Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: για Δευτέρα 26-10-2015





Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με αραιές νεφώσεις στα δυτικά οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα, περιμένουμε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα...ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ


Ελληνική ταινία:O X I


Έτσι θα εξαφανίσετε τους 10 πιο δύσκολους λεκέδες από τα ρούχα σας



Μερικοί λεκέδες φεύγουν εύκολα στο πλυντήριο, ενώ άλλοι πάλι επιμένουν να μας βασανίζουν.
Αυτοί είναι οι τρόποι να αντιμετωπίσετε δέκα δύσκολους λεκέδες:
– Λεκές από κραγιόν: Τρίψε το λεκέ με λευκό ξίδι και έπειτα ρίξε υγρό απορρυπαντικό στο σημείο. Σε μια λεκάνη ρίξε λίγο νερό με αμμωνία και τρίψε ξανά. Ξέπλυνε καλά με καθαρό νερό.

Επιτυχία για την Ελλάδα η συγκατάθεση του Ολάντ να μείνουν οι Έλληνες στην Ελλάδα

Πολύ επιτυχημένη -για τις γαλλικές εταιρίες- η επίσκεψη του πλασιέ-προέδρου Φρανσουά Ολάντ
στην Αθήνα. Ο Φρανσουά Ολάντ ήρθε, ψώνισε και έφυγε ευχαριστημένος, αν και εξέφρασε και ένα μικρό παράπονο επειδή τα πιο καλά κομμάτια της Ελλάδας πρόλαβε και τα πήρε η Γερμανία, με αποτέλεσμα η Γαλλία να πάρει κάτι μπακατέλες.

Πολύ μπροστά τα κινεζακια τι να λέμε τώρα , Η κατασκευή μιας γέφυρας είναι … παιχνιδάκι για τους Κινέζους [video]

1




Γέφυρα κατασκευάζεται στην Κίνα με τρόπο που φαίνεται να έρχεται από το μέλλον. Ένα υπερμηχάνημα βάρους … 580 τόνων κάνει την κατασκευή της γέφυρας παιχνιδάκι.

Ξεπερνούν τις 4.000 οι ελλείψεις εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια



Ξεπερνούν τις 4.000 οι ελλείψεις εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν από το υπουργείο κατ' απαίτηση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και τα οποία απεικονίζουν τις τραγικές ελλείψεις των σχολείων. Σημειωτέον ότι στα στοιχεία δεν περιλαμβάνονται τα κενά καλλιτεχνικών σχολείων και ειδικού επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού ειδικής αγωγής. Η εικόνα των κενών μέχρι 19/10, σύμφωνα με ανακοίνωση των Παρεμβάσεων Β/θμιας ήταν η εξής:

Ο γιατρός Δημ. Αντωνίου ξεσκεπάζει στα δικαστήρια το "κόλπο" των τραπεζών!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7JbFa1G5ZC4yXMy3PPcGrkwoGKp3btfOLOovQms9gEdDnVEj1TrsI_JxeGEwaNf_EJ9LLmUkQWIfDfWNXQV5outXUv4cLopRGVNtSHYetO6UITr9qXoFiqZtPFG2FkRSDIRUOqyVAA6o/s1600/001.jpgΟ γιατρός και πρόεδρο του κινήματος ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημ. Αντωνίου ξεσκεπάζει στα δικαστήρια το "κόλπο" των τραπεζών και δικαιώνει τους δανειολήπτες και τον Ελληνικό λαό.

Διαβάστε παρακάτω αυτούσια τα πρακτικά της δίκης στην Ζάκυνθο!

Μεγάλος εμπαιγμός - Πλήρωσαν το ΔΝΤ με τα επιδόματα τέκνων

http://www.nostimonimar.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%95%CE%A0%CE%99.jpgΆγνωστη είναι η ημερομηνία που θα δοθούν τα επιδόματα τέκνων για το τρίτο τρίμηνο του 2015, σε 650.000 οικογένειες, καθώς τα 225 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για αυτές τις πληρωμές δόθηκαν, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο «Ε.Τ.», για να συμπληρωθεί το ποσό της δόσης του Οκτωβρίου προς το ΔΝΤ! Η δόση πληρώθηκε στις 13 Οκτωβρίου και οι δανειστές πήραν 448.014.119 ευρώ, που όφειλε να τους καταβάλει το ελληνικό κράτος.

ΚΑΤΣΕΛΗ : KΑΤΑΦΥΓΙΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΤΑ ''ΚΟΚΚΙΝΑ'' ΔΑΝΕΙΑ...

Την ανάγκη να διευρυνθεί ο διάλογος και η συνεργασία γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις...
τραπεζών-καταναλωτή, ώστε να σφυρηλατηθούν νέες σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα σε δανειστές και οφειλέτες, επεσήμανε η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κυρία Λούκα Κατσέλη, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε χθες στην επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή με θέμα το νόμο 3869/2010 «Ρύθµιση των οφειλών υπερχρεωµένων φυσικών προσώπων».

O Eυρωπαϊκός αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης 112 που γνωρίζουν ελάχιστα οι Έλληνες



Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ και Πρόεδρο της ΕΕΝΑ (European Emergency Number Association - EENA) Δημήτρη Πύρρο, και αντάλλαξαν απόψεις για την προώθηση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Ελλήνων πολιτών σχετικά με τον αριθμό 112.

Προσοχή! Παγίδες στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Στο Τaxis βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Οι φορολογούμενοι που είχαν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία τους το 2014 ή ανήκουν σε ειδικές κοινωνικές ομάδες θα πρέπει να ελέγξουν το εκκαθαριστικό για τυχόν λάθη ή παραλείψεις που μπορεί να «φουσκώνουν» τον λογαριασμό του φόρου. 
Οι υπόλοιποι θα πρέπει λογικά να διαπιστώσουν ότι θα πληρώσουν τα ίδια ποσά φόρου με πέρυσι.

Ενισχύεται το μπλόκο της Κουλούρας από αγρότες και κτηνοτρόφους

Στον κόμβο της Κουλούρας έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ και αγροτικά τους οχήματα, για τρίτη ημέρα σήμερα, αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Ημαθίας και χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων επί της Εγνατίας οδού, διαμαρτύρονται για τα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που προωθούνται.

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά για το κοινό τα πολεμικά πλοία που θα καταπλεύσουν για την 28η Οκτωβρίου

Την ευκαιρία να επισκεφτούν τα πολεμικά πλοία που θα καταπλεύσουν στη Θεσσαλονίκη για την εθνική επέτειο θα έχουν οι κάτοικοι και επισκέπτες στην πόλη

Την ευκαιρία να επισκεφθούν τα επισκεφθούν τα πολεμικά πλοία που θα καταπλεύσουν στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου θα έχουν κάτοικοι κι επισκέπτες της πόλης.

Απεργία διαρκείας από την Δευτέρα στα φαρμακεία όλης της χώρας

Την απόφαση για 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Δευτέρα έλαβαν τελικά οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας στην πολύωρη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Φαρμακεία θα είναι ανοιχτά μόνον ελάχιστα για τους ασθενείς για να εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά.
Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στην "παράδοση" άνευ όρων της ηγεσίας του ΥΥΚΑ και του Μαξίμου στις απαιτήσεις των δανειστών μας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να κατέχουν πάνω από το 51% ενός φαρμακείου, επιχειρηματίες- μη φαρμακοποιοί.


http://thessbomb.blogspot.gr/

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.