Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Τετάρτη 18-11-2015



Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ -ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.


Ελληνική ταινία:Δεσποινὶς διευθυντής


Σπήλαιο Γλυφάδα Διρού: Ένα από τα ωραιότερα λιμναία σπήλαια στον κόσμο

dirros7Αποτελεί ένα από τα διαμάντια της Πελοποννήσου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Το σπήλαιο Γλυφάδα (ή Βλυχάδα) Διρού βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου, στον Όρμο του Διρού.

Το τρομακτικότερο ισλαμικό θρίλερ σύντομα στα μάτια σας

http://www.tovima.gr/oldPhotos/Article%20Photos/20110104/376259.jpgΤου Στρατή Μαζίδη

Αναρωτιέμαι πως αισθάνονται αυτή τη στιγμή οι δυτικοί έχοντας να αντιμετωπίσουν το τέρας το οποίο εξέθρεψαν, τον ακραίο ισλαμισμό.

Ο βλαξ που παριστάνει τον πρόεδρο της Γαλλίας, ανακοινώνει πως θα πολεμήσει δίχως έλεος. Όχι φυσικά ο ίδιος αλλά τα κορόιδα που θα στείλει στα ζόρικα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ.

Τι είναι οι τζιχαντιστές Τι είναι το Ισλαμικό Κράτος και τι θέλει

daech-4Το Ισλαμικό Κράτος είναι μια στρατιωτικο-πολιτική τρομοκρατική οργάνωση, η οποία ανακήρυξε στις 29 Ιουνίου 2014 την ίδρυση Χαλιφάτου στις περιοχές που ελέγχει στο Ιράκ και τη Συρία.

Ένα βίντεο που πρέπει να το δείτε όλοι – Αυτή είναι η αλήθεια που μας κρύβουν…

Όταν είσαι έτοιμος να ξεσηκωθείς, θα ξεσηκωθείς! Όλη η δύναμη που χρειάζεσαι βρίσκεται στα χέρια σου…


Το συγκλονιστικό βίντεο που θα σε αφυπνίσει και θα καταλάβεις ακριβώς ποίοι είμαστε και πως μας έχουν χειραγωγήσει.
Αφού το δεις ολόκληρο, διέδωσε το με όποιον τρόπο μπορείς, μέσω των social media, και με email.

Πρωθυπουργός της Αυστραλίας : ”Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη!”

Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!

Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ποια είναι η μοναδική χώρα του κόσμου που απαγορεύεται να ζουν οι Μουσουλμάνοι;

Κι όμως υπάρχει μια και μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι μουσουλμάνοι είναι ουσιαστικά... επικηρυγμένοι καθώς μια σειρά μέτρων τους απαγορεύει ουσιαστικά όχι μόνο κάθε δραστηριότητα, αλλά ακόμη και την παραμονή τους
στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Ανέστη Αφεντουλίδη απένειμε η ΠΕΔ/ΚΜ

Τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και αθλητή Ανέστη Αφεντουλίδη απένειμε την Κυριακή η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ/ΚΜ).
Η απονομή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων «Ηρακλής Αμπελοκήπων»- «Απόλλων Καλαμαριάς» στο Δημοτικό Στάδιο των Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής». Παρουσιάζοντας το τιμώμενο πρόσωπο, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ/ΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, εξήρε τόσο το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Ανέστη Αφεντουλίδη όσο και τον χαρακτήρα του σαν άνθρωπος εντός και εκτός των γηπέδων.

"Ας μιλήσουμε επιτέλους για το παραμύθι του πολυτεχνείου!"



Δεν προσπαθούμε να πάρουμε θέση υπέρ ή κατά οποιουδήποτε απλώς να επισημάνουμε αντικειμενικά τα σημαντικότερα γεγονότα με την σειρά που έγιναν και με τις ημερομηνίες τους και κατόπιν να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!..

Φρένο στις μεταβιβάσεις οχημάτων

Απαγορευτικό έχει μπει από την προηγούμενη Τετάρτη στις μεταβιβάσεις οχημάτων ανά την Ελλάδα, καθώς το σύστημα μηχανογράφησης του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΜΕ) έχει... καταρρεύσει!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, τόσο οι επαγγελματίες του κλάδου όσο και οι κάτοχοι οχημάτων που σχεδίαζαν να προβούν σε μεταβιβάσεις ίσως χρειαστεί να περιμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού τα σημάδια μόνο ευοίωνα δεν είναι.

Η… κυβέρνηση κλείνει σπίτια και προστατεύει το δικό της – Πιο διαπλοκή… πεθαίνεις


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Και ενώ η Ελληνική Κυβέρνηση Προχώρησε σε Συμφωνία με τους Δανειστές, η οποία στην κυριολεξία Κλείνει Σπίτια, την ίδια ώρα – και ενώ έχουν προηγηθεί μεγάλες υποσχέσεις για πάταξη της διαφθοράς – Προστατεύει το Δικό της με προκλητικό τρόπο…

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/11/2015


                            
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.