Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Καιρός:για Τρίτη 8-12-2015



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα δυτικά και το Αιγαίο, χαμηλές θερμοκρασίες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015.

Θεσσαλονίκη: Πάνω από 11.000 παραβάτες στα χέρια της Δημοτικής Αστυνομίας



Τον απολογισμό για το Νοέμβριο του 2015, ανακοίνωσε σήμερα, σήμερα Δευτέρα, η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης.
Σε συνέχεια του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατά το χρονικό διάστημα από την 1η έως και τις 30 Νοεμβρίου 2015, η Δημοτική Αστυνομία βεβαίωσε συνολικά 11.045 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. τόσο κατά τη διάρκεια των σταθερών καθημερινών ελέγχων βασικών οδών του ιστορικού κέντρου της πόλης, από τις 07.30 έως τις 22.00, όσο και κατά τη διεκπεραίωση των 196 καταγγελιών που δέχθηκε η υπηρεσία.

Μουσικό πανόραμα...ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΟΛΑΣΗ


Ελληνική ταινία: Φτάσαμεε!


20 σημάδια πως είστε ένας πνευματικά υγιής άνθρωπος



Όταν συναντάτε κάποιον πνευματικά υγιή, αμέσως νιώθετε μια έλξη προς εκείνον. Νιώθετε καλά μόνο και μόνο που βρίσκεστε κοντά του. Τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν μαγνήτες χαράς, ελευθερίας και γενναιοδωρίας κι έχουν μια μοναδική ικανότητα να απολαμβάνουν το τώρα.

H ζωή είναι ένα ταξίδι με τρένο


Treno

Επιβιβάζεσαι συχνά και αποβιβάζεσαι, υπάρχουν ατυχήματα,
σε μερικές στάσεις ευχάριστες εκπλήξεις
και βαθιά λύπη σε άλλες.
Όταν γεννιόμαστε και επιβιβαζόμαστε στο τρένο,
συναντάμε ανθρώπους, για τους οποίους πιστεύουμε ότι θα μας συνοδεύουν σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού: τους γονείς μας.

Οι δικαστές δεν θέλουν τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες


(EUROKINISSI/ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ)

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου περί δικαστικών πραξικοπημάτων, η δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των δικαστών και οι τραγικές ελλείψεις στα δικαστήρια της χώρας, μπήκαν στο επίκεντρο της γενικής συνέλευσης της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων.

Αυτή είναι η κατάντια μας ... Στη χωματερή 40 τόνοι αγγούρια αντί να δωθούν στους φτωχούς




Ο Συνεταιρισμός Τυμπακίου ξεφορτώθηκε σήμερα περίπου 40 τόνους αγγούρια, τα οποία δεν μπορούν να διατεθούν στην αγορά και μάλιστα οι παραγωγοί θα λάβουν μια αποζημίωση, ύψους 20 λεπτά/κιλό.
Ωστόσο τα αγγούρια αυτά θα μπορούσα να διατεθούν δωρεάν σε έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας, έστω και μετά από ενεργοποίηση σχετικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλυτικά οι πίνακες με τους δικαιούχους των επιδομάτων – Τι ποσό αναλογεί στον καθένα


649305-opekepe.jpg


Πίνακες με τα δικαιώματα  για τις αγροτικές επιδοτήσεις του 2015 ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ο ΟΠΕΚΕΠΕ, με τους δικαιούχους της ΟΣΔΕ να μπορούν πλέον να βλέπουν μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού τα ποσά που δικαιούνται.
Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ επισημαίνεται ότι οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλλει αίτηση ενιαίας ενίσχυσης το 2015 μέσω της online διαδικασίας θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία του λογαριασμού που κατέχουν ήδη (email και κωδικό πρόσβασης) για να αποκτήσουν πρόσβαση στην εφαρμογή.

Η κληρονομιά των Ελλήνων



Από τους προγόνους μας δεν κληρονομήσαμε μόνο αυτή την πανέμορφη χώρα που σήμερα την εκχωρούμε στους ξένους γοητευμένοι από τα λαμπυρίζοντα ευρώ που μας δείχνουν…
Δεν κληρονομήσαμε μόνο μια γλώσσα με αναρίθμητες αρετές, μητέρα ουσιαστικά όλων των σύγχρονων γλωσσών της δύσης, την οποία κακοποιούμε βάναυσα και συστηματικά με εντολές του υπουργείου «παιδείας»…

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΟΛΩΝΑ ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ!

5

αν κάποιος Αθηναίος συνάψει ομοφυλοφιλική σχέση με άλλον θα έχει τις εξής κυρώσεις:
1. Δεν του επιτρέπεται να γίνει μέλος των 9 αρχόντων
2. Δεν του επιτρέπεται να εκλεγεί ιερέας
3. Δεν του επιτρέπεται να είναι συνήγορος του λαού
4. Δεν επιτρέπεται να ασκεί εξουσία εντός ή εκτός της Αθήνας
5. Δεν επιτρέπεται να σταλεί ως κήρυκας πολέμου
6. δεν επιτρέπεται να εκθέσει γνώμη (ως άμουσος – ανισόρροπος)…7. Δεν επιτρέπεται να μπει σε (δημόσιους) Ναούς

ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΝΑΤΟ!!!ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!

ΑΠΟΚ777
Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, πως η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίπτει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο επειδή δεν είναι κυρίαρχη χώρα.

Η πιο πολύτιμη εικόνα του Αγίου Όρους και η απίστευτη ιστορία της (φωτογραφίες και βίντεο)

Πρόκειται για το πιο σημαντικό κειμήλιο του Αγίου Όρους μαζί με την εικόνα του «Άξιον Εστίν». Η Παναγία η Πορταΐτισσα των Ιβήρων και η ιστορία της έχει κάνει πολλούς να δακρύσουν αλλά και να πιστέψουν.

Αυτήν την μοναδική εικόνα προσκύνησε και ο Πατριάρχης της Ρωσίας κ. Κύριλλος, αποδίδοντας φόρο τιμής στην Κυρά του Άθωνα.

ΟΟΣΑ: Αυτές είναι οι 10 «εξυπνότερες» χώρες στον πλανήτη - Ανάμεσά τους και η Ελλάδα!

Ανάμεσα στις 10 εξυπνότερες χώρες στον πλανήτη βρίσκεται η Ελλάδα, τουλάχιστον όσον αφορά τις επιστήμες, σύμφωνα με την κατάταξη του ΟΟΣΑ.

Η λίστα του ΟΟΣΑ κατατάσσει τις χώρες με βάση τον μεγαλύτερο αριθμό επιστημόνων (σε επιστήμες όπως τα μαθηματικά, τη φυσική, την τεχνολογία και τη μηχανική) κατά κεφαλήν, κι όπως είναι φυσικό η Ελλάδα έχει την τιμητική της.

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/12/2015


                         
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.