Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Καιρός:για Τρίτη 20-10-2015







Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα βρέχει στα βορειοδυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015.

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα (εικόνες)

Όλοι έτυχε κάποια στιγμή της ζωής μας να παρακολουθήσουμε μια παράσταση με μαγικά κόλπα, είτε στην τηλεόραση, είτε ζωντανά. Πολλά από τα κόλπα που χρησιμοποιούνται είναι εύκολο να αποκαλυφθούν ενώ άλλα παραμένουν μυστήριο και προκαλούν ποικίλες εντυπώσεις. 
Παρακάτω θα δείτε μερικά από αυτά τα κόλπα και τι πραγματικά συμβαίνει με αυτά.

Μουσικό πανόραμα...ΔΩΔΕΚΑ ΕΥΖΩΝΑΚΙΑ - ΦΑΝΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Ελληνική ταινία:ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ ...


Πέντε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα που οι σκύλοι αισθάνονται πριν συμβούν

Συγκλονιστικές πληροφορίες που ίσως μερικοί αγνοούν
Ο σκύλος είναι ο πιο ενστικτώδης τετράποδος φίλος του ανθρώπου. Έχει την ικανότητα να νιώσει πότε ο ιδιοκτήτης του είναι λυπημένος ή ακόμα μπορεί να διαισθανθεί τον θάνατο πριν συμβεί. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα πιο απίστευτα πράγματα που οι σκύλοι μπορούν να αισθανθούν.

Είναι γνωστό στους νομικούς κύκλους ότι…


κανένας νόμος δεν έχει συνταχθεί από Έλληνα βουλευτή η νομικό πάρα μόνο από γερμανικα επιτελεία η νομικές φίρμες εξωτερικού!

Αναρωτιέμαι όταν η χώρα σου δεν έχει πια το δικαίωμα να νομοθετεί ….αυτό δεν είναι μια σπουδαία απόδειξη ότι η χώρα σου είναι υπό καθεστώς κατοχής;

Έγινε η καταμέτρηση των φιλιππινέζων - φρουρών





Πάρτε χαρτί και μολύβι και υπολογίστε πόσοι αστυνομικοί υπηρετούν
ως φρουρά υψηλών προσώπων.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ !!! Δυο μουσουλμάνοι βουλευτές στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

Πλήθος ερωτημάτων στις τάξεις των βουλευτών προκαλεί η κυβερνητική επιλογή να
τοποθετηθούν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας …

δύο μουσουλμάνοι βουλευτές, ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Γιουσούφ Αϊχάν.

Είστε ήδη παρελθόν. Θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω…

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ
ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ – ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ… ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Κεντρώοι, δεξιοί και αριστεροί υπέκυψαν στους εκβιασμούς των δανειστών και των ξένων συμφερόντων και προτίμησαν, έκαναν την επιλογή τους και τάχθηκαν απέναντι στον ελληνικό λαό.

2. Δυσνόητα...........

Αποτέλεσμα εικόνας για πτωση ανδρων απο αεροπλανο
  1. 2. Δυσνόητα........... Έντεκα άνθρωποι κρατούνταν από το ίδιο σκοινί που κρεμόταν από ένα ελικόπτερο, δέκα ήταν άντρες και μία γυναίκα . Το σκοινί δεν ήταν αρκετά δυνατό για να κρατήσει και τους έντεκα , γι ' αυτό και αποφάσισαν ότι ένας άνθρωπος θα έπρεπε να πέσει .

Ευτυχώς, ζούμε ακόμη ως Έθνος μέρες δόξης των προγόνων μας…! Οι Γάλλοι έφτιαξαν αρχαίο Ελληνικό πλοίο για να τιμήσουν τους Έλληνες που Ίδρυσαν την Μασσαλία!

1Μπροστά από το μαρμάρινο μνημείο που είναι αφιερωμένο από την Ελλάδα και που θυμίζει την ιστορία του Πρωτέα και της Γύπτις και κάτω από το επιβλητικό κάστρο του St. Nicolas στην είσοδο του λιμανιού της Μασσαλίας ,όπου το 600 π.Χ. οι Έλληνες Φωκαείς από τη Μικρά Ασία κατέπλευσαν με πλοίο και έφεραν το πολιτισμό στην Ευρώπη ιδρύοντας αποικία με το όνομα Μασσαλία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, η καθέλκυση αντιγράφου αρχαίου ελληνικού πλοίου.

ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ

Βαθιά απομόνωση για την Ελλάδα και τους Έλληνες, με μόνη διέξοδο τη μετανάστευση, πηδώντας το τείχος της ολιγαρχίας του Αλέξη Τσίπρα...
Των μεσαζόντων της Μεταπολίτευσης που στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχουν βρει τον τελευταίο των Μνημονιακών για την προστασία τους.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:ΕΣΠΑ: Πώς μπορείτε να πάρετε επιδότηση έως 100% για νέα επιχείρηση


1

Διαβάστε προσεκτικά
Tέσσερα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ με επιδοτήσεις 100% των δαπανών για την έναρξη νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας τίθενται σε εφαρμογή.
Ο συνολικός τους προϋπολογισμός ανέρχεται σε 280 εκατ. ευρώ και αυτά είναι:
1. Η ενίσχυση τουριστικών επιχειρήσεων κατά 50% για την ανακαίνισή τους.

Η κομπίνα με το λογισμικό που «κατάπινε» αποδείξεις

Μια απίστευτη κομπίνα πολλών… μηδενικών, που έγινε γνωστή ως «φοροδιαφυγή του Ζ», είχε στηθεί με ένα λογισμικό που έκανε ηλεκτρονικά παρέμβαση στα ποσά που κατέγραφε μια επιχείρηση έως έσοδα και εξαφάνιζε μηδενικά από το τέλος, «καταπίνοντας» έσοδα.

Για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έκανε είσπραξη 1.000 ευρώ, το λογισμικό έσβηνε ένα μηδενικό και έτσι το έσοδο φαινόταν να είναι μόλις 100 ευρώ δηλαδή τα 900 ευρώ έμεναν αφορολόγητα στην «τσέπη» του επιχειρηματία.

Μία νοσταλγική βόλτα στη Θεσσαλονίκη του 1965









Σε λιγότερο από 3′, μία μικρή βόλτα, από ένα ερασιτεχνικό φιλμάκι της εποχής ..
στη Παλιά Θεσσαλονίκη του 1965.

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.