Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Καιρός: για Κυριακή 18-10-2015







Λίγες βροχές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Ιόνιο και στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Μουσικό πανόραμα....ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ


Ελληνική ταινία:Αιχμάλωτοι του μίσους


Το “μαγικό” διάλυμα για πιο αστραφτερά δόντια με το βούρτσισμα


Είναι γνωστό ότι αποτελεί υλικό με πολλές εφαρμογές και διαφορετικές χρήσεις, ενώ είναι φτηνό και υπάρχει σίγουρα σε κάθε σπίτι. Υπάρχουν έρευνες που πιστοποιούν την συμβολή του στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, αλλά αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι μπορεί να κάνει “θαύματα” και για τα δόντια σας.
Ο λόγος γίνεται για το μηλόξυδο. Φτιαγμένο από μήλα που έχουν υποστεί ζύμωση, και πλούσιο σε πηκτίνη και βασικά μέταλλα, το μηλόξυδο εκτιμάται ιδιαίτερα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες γενικότερα. Μία από τις εφαρμογές του (πέραν της γαστριμαργικής) είναι και η λεύκανση των δοντιών.

Δείτε Τα όργανα ενός καπνιστή και ενός μη καπνιστή [εικόνες]

Πολλοί άνθρωποι ξεκινάνε το κάπνισμα από παρέες ή έξω με κόσμο και πριν το καταλάβουν εθίζονται. Κάθε χρόνο το τσιγάρο σκοτώνει περίπου 6.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και προκαλεί μεγάλα προβλήματα υγείας.
Υπό το πρίσμα αυτό, η διαδικτυακή κλινική HealthExpress.co.uk έχει δημιουργήσει ένα online εργαλείο που δείχνει τις ζοφερές επιπτώσεις του καπνίσματος στο σώμα.

Το βίντεο που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ: Να γιατί η λέξη “ΦΙΛΟΤΙΜΟ” δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα!!

filotimo
Εδώ και ένα χρόνο περίπου… κυκλοφορεί αυτό το βίντεο όπου 29 Έλληνες που διαπρέπουν στους τομείς της φιλανθρωπίας, της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης εξηγούν στο διεθνές κοινό τι σημαίνει η λέξη «Φιλότιμο».
Ο πολιτικός αναλυτής Τζορτζ Στεφανόπουλος, η δημιουργός της δημοφιλούς ενημερωτικής ιστοσελίδας Huffington Post Αριάνα Στασινοπούλου Χάφινγκτον, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο επιχειρηματίας Τζον Κάλαμος και ο επενδυτής Τζιμ Χάνος είναι μεταξύ των Ελληνοαμερικανών που εμφανίζονται στο βίντεο με τίτλο«Το ελληνικό μυστικό».

Το "σχολικό" επίδομα των 300 ευρώ που ΔΕΝ δικαιούται κανένας.....

Γράφει ο Θάνος 

Λοιπόν ας διαβάσουμε την παρακάτω είδηση για να καταλάβουμε πως ακριβώς λειτουργεί το ανθελληνικό κράτος και προπαντώς πως με δήθεν κοινωνικά επιδόματα βοηθούν ΔΗΘΕΝ την ελληνική οικογένεια...
Ενώ ο μοναδικός τους στόχος είναι να την αφήσουν να καταστραφεί.... 


To ποσό των 300 ευρώ θα λαμβάνουν οι γονείς με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 3.000 ευρώ, τα παιδιά των οποίων φοιτούν στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Μόνο ευθανασία δεν έχουν εισηγηθεί ακόμα...

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Σε κάθε κοινωνία, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ηλικιωμένοι είναι ενδεικτικό του πολιτισμού της. Στη χώρα όμως που γέννησε τον πολιτισμό, οι συνταξιούχοι, ο πατέρας μου, ο πατέρας σου φίλε αναγνώστη, οι γονείς μας, αντιμετωπίζονται σχεδόν ως... κοινωνικοί εχθροί, ως παράσιτα που ζουν εις βάρος των υπολοίπων, ως αναλώσιμοι πολίτες.

Οι κροίσοι του ΣΥΡΙΖΑ: Υπουργός με 18 ακίνητα, βουλευτής με 800.000 καταθέσεις. Ονόματα

http://tonwtiko.com/wp-content/uploads/2015/10/syr-37373333.jpgΗ αριστερά της Ελλάδος φαίνεται να είναι από τις πιο πλούσιες σε καταθέσεις και ακίνητα του κόσμου.

Υπουργοί -και όχι μόνο- του ΣΥΡΙΖΑ έχουν στην κατοχή τους διψήφιο αριθμό ακινήτων και καταθέσεις που μόνο εφοπλιστές βλέπουν στους λογαριασμούς τους.

Αναλυτικά η λίστα:

«Αυγή»: 55.000 ευρώ ζητά ο Βαρουφάκης για κάθε διάλεξή του


«Αυγή»: 55.000 ευρώ ζητά ο Βαρουφάκης για κάθε διάλεξή του

Στις 55.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό που ζητά για κάθε διάλεξή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αυγή», αναπαράγοντας ρεπορτάζ της γαλλικής κρατικής τηλεόρασης.
Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν τα αεροπορικά εισιτήρια, η διαμονή του σε πεντάστερο ξενοδοχείο και τα λοιπά έξοδα διαμονής του.

Ο Γερμανός είναι πάντα Γερμανός....(PPS)


                             
                             ο γερμανος ειναι παντα γερμανος from gemathaiou

Αυτές είναι οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που θέλουν να διαλύσουν με το πολυνομοσχέδιο! (λίστα)

greek_medicineΜετά τις σαρωτικές καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη Βουλή ότι με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου ευνοούνται ισραηλινές εταιρίες έναντι των ελληνικών, ήρθε η ώρα να δούμε συγκεντρωτικά ποιες είναι οι ελληνικές εταιρείες φαρμάκων.
Σύμφωνα λοιπόν με τη λίστα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, οι ελληνικές εταιρείες μέλη της είναι:

«Ενιαίο» πρόστιμο 2.500 ευρώ για μη έκδοση αποδείξεων


«Ενιαίο» πρόστιμο 2.500 ευρώ για μη έκδοση αποδείξεων


Του Τάσου Δασόπουλου
 Βασικό πρόστιμο 2.500 ευρώ για τη μη έκδοση απόδειξης από 0,1 έως πολλά εκατομμύρια ευρώ επιβάλλει το νέο ποινολόγιο της εφορίας καθιστώντας την μη έκδοση φορολογικών στοιχείων μια πολύ ακριβή υπόθεση για καφετέριες μπαρ εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ: ΑΛΛΟ 1,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Ο... ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Η σατανική χρονική συγκυρία της φοροκαταιγίδας με την ενίσχυση των κομματών βάση των ποσοστών που πήραν στις εκλογές αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο πόσο μαλ...κας είναι τελικά ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος.... 
Σε εκταμίευση 1.412.800 ευρώ προς τα κόμματα προχώρησε το υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Το ποσό αυτό αποτελεί «κατανομή ποσοστού 40% της εκλογικής χρηματοδότησης στα  πολιτικά κόμματα για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015», όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση.

Οι πολιτικές εφημερίδες 17/10/2015


                                
              Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.