Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός:για Δευτέρα 14-12-2015



Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες κυρίως στα δυτικά και βόρεια και κατά τόπους παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά τμήματα περιμένουμε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...Κι αν περπατώ_ Γιάννης Πουλόπουλος


Ξένη ταινία:Eyes of an Angel Full Movie Greek Subs by Manos_F


Ενας στους τρεις Ελληνες δίνει «φακελάκι» σε γιατρό -Από 200 έως 5.000 ευρώ

Σοκάρουν τα στοιχεία για το πόσοι Ελληνες δωροδοκούν ιατρικό προσωπικό, από φόβο, ανακούφιση ή ευγνωμοσύνη.

Ενας στους τρεις Ελληνες δίνει «φακελάκι» για περίθαλψη σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στην «Καθημερινή», επικαλούμενος πρόσφατη μελέτη των καθηγητών Κ. Σουλιώτη, Ι. Τούντα και Λ. Λιαρόπουλου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.741 πολιτών από όλη την Ελλάδα.

47 εκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν μέσω των αεροδρομίων της χώρας



  • Προς ιστορικό ρεκόρ βαδίζει το "Ελ.Βενιζέλος"


Τα 47 εκατομμύρια ξεπέρασαν οι επιβάτες που διακινήθηκαν στο σύνολο των αεροδρομίων της χώρας στο 11μηνο του 2015, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα σημειώθηκε αύξηση 5,3% στο...σύνολο των πτήσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Κάλπες τέλος- Θα ψηφίζουμε πλέον ηλεκτρονικά

http://newpost.gr/storage/photos/c_800px_400px/201509/2370371.jpgτου Θάνου Πασχάλη

Τέλος στις γνωστές μέχρι σήμερα χρονοβόρες και πολυδάπανες διαδικασίες με τα κατά τόπους εκλογικά τμήματα, τη χρήση του παραβάν και της κάλπης στις εκλογικές αναμετρήσεις ανά την Επικράτεια σχεδιάζει να βάλει το Υπουργείο Εσωτερικών εφαρμόζοντας από τις ερχόμενες μάλιστα εκλογές, την ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του διαδικτύου.

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές μέσω ΟΑΕΔ- Ολα τα ονόματα





Τους πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού 2015-2016 έδωσε στην δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ.

Όπως επισημαίνει ο οργανισμός, οι δικαιούχοι τoυ μητρώου δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Θεσσαλονίκη: 13 αστυνομικοί, 2 περιπολικά και ένας γερανός χρειάστηκε για να συλλάβουν ένα ηλικιωμένο καστανά



Μεγάλη εκδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους πραγματο ποιήθηκε χθες Παρασκευή για την ..
έναρξη της εορταστικής περιόδου, αλλά είχε και απρόοπτα και ένταση.

Επτά αστυνομικοί με κράνη, μετέβησαν στην γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους όπου βρισκόταν με το καρότσι του ηλικιωμένος καστανάς.

Έρχεται νέο χαράτσι στα τέλη κυκλοφορίας - Ποιοι θα πληρώσουν μέχρι και 250 ευρώ



Με νέο χαράτσι το οποίο θα φτάνει έως και τα 250 ευρώ το χρόνο θα βρεθούν αντιμέτωποι οι ιδιοκτήτες ΙΧ, σύμφωνα με το σχέδιο που εξετάζεται στο οικονομικό επιτελείο για επιβολή τελών κυκλοφορίας με το χιλιόμετρο.
Όπως αναφέρει το thetoc.gr, εξετάζεται η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κίνησης (βενζίνη, ντίζελ) κατά 10 έως 15 λεπτά του ευρώ, κάτι που θα ενισχύσει τα κρατικά έσοδα κατά περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Επιστράτευση οκτώ «παγίδων» για την αντιμετώπιση των κουνουπιών-εισβολέων

Επιστράτευση οκτώ «παγίδων» για την αντιμετώπιση των κουνουπιών-εισβολέων
Ελλάδα και Ιταλία λαμβάνουν τα μέτρα τους ώστε να μην επιτρέψουν στα κουνούπιανα τις... καταλάβουν. Οκτώ πρωτοποριακές ηλεκτρονικές συσκευές (παγίδες) παρακολούθησης των χωροκατακτητικών κουνουπιών-εισβολέων, που όμοιές τους δεν υπάρχουν διεθνώς, πρόκειται να εγκατασταθούν τους επόμενους μήνες σε επιλεγμένα σημεία πιθανής εισόδου των εντόμων στην Ελλάδα, ενώ άλλες τέσσερις θα τοποθετηθούν στη γειτονική χώρα.

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ: Δεν φαντάζεσαι που πηγαίνουν οι εισπράξεις από τα διόδια!

206679088bb790ca9a34383a6b7d81b1
Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.


Δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για… γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανηγμένο σε m2 τροποποιείται σε…200ευρώ/m2.

Η Ελληνική γλώσσα… – Η φωτογραφία που σαρώνει


Αποτέλεσμα εικόνας για γλωσσοδετες

Διαβάστε γρήγορα το παρακάτω κείμενο και στο τέλος θα καταλάβετε πως η σειρά των γραμμάτων δεν έχει καμία σημασία! Ατίπτσυεο ε;.. 

Αφορολόγητο μόνο με δαπάνες 9.545 ευρώ μέσω κάρτας

Δαπάνες συνολικού ποσού μέχρι 9.545 ευρώ θα πρέπει να πραγματοποιήσει το 2016 κάθε μισθωτός και συνταξιούχος, είτε μέσω μίας και μοναδικής πιστωτικής κάρτας είτε μέσω ενός μόνο τραπεζικού λογαριασμού συνδεδεμένου με χρεωστική κάρτα είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking), προκειμένου να κατοχυρώσει έκπτωση φόρου έως και 2.100 ευρώ, σύμφωνα με τον ισχύοντα Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/12/2015


                        
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.