Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Καιρός:για Δευτέρα 1-2-2016



Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Δυτική Ελλάδα, κυρίως τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.

Μουσικό πανόραμα...Τζαμαικα,Γιαννης Καλατζης.


Ελληνική ταινία:Το αγκίστρι


Περνάς από μπροστά κάθε μέρα, ξέρεις την ιστορία του ;;;


Βίλα Πετρίδη.. Το Στολίδι της Δυτικής Εισόδου της Θεσσαλονίκης

Ένας πλούσιος Βούλγαρος στα 1900 άρχισε να χτίζει τη Βίλα Πετρίδη, στην οδό Αναγεννήσεως κοντά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όντας σίγουρος ότι η πόλη θα κατέληγε στα χέρια των Βουλγάρων. Τα ιστορικά γεγονότα τον διέψευσαν και η Θεσσαλονίκη παραδόθηκε στα χέρια των Ελλήνων. Έτσι η βίλα, που χτιζόταν ως τα 1910, αγοράστηκε τελικά στα 1917-18 από την οικογένεια Πετρίδη.

Απάτη ή σύμπτωση;;; Μια νικήτρια κερδίζει όλους τους διαγωνισμούς της Ελληνικής τηλεόρασης

image
Απίστευτο και όμως αληθινό! Η γυναίκα που κερδίζει τα δώρα σε όλες τις ελληνικές εκπομπές.
Σύμπτωση; Γυναίκα τηλεθεάτρια κερδίζει σε όλες τις ελληνικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Και τι δεν έχει πάρει σε δώρα; Τι τηλέφωνα, τι ταξίδια, τι κουζίνες, τι τραπεζαρίες…. Ολόκληρο νοικοκυριό στήνει και κάτι παραπάνω.

Η συγκλονιστική διαμαρτυρία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών για τους πρόσφυγες – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητικός και σοκαριστικός είναι ο τρόπος που επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας και του Αχαρναϊκού για να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχόμενη τραγωδία στο Αιγαίο.Μόλις ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα οι 22 ποδοσφαιριστές, αντί να ξεκινήσουν το παιχνίδι, κάθισαν στον χλοοτάπητα για δύο λεπτά.

Υδατοσφαίριση Γυναικών: Δείτε τι συμβαίνει κάτω από το νερό και… σοκαριστείτε (βίντεο)


Υδατοσφαίριση Γυναικών: Δείτε τι συμβαίνει κάτω από το νερό και… σοκαριστείτε (βίντεο)

Η υδατοσφαίριση (water polo) είναι ένα ομαδικό άθλημα που παίζεται μέσα στο νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα 9/10 της αγωνιστικής δράσης να είναι για τους θεατές… αθέατα, αφού όσα συμβαίνουν μέσα στην πισίνα, κάτω από το νερό, δεν μπορεί να τα δει κανείς.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ





ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Λάβαμε αυτή την επιστολή Αγιορειτών Πατέρων με την οποία εκφράζουν με αδρό τρόπο την μεγάλη τους ανησυχία για την κατάσταση αποχριστιανοποίησης και όχι μόνο της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού κράτους.

Καινοτόμο ελληνικό προϊόν που δημιουργήθηκε από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας βάζει φωτιά στο μεταβολισμό!

1Κάθε χρόνο παρακολουθούμε το TEDxAcademy κυρίως γιατί σε πείσμα των καιρών μας ανεβάζει το ηθικό.Μαθαίνουμε ιστορίες επιτυχίας ανθρώπων που είχαν όραμα, το ακολούθησαν, δούλεψαν σκληρά -πολλές φορές ενάντια στις δυσκολίες που συνάντησαν- και τελικά τα κατάφεραν.

Πως και γιατί "τσίμπησε" η Αστυνομία τους «Ελληνες Anonymous» ;;






Αυτοί είναι οι «Ελληνες Anonymous» που χάκαραν σελίδες του Δημοσίου

   Χάκαραν κόμβους του σχολικού δικτύου του υπουργείου Παιδείας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα υβριστικά σχόλια κατά του Βαγγέλη Γιακουμάκη, το FREE WiFi του υπουργείου Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών, που είχε εξαγγείλει ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου Εσωτερικών, το Τζάνειο Νοσοκομείο, τα ΚΕΠ, ιστοσελίδα με 13 εκατομμύρια emails, προσωπικούς λογαριασμούς κρατικών υπαλλήλων στο Facebook και μεγάλο αριθμό ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Πάνω από 20.000 τα κρούσματα του ιού Ζίκα στην Κολομβία




H Κολομβία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει καταγράψει 20.297 κρούσματα του ιού Ζίκα στην χώρα, μεταξύ αυτών 2.116 έγκυες γυναίκες.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα μια έκτακτη συνεδρίαση με αντικείμενο τον ιό, που μεταδίδεται από το τσίμπημα κουνουπιού

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο..

     Και ο τρόπος είναι ένας.
     Οι εξής δύο:
     Πρώτον κοινωνική συνένωση και συνοχή για αντιμετώπιση του κοινού εχθρού,
     ..και δεύτερον σπάσιμο των τηλεοράσεων,
     ..και ενημέρωση από ελεύθερααυτοδιαχειριζόμενα κανάλια και σταθμούς, κι
ελεύθερα blog και sites στο διαδίκτυο.

Αποκάλυψη ! Τι πραγματικά θα συμβεί αν πάμε στη δραχμή…ΒΙΝΤΕΟ

draxmi
Τον τελευταίο χρόνο τα σενάρια και οι θεωρίες για την δραχμή είναι πολλά, με αποτέλεσμα οι πολίτες να συγχέουν τις πληροφορίες και να μπερδεύονται.
Είναι φυσιολογικό οι Έλληνες να θεωρούν αδιέξοδο και δύσκολη απόφαση την επιστροφή στη δραχμή, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1133273-thumb-large
Η σημερινή μας κατάσταση, δεν είναι τίποτε άλλο από τη χρεοκοπία της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας που άρχισε το 1974 και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Μια χρεοκοπία, όχι μόνο οικονομική, αλλά χρεοκοπία σε όλους τους τομείς, με κεντρικό άξονα φυσικά το ακατάλληλο Σύνταγμα της χώρας. Μιλάμε δηλαδή για κανονική παρακμή. Μέσα σ’ αυτό το διάστημα πολλοί ήταν οι υπεύθυνοι πολιτικοί για τις σημερινές εξελίξεις. Όμως υπάρχουν κάποιοι που είναι ιδιαίτερα πολιτικά υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Αυτοί, κατά τη γνώμη μας είναι:

Το Πρόσφορο και η σημασία του


prosforo

Το Πρόσφορο είναι το ψωμί που προσφέρουμε στον Ναό, για να τελεσθεί η Θεία Ευχαριστία.
Μαζί με το κρασί, ως Τίμια Δώρα (άρτος και οίνος), προτού μεταφερθούν με τη Μεγάλη Είσοδο στην Αγία Τράπεζα, τοποθετούνται στην Πρόθεση (προ + τίθημι = προθέτω), όπου με την τελετή της Προσκομιδής θα προετοιμασθούν για τη Θεία Λειτουργία. Στην Προσκομιδή τμήματα του Προσφόρου θα τοποθετηθούν τελετουργικά στο Δισκάριο και λίγο κρασί στο Άγιο Ποτήριο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 31/1/2016


                                        
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.