Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Καιρός: για Πέμπτη 14-1-2016



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και μετά το μεσημέρι βαθμιαία στα δυτικά περιμένουμε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2015.

Σαν σήμερα καθιερώθηκε η Γαλανόλευκη ως το εθνικό μας σύμβολο

13/1/1822: Πραγματοποιείται η Α' Εθνική Συνέλευση στην Επίδαυρο, στην οποία και ψηφίζεται το «Προσωρινό Πολίτευμα» της Ελλάδας.
Μεταξύ άλλων ορίζεται η Γαλανόλευκη ως το εθνικό μας σύμβολο.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ - Ο Σταμούλης ο Λοχίας


Ελληνική ταινία:Ντάμα Σπαθί


Ποια είναι τα στοιχεία συμπεριφοράς στο Facebook που υποδηλώνουν μοναξιά

Ποια είναι τα στοιχεία συμπεριφοράς στο Facebook που υποδηλώνουν μοναξιά
Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας των ανθρώπων πλέον μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο μέτρησης και αξιολόγησης μέσω της εξέλιξης των ηλεκτρονικών υπολογιστών. H διαδικτυακή δραστηριότητα και κυρίως η συνεχής ενασχόληση με τα socia media στη σημερινή εποχή μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία της συμπεριφοράς των ανθρώπων, τα οποία συνδέονται με την μοναξιά και την κατάθλιψη.

Χρήσιμη συμβουλή για όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους



Με τα πρώτα συμπτώματα πονοκεφάλου θα πρέπει να λαμβάνονται στη χαμηλότερη αλλά συνάμα αποτελεσματική δόση τα αναλγητικά, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση του πόνου, αποδεικνύουν τελευταίες έρευνες. Ωστόσο τα δεδομένα δείχνουν ότι οι μισοί από εκείνους που υποφέρουν από απλό πονοκέφαλο, δηλαδή κεφαλαλγία τύπου τάσης, καθυστερούν να πάρουν αναλγητικά τα οποία λαμβάνουν μόνο όταν ο πόνος γίνει αφόρητος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS! ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ!

DAVITI
Το λέει η καρδούλα της. Είναι γενναία και δεν κολώνει πουθενά. Παράνομη η παρακράτηση των χρημάτων μας με τα capital controls και η Άννα Δαβίτη, όχι μόνο κατάφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα ζητώντας τα χρήματα που της είχαν καταθέσει αλλά και εξηγεί πώς μπορεί να αντιδράσει ανάλογα ο κόσμος!
Διαβάστε την περιπέτειά της για το πώς…μπαγλάρωσε τη διευθύντρια τραπέζης για παράβαση καθήκοντος…

«Παγώνει» τις επενδύσεις η Eldorado Gold!

  • Σε αναστολή των επενδυτικών της σχεδίων στην Ελλάδα προχωράει η Eldorado Gold.
  • Έρχονται εκατοντάδες νέες απολύσεις στη Βόρεια Ελλάδα και πάγωμα της μεγαλύτερης επένδυσης στη χώρα εξαιτίας των παλινωδιών και της αλλοπρόσαλης πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο νέος οδηγός επιβίωσης μετά τις αλλαγές στα capital controls


Ο νέος οδηγός επιβίωσης μετά τις αλλαγές στα capital controls

Έναν επικαιροποιημένο οδηγό για το τι ισχύει πλέον με τα capital controls, μετά τις τελευταίες αλλαγές που πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ηΕλληνική Ένωση Τραπεζών.
Ο οδηγός έχει τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων και επεξηγεί αναλυτικά στους ενδιαφερόμενους τι ισχύει σε ό,τι αφορά τις τραπεζικές συναλλαγές.

Η ΔΕΗ επιστρέφει λεφτά στους συνεπείς καταναλωτές – Ποιους αφορά


Η  ΔΕΗ επιστρέφει λεφτά στους συνεπείς καταναλωτές – Ποιους αφορά

Οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ για το 2015 θα επιβραβευτούν με εκπτώσεις στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του 2016 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.
Η ΔΕΗ επιβραβεύει τους συνεπείς Οικιακούς πελάτες του έτους 2015, επιστρέφοντας τους το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό τους για το έτος 2016. Παράλληλα η επιχείρηση απαντά σε ερωτήματα που πιθανόν να προκύψουν από την νέο αυτό πρόγραμμα επιβράβευσης και συγκεκριμένα:

Αυτά είναι τα δέκα πράγματα που σκότωσε το Internet

Συνήθειες που χάθηκαν πίσω από το πληκτρολόγιο.
Στην εποχή της τεχνολογίας τα πάντα είναι εφικτά. Από το να μάθεις τι έχει συμβεί στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη, να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ψωνίζοντας διαδικτυακά, να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου χωρίς να στήνεσαι στην ουρά.

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης



Στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 19/1/2016 έως και την Τετάρτη 27/1/2016 πρόγραμμα δωρεάν μέτρησης οστικής πυκνότητας με υπερηχογράφημα πτέρνας. Σκοπός του προγράμματος είναι να εντοπιστούν γυναίκες άνω των 45 ετών οι οποίες πάσχουν από Οστεοπενία ή Οστεοπόρωση και διατρέχουν κίνδυνο αυτόματων καταγμάτων.

ΜΟΝΟ Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ INTERNET EXPLORER ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει από σήμερα Τρίτη όλες τις παλιές εκδόσεις...
του Internet Explorer, μία απόφαση της εταιρείες που αναμένεται να επηρεάσει άμεσα τους χρήστες του διαδικτύπου που "τρέχουν" παλαιότερες version.
Οι παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer χρησιμοποιούνται από το 21% των χρηστών του διαδικτύου (στατιστικά Δεκεμβρίου), οι οποίοι από την Τρίτη βρίσκονται σε πραγματικό κίνδυνο, εκτός αν επιλέξουν άλλο browser ή την τελευταία έκδοση του Internet Explorer 11.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/1/2016


                                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.