Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Κυριακή 15-11-2015








Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ


Ελληνική ταινία:Υπάρχει και φιλότιμο...!!!


Δέκα μέρη όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στις γυναίκες

Την ώρα που οι γυναίκες είναι σαφώς περισσότερες από τους άντρες, με τον αριθμό τους να αντιστοιχεί στο περισσότερο από το μισό του ανθρώπινου πληθυσμού του πλανήτη, συνεχίζουν να έρχονται αντιμέτωπες με μια σειρά απαγορεύσεις που θέτονται από το αντίθετο φύλο.
Σαν να μην έφταναν οι λιγότερες αποδοχές στον χώρο εργασίας, η σαφώς μικρότερη πρόσβαση στο σύστημα υγείας και στις εκπαιδευτικές δομές, οι γυναίκες συνεχίζουν να αποκλείονται από μια σειρά ιδιαιτέρως διαφορετικών τόπων της οικουμένης

3.000 χρόνια γυναικείας ομορφιάς σε 3 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ


3.000 χρόνια γυναικείας ομορφιάς σε 3 λεπτά – ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναικεία ομορφιά έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα και μεγέθη ανά το χρόνο και τον τόπο.
Ανάλογα με την εποχή τα πρότυπα γυναικείας ομορφιάς αλλάζουν και οι διαφορές τους είναι πολλές.

ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Γ'  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΔιαχρονικοί σατανολάτρες οι εκάστοτε υπεύθυνοι υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι του Υπουργείου (α)παιδείας, θρησκείας και υπηρεσίας του σατανά παρουσιάζουν τα πιστεύω και τα εωσφορικά προσκυνήματά τους, με ύπουλο τρόπο, μέσα από φωτογραφία του βιβλίου της Γ’ Γυμνασίου της Πολιτικής και Κοινωνικής Αγωγής.
Σε αυτήν παρουσιάζονται τα εωσφορικά σύμβολα που σχηματίζουν με τα δάκτυλα τους κάποια μεταξύ του πλήθους άτομα, σε κεντρικά σημεία της φωτογραφίας όπως αυτά φαίνονται πολύ ευκρινώς στην μεγεθυμένη εικόνα Πολιτική και Κοινωνική Αγωγή Γ’ Γυμνασίου σελ. 69 (2).

Ποια είναι η ηλικία σας με βάση τα αντανακλαστικά σας; Κάντε το τεστ!



Πολλές μελέτες έχουν δείξει πως καθώς μεγαλώνουμε ηλικιακά, ο χρόνος αντίδρασης του εγκεφάλου μας αρχίζει να επιβραδύνεται.
Το 2014, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Simon Fraser στον Καναδά, ανέλυσαν 3.305 άτομα ηλικίας 16-44 τεστάροντας την απόδοσή τους σε πραγματικό χρόνο σε παιχνίδι στρατηγικής, και συμπέραναν ότι η εξασθένηση φαίνεται πως αρχίζει από την ηλικία των 24. Για κάθε 15 χρόνια, μετά την ηλικία των 24, η ταχύτητα των αντανακλαστικών πέφτει κατά περίπου 15%.

Οι 10 χώρες που έχουν τον χρυσό του κόσμου

Tο τρίτο τρίμηνο του 2015 οι κεντρικές τράπεζες συνέχισαν να αυξάνουν τις ποσότητες χρυσού που κατέχουν, προσθέτοντας άλλους 175 τόνους στα επίσημα αποθέματά τους.

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο, από το τρίτο τρίμηνο του 2014 και το επίπεδο ρεκόρ της αύξησης των 179,5 τόνων, τα αποθέματα χρυσού έχουν σημειώσει πτώση 3%.

Οι συνολικές αγορές για τους πρώτους εννιά μήνες του έτους ήταν 425,8 τόνους, με την Ρωσία να είναι ο μεγαλύτερος αγοραστής το συγκεκριμένο διάστημα και την Κίνα να κλέβει στο τέλος της εντυπώσεις, με τις δραστικές αγορές χρυσού μετά από χρόνια "ησυχίας".

Γιατί η "Παρασκευή και 13" θεωρείται γρουσούζικη μέρα;



Παρασκευή και 13 σήμερα και ήρθε η ώρα να μάθετε τους λόγους που αυτή η μέρα θεωρείται ιστορικά "γρουσούζικη".
Εδώ και πάρα πολλούς αιώνες η συγκεκριμένη μέρα είναι συνυφασμένη με τους χειρότερους αστικούς μύθους και τη δεισιδαιμονία, ειδικότερα στις αγγλοσαξωνικές χώρες, τις ισπανόφωνες και τη Γερμανία. Σε αυτές τις χώρες ακόμη και σήμερα πολλά κτίρια και ξενοδοχεία δεν διαθέτουν 13ο όροφο και πολλοί δρόμοι δεν έχουν τον αριθμό 13.

ΚΤΕΟ: Στις 15 Ιανουαρίου 2016 η πρώτη ηλεκτρονική διασταύρωση

Με νόμο θα πραγματοποιηθεί έως τις 15 Ιανουαρίου η πρώτη ηλεκτρονική διασταύρωση ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ και κατόπιν να βεβαιωθούν τα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia.

Ειδικότερα μέχρι τις αρχές του 2016 αναμένεται να έχει περάσει από τη Βουλή ειδική νομοθετική ρύθμιση που θα ορίζει τη διαδικασία ηλεκτρονικών διασταυρώσεων αλλά και την επιβολή των προστίμων στα οχήματα που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ.

10 σημάδια ότι το παιδί σου έχει υψηλό IQ


10 σημάδια ότι το παιδί σου έχει υψηλό IQ


Σίγουρα όλα τα παιδιά έχουν τα χαρίσματα και τα ταλέντα τους. Κάποια όμως επιδεικνύουν ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες σε ορισμένους τομείς. Παρακάτω θα δείτε κάποια από τα σημάδια που συνήθως  αποκαλύπτουν ένα ιδιαιτέρως χαρισματικό  παιδί.
Τι ακριβώς όμως σημαίνει χαρισματικό παιδί και ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ενός έξυπνου παιδιού και μιας ιδιοφυϊας;

Ὑποβάλλω τήν διαμαρτυρία μου στό Σύμφωνο Συμβίωσης Ὁμοφυλοφίλων

symfwno symbiwshs 09
ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ 
Σέ μέγα ἀτόπημα ὑπέπεσε τό Ὑπουργεῖο Δικαιοσύνης, ἀνακοινώνοντας στίς 9.11.2015 νομοσχέδιο «Συμφώνου Συμβίωσης» τό ὁποῖο ἐπεκτείνει καί στά ὁμόφυλα ἄτομα.

Δέν καταδικάζουμε ἤ ἀπορρίπτουμε τά λίγα αὐτά ἄτομα πού ἡ μή ὁμαλή φυσιολογία τοῦ σώματός τους καί διάφορες κοινωνικές συνθῆκες τούς ὁδήγησαν σέ πορεία ζωῆς διαφορετική ἀπό αὐτή τῶν πολλῶν ἀνθρώπων, πού ὡστόσο εἶναι μακρυά ἀπό τίς ἐντολές τοῦ Θεοῦ.

Νέο τεστ για τη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη



Επιστήμονες στη Σουηδία ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν ένα τεστ αίματος για τη διάγνωση του επιθετικού καρκίνου του προστάτη, το οποίο είναι πολύ πιο αποτελεσματικό σε σχέση με το ευρέως χρησιμοποιούμενο σήμερα ειδικό προστατικό αντιγόνο (PSA). 
Το νέο τεστ «πιάνει» καρκίνους που το PSA «χάνει», ενώ παράλληλα μειώνει τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα του PSA και έτσι γλυτώνει τους άνδρες από περιττές βιοψίες και θεραπείες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/11/2015


                            
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.