Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Καιρός: για Πέμπτη 5-11-2015







Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015.

Δουλειά στο εξωτερικό: 9 tips για online συνεντεύξεις

Βρίσκεσαι ανάμεσα στους χιλιάδες νέους που αναζητούν δουλειά και ένα καλύτερο αύριο στο εξωτερικό. Το βιογραφικό σου βρίσκεται μεταξύ άλλων στα γραφεία πιθανών μελλοντικών σου εργοδοτών. 
Με το "δώρο" του διαδικτύου και λίγα κλικ στον υπολογιστή σου, έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ξαφνικά σκάει ένα e-mail ή ένα τηλεφώνημα και έχεις προγραμματισμένο ραντεβού για συνέντευξη. Online συνέντευξη!

Ποια βότανα ανακουφίζουν από τον πονοκέφαλο



Ο πονοκέφαλος είναι κάτι πολύ συχνό για όλους, ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που αναζητούν ιατρική βοήθεια.

Αν υποφέρετε από συχνούς πονοκεφάλους, πριν αρχίσετε να καταπίνετε παυσίπονα, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αφεψήματα με βότανα που είναι γνωστά για τις χαλαρωτικές ιδιότητές τους.

Αν πάντως ο πονοκέφαλος επιμένει, η επίσκεψη στον γιατρό είναι μονόδρομος.

Διπλωματία: Μια ήρεμη δύναμη

Πόσο ήρεμα μπορείτε να λύσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν; Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι το δυνατό σας χαρτί; Μήπως ήρθε ο καιρός να μάθετε να μυστικά της διπλωματίας;


 «Η ικανότητα να κάνεις καλή σαλάτα συγγενεύει με την τέχνη της διπλωματίας. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να γνωρίζεις την ακριβή αναλογία λαδιού και ξιδιού».

Προστιμήστε μας!..

     Αν οι εκλογές γίνονταν τον Νοέμβριο -σύμφωνα και με τον αρχικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού- τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια;
     Μετά τον ορυμαγδό
τόσων ψηφισθέντων ''προαπαιτούμενων'' ο κόσμος θα ψήφιζε το ίδιο;
     Άρα ο πρωθυπουργός έκανε τις εκλογές πριν την ψήφιση του εγκλήματος γι αυτόν ακριβώς τον λόγο: για το ποθητό (γι αυτόν) αποτέλεσμα.

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (αφιερωμένο στον υπουργό… Παιδείας της Ελλάδας κ Φίλη)

http://nikosxeiladakis.gr/wp-content/uploads/2015/11/6593-160x160.jpg?737278Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μόνο αισθήματα οργής για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ποντιακής γενοκτονίας προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, ότι δεν… υπήρξε ποντιακή γενοκτονία.

Το τραγούδι της γενοκτονίας από μια πασίγνωστη Τουρκάλα ερμηνεύτρια, την Şevval Sam, το τραγούδι του ποτισμένου με αίμα ελληνικού ποντιακού λαού, «Την πατριδαμ έχασα άκλαψα και πόνεσα»!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ! Ο «Τούρκος» συνταγματάρχης στην Πόντια ξεριζωμένη: Μάνα, είμαι ο γιος σου!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNN5nu4AbRurvc-D8s2T_MOQL9bVtf_PUTi1TdYz86dRg9H4L0hfUMl6SfWn8bzJ7BOei3VA2thInLiak5D-gWFUWJGQjJNvP_f0n-Gpnv0cd-yFCvXLKzD6EAaA2gFp9hyiSdvHGbdWGr/s320/1499-300x176.jpgΑπο ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΡΑ*

Μια γυναίκα από τη Ριζούντα του Πόντου, που τον άνδρα της τον σκότωσαν οι Τούρκοι, εγκαταστάθηκε σε προσφυγικό καταυλισμό της Δράμας. Είχε τρία παιδιά – δύο αγόρια κι ένα κορίτσι. Το κορίτσι ήταν μαζί της στη Δράμα, τα αγόρια όμως δεν ήξερε τι είχαν απογίνει. Πέρασαν αρκετά χρόνια, και στη Δράμα, όπου είχε εγκατασταθεί, δεν είχε τα απαραίτητα για να ζήσει και γι’ αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο της, μήπως κατορθώσει και πάρει μαζί της ένα δοχείο χρυσές λίρες κι άλλα κοσμήματα που έχει κρύψει ο άντρας της, στο φούρνο του σπιτιού τους....

Αυτά ειναι τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

 Aχαλίνωτη κερδοσκοπία στην Ήπειρο με τις τιμές της βενζίνης!

Αποφασίστηκαν τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης το οποίο θα χορηγηθεί φέτος σε περίπου 700.000 δικαιούχους από 1.100.000 πέρυσι.

Το σχέδιο στο οποίο έχει καταλήξει η κυβέρνηση προβλέπει μειωμένη επιδότηση στα 0,25 ευρώ το λιτρο από 0,35ευρώ πέρυσι και αυστηρότερα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!


Ολόκληρο το σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας - οικονομικές αλλά και κοινωνικές - πολιτικές οι επιπτώσεις



Δημοσιεύουμε παρακάτω το πλήρες σχέδιο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ, από επίσημη παρουσίαση του ΤΑΙΠΕΔ με ημερομηνία 30 Ιουλίου 2015, 15 μέρες μετά τη συμφωνία κορυφής για το 3ο μνημόνιο και την ψήφιση του 1ου προαπαιτούμενου νόμου.

 Το ξεπούλημα της Ελλάδας με αριθμούς και φωτογραφίες

Μια βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη! (προβολή φωτογραφιών)

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ξεκινήσει η προβολή

Η κλήση που κάνει το γύρο του facebook - Ο άγνωστος διάλογος των τροχονόμων!

Λάρισα: Η κλήση που κάνει το γύρο του facebook - Ο άγνωστος διάλογος των τροχονόμων!

Χαμός στο facebook με την πιο... ιδιαίτερη κλήση της χρονιάς - Βροχή τα σχόλια από χρήστες των social media...


Υπερβάλλοντα ζήλο προς παραδειγματισμό, έδειξε ένας τροχονόμος στη Λάρισα, κόβοντας κλήση για παράνομο παρκάρισμα στο αυτοκίνητο της γυναίκας του! Πιο συγκεκριμένα ο τροχονόμος τριγυρνούσε στο κέντρο της πόλης μαζί με έναν συνάδελφο του κι έκοβαν κλήσεις σε παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Κατά τη διάρκεια της "περιπολίας" βρίσκουν ένα ΙΧ παρκαρισμένο παράνομα σε θέση αναπήρων και αμέσως ο τροχονόμος βγάζει το μπλοκάκι του και ξεκινάει να γράφει την κλήση.

Κάρτα του Πολίτη: Πότε θα είναι έτοιμη

Το θέμα της κάρτας του Πολίτη επανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Όπως υπογράμμισε η προσπάθεια αυτή για την έκδοση της Κάρτας του Πολίτη, δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά «έχει ξεκινήσει εδώ και 10 χρόνια».

Μάλιστα άσκησε σκληρή κριτική στις προηγούμενες κυβερνήσεις καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ τις κατηγόρησε ότι στην ουσία σπατάλησαν τους ευρωπαϊκούς πόρους που είχαν στη διάθεσή τους για το θέμα.

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΗ : ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!!





Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
Εμμένοντας στην απαράδεκτη άποψη που είχε εκφράσει και παλιότερα, ο υπουργός παιδείας, Ν. Φίλης, έκανε μια απίστευτη δήλωση ότι η σφαγή των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονία «με την επιστημονική έννοια του όρου»... 
«Πριν από χρόνια ως δημοσιογράφος, έκανα τη δήλωση, συμμεριζόμενος απόψεις πολλών ιστορικών και πολλών διεθνολόγων.

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/11/2015


                             
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.