Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός: για Σάββατο 19-12-2015



Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το πρωί θα είναι περισσότερες στην Κρήτη και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015.

Ποιοι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες θα παίρνουν επιδότηση δόσης


Ποιοι υπερχρεωμένοι δανειολήπτες θα παίρνουν επιδότηση δόσης

Τους δανειολήπτες που βρίσκονται στο «κόκκινο» και με ποια κριτήρια θα πάρουν επιδότηση δόσης καθορίζει η απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας που σχετίζεται με τη συμμετοχή του Δημοσίου στην αποπληρωμή του σχεδίου διευθέτησης οφειλών των δανειοληπτών με μη εξυπηρετούμενο στεγαστικό δάνειο και ανήκουν στις ευάλωτες εισοδηματικά κατηγορίες.

Μουσικό πανόραμα...Τζένη Βάνου - Χίλιες Βραδιές


Ελληνική ταινία:ΣΚΗΝΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ


«Θυσιάστηκα για τα παιδιά μου…»


Δεν είναι λίγοι οι γονείς των οποίων η απόφαση να δημιουργήσουν οικογένεια τους οδηγεί σε ολοκληρωτική παραίτηση από τις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες, σε αποξένωση από το σύντροφο τους  και, τελικά, από τον ίδιο τους τον εαυτό. Με τον ερχομό των παιδιών, οι γονείς αφοσιώνονται αποκλειστικά στην ανατροφή και τη διαπαιδαγώγησή τους, αφιερώνοντας σε αυτά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά… Εσείς ξέρετε γιατί;


652541-full-moon.jpg

Ξεχωριστά θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς έπειτα από 38 ολόκληρα χρόνια θα εορταστούν υπό το φως της πανσελήνου.
Ονομάζεται «Full Cold Moon» και φέτος τα Χριστούγεννα θα δούμε μια πανσέληνο που είχαμε να δούμε από το 1977!

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ; ΤΟ ΣτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.


ste-sumboulio-tis-epikrateias-geniki

Η Ελλάδα, είναι ίσως το μοναδικό κράτος (ή έστω από τα ελάχιστα υπανάπτυκτα κράτη) στον κόσμο που δεν έχει συνταγματικό δικαστήριο. Αυτό είναι μια από τις αιτίες της νομιμοποιημένης διαφθοράς στην Ελλάδα και της πτώχευσης του κράτους.
Η διαφθορά στην Ελλάδα, ξεκινά από τους ίδιους τους νόμους. Όμως η ελληνική παρασιτική
ολιγαρχία και το εθελόδουλο πολιτικό της σύστημα επιμένουν και δεν θέλουν με τίποτα να συστήσουν συνταγματικό δικαστήριο.

Απίστευτο, αλλά αληθινό: Η Δανία θα κατάσχει τα αντικείμενα αξίας των προσφύγων!


  • Στην ψήφιση ενός... απίστευτου, όσο και αληθινού νόμου προχώρησε η κυβέρνηση της Δανίας, με βάση τον οποίο θα κατάσχονται όλα τα αντικείμενα αξίας άνω 300 ευρώ που φέρουν επάνω τους οι πρόσφυγες, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της συντήρησής τους!

Βάζει ένα μανταλάκι στο αυτί της και το αφήνει για 1 λεπτό! Ο λόγος; Πανέξυπνος!

1Δεν είμαι σαν αυτούς που τρέχουν στο γιατρό κάθε λίγο και λιγάκι όταν νιώσουν λίγο πόνο ή ενόχληση. Έτσι και αλλιώς όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αντιθέτως, μου αρέσει να έχω λίγο περισσότερο έλεγχο πάνω στον εαυτό μου, όπως αυτές εδώ οι τεχνικές που μπορούν να ανακουφίσουν από τον πόνο χωρίς καν να σηκωθώ από την καρέκλα μου.

Χαλαρώνουν και άλλο τα capital control-Δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να βγάζετε!

Για όσους λεφτά έχουν βέβαια..
Νέες ελαφρύνσεις για τον έλεγχο κινήσεων κεφαλαίων εξετάζει το οικονομικό επιτελείο σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ανακάλυψαν κατοικήσιμο εξωπλανήτη πολύ κοντά στη Γη!

Αυστραλοί αστρονόμοι ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν τον κοντινότερο στη Γη δυνητικά κατοικήσιμο βραχώδη εξωπλανήτη, σε απόσταση μόνο
14 ετών φωτός.

Ο πλανήτης, που κινείται γύρω από ένα άστρο ερυθρό νάνο, τον Wolf 1061, έχει υπερτετραπλάσια μάζα σε σχέση με τη μάζα του δικού μας πλανήτη.

200.000 παιδιά δεν έχουν να φάνε... αλλά για τους ΛΑΘΡΟ, υπάρχουν και φαγητά και στέγη και βιβλιάρια υγείας (βιντεο)


Κυρίες και κύριοι, η Ροτόντα αποκαλύφθηκε και είναι εντυπωσιακή! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μετά από σχεδόν 40 χρόνια, το επιβλητικό μνημείο της Θεσσαλονίκης που σηματοδοτεί το μεταίχμιο ανάμεσα στον ειδωλολατρικό και τον χριστιανικό κόσμο, αποδίδεται σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια και χωρίς τις σκαλωσιές, στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/12/2015


                   
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.