίσκει. Περί φιλίας λοιπόν ο λόγος.

-  Πόσους φίλους έχεις;
-  Ένα
-          
 Ένα; Είσαι πολύ τυχερός, έχεις πολλούς!

Βρήκαν 960 πλαστά πιστοποιητικά δημοσίων υπαλλήλων...

Στον αριθμό των 960 φτάνουν τα πλαστά πιστοποιητικά (πτυχία Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ, απολυτήρια Δημοτικού ή Λυκείου, τίτλοι ξένων γλωσσών κλπ) που χρησιμοποίησαν εντέχνως στο παρελθόν εκατοντάδες υποψήφιοι δημόσιοι υπάλληλοι-παραποιώντας βαθμολογίες τίτλων η πλαστογραφώντας ακόμη και πτυχία- προκειμένου να διοριστούν από το "παράθυρο" ή μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ στο δημόσιο.

Πως να καταλάβετε εύκολα, από τις κινήσεις του, έναν ψεύτη !!

Οι ψεύτες κάνουν συνήθως πολλές γκριμάτσες και μορφασμούς.
Χρησιμοποιούν πολύ τη γλώσσα του σώματος για να καλύψουν τα ψέματά τους και να δείξουν ότι όσα λένε είναι αληθινά. Δώστε βάση σε 6 κινήσεις για να αναγνωρίσετε εύκολα και γρήγορα πότε κάποιος σας λέει ψέματα…

1. Καλύπτει το στόμα του
Όταν ο συνομιλητής σας βάζει το χέρι του στο στόμα… κάτι ύποπτο συμβαίνει, αφού ο εγκέφαλος υποδεικνύει υποσυνείδητα στο σώμα να καταπνίξει τα ψέματα που πρόκειται να ειπωθούν. Επιπλέον, χρησιμοποιεί έναν ψεύτικο βήχα για καλύτερη συγκάλυψη.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: "Οι πρόσφυγες θα εγκλωβιστούν για πάντα στην Ελλάδα - Δυστυχώς αυτό είναι το σχέδιο"!


Ανήσυχος και προβληματισμένος για το προσφυγικό ζήτημα εμφανίστηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος σε μια σπάνια βραδινή έξοδό του στο θέατρο Άνεσις, προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία». 

Δημοτικοί Υπάλληλοι & Πυροσβέστες θα μπορούν να οδηγούν ασθενοφόρα – Ποιες αλλαγές φέρνει τροπολογία (έγγραφο)

Τη δυνατότητα στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος
και των οικείων ΟΤΑ να οδηγεί ασθενοφόρα των κέντρων Υγείας της περιοχής τους, προβλέπει τροπολογία του κυβερνητικού «παράλληλου προγράμματος». Η προσθήκη αυτή, όμως γίνεται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Σύμφωνα με την διάταξη, αυτές είναι:

Αν δεις μία μαύρη κηλίδα στην παλάμη κάποιου, πάρε αμέσως την αστυνομία

Αν δεις μία μαύρη κηλίδα στην παλάμη κάποιου, πάρε αμέσως την
αστυνομία καθώς η κυλίδα σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο βρίσκεται σε κίνδυνο. 

Η Black Dot Campaign ξεκίνησε από το Facebook και στόχος είναι να μπορούν να αναγνωριστούν τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS!!
etoimazoun-ta-hot-spot-gia-lathro
Υπο τον Ταξίαρχο της 96 ΑΔΤΕ Θεμιστοκλή Γριμπίρη και τον διοικητή του Hotspot αντισυνταγματάρχη, Χαράλαμπο Λώλο, πραγματοποιούνται οι εργασίες στο HotSpot της Χίου.
Εργάτες και στρατιώτες, δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε μέχρι την Κυριακή, να είναι όλα έτοιμα προκειμένου οι πρώτοι λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες να μεταφερθούν στον χώρο.

ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΤΕΣΤ ΣΑΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ''ΒΡΕΙ'' ΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ...

Ένα νέο, επαναστατικό τεστ έρχεται να προστεθεί στο «οπλοστάσιο» της έγκαιρης διάγνωσης...
του καρκίνου. Είναι οικονομικό, γρήγορο και χρησιμοποιεί μόνο μια σταγόνα σάλιου από τη  γλώσσα του χρήστη για να ανιχνεύσει ίχνη γενετικού υλικού, επιβεβαιώνοντας όχι την παρουσία της ασθένειας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το τεστ «υγρής βιοψίας» κοστίζει μόνο 19 ευρώ και βγάζει τη διάγνωση σε μόλις δέκα λεπτά. Τα πρώτα αποτελέσματα από ασθενείς του καρκίνου των πνευμόνων δείχνουν ότι η ακρίβειά του αγγίζει το 100%. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται ο επιστήμονας του οποίου η ομάδα ανέπτυξε το σύστημα.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ..

Τα ετήσια συνολικά εισοδήματα, πραγματικά ή τεκμαρτά, πάνω από 30.000 ευρώ θα επιβαρυνθούν περισσότερο ...
φέτος απ' την ειδική εισφορά αλληλεγγύης, η οποία θα επιβληθεί κλιμακωτά από εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.

Η αύξηση των συντελεστών στα εισοδήματα άνω των 30.000 ευρώ ξεκινά από 42,8% και φθάνει έως και 185,75% για ακόμα μεγαλύτερα έσοδα.

Οι δικαστές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Ο λαός έχασε δικαιώματα ενός ολόκληρου αιώνα


ImageHandler


Οι διοικητικοί δικαστές εκπέμπουν SOS προς τους κυβερνώντες και εκφράζουν«προς τον ελληνικό λαό τη βαθιά τους ανησυχία»

Το κουδούνι του κινδύνου κρούουν στην Κυβέρνηση οι διοικητικοί δικαστές με ψήφισμά τους, μετά την γενική συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, ενώ παράλληλα επισημαίνουν ότι«τα τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα και κατακτήσεις ενός ολόκληρου αιώνα».

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/2/2016


                                  
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Κρητικός οπλισμός!