Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ολοταχώς προς τις εκλογές - Ορκίστηκε υπηρεσιακή Πρωθυπουργός η Βασιλική Θάνου - ΒΙΝΤΕΟ


Ολοταχώς προς τις εκλογές - Ορκίστηκε υπηρεσιακή Πρωθυπουργός η Βασιλική Θάνου - ΒΙΝΤΕΟ

Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός ορκίστηκε η Βασιλική Θάνου, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και χοροστατούντος του Επισκόπου Μεθώνης, κ. Κλήμη.
Η Βασιλική Θάνου υπέγραψε το πρωτόκολλο ανάληψης των καθηκόντων της και στη συνέχεια μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να παραλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο από τον Αλέξη Τσίπρα.

Nayra: In Silence (8-Track) [The Sound Of Everything]


Μουσικό πανόραμα...

Manolis Mitsias - Epidi s`agapo

Ελληνική ταινία: Ο μάγκας με το τρίκυκλο


10 πράγματα που μπορείς να μάθεις από τους χαρούμενους ανθρώπους


Αποτέλεσμα εικόνας για χαμογελα

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι απλώς χαρούμενοι. Μπορεί τίποτα να μην πηγαίνει καλά, μπορεί να βιώνουν αναποδιές όμως δεν χάνουν το χαμόγελό τους. Και φυσικά, όπως γνωρίζετε, αυτό κάνει τις δυσκολίες να ξεπερνιούνται πολύ πιο σύντομα και προφυλάσσει την υγεία τους. Παρακάτω βρίσκονται οι 10 συνηθέστερες παραδοχές τους για το τι τους κάνει να αντιμετωπίζουν τη ζωή θετικά.

Πώς να πίνεις όλο το βράδυ παραμένοντας «νηφάλιος»

Perierga.gr - Πώς να πίνεις όλο το βράδυ παραμένοντας «νηφάλιος»Συμβουλές για μια ιδανική βραδιά χωρίς… παρενέργειες
Ας το παραδεχτούμε. Μια μπαρότσαρκα μέχρι τελικής πτώσεως είναι καλή για την ψυχή. Μια ανέμελη βραδιά με την παρέα, υπό τους ήχους καλής μουσικής και άφθονου ποτού, μπορεί να σε ανανεώσει ριζικά.
Πώς όμως επιβιώνεις σε μια νύχτα κραιπάλης, χωρίς να σέρνεσαι τελικά στα πατώματα; Και πώς πας την επομένη το πρωί στη δουλειά σου χωρίς να υποβαστάζεσαι από γνωστούς και φίλους;

Two & Two (Δύο και Δύο – ταινία μικρού μήκους, 2011)

Μια μικρού μήκους ταινία για τη χειραγώγηση της σκέψης και τον ολοκληρωτισμό. Βασισμένο στη θεωρία του ψευδούς δόγματος “2+2=5″, όπως έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές στη λογοτεχνία αλλά με ιδιαίτερη βαρύτητα στο “1984″ του Τζορτζ Όργουελ, το οποίο κάποιος καλείται να αποδεχτεί και να επαληθεύσει αν και γνωρίζει πως είναι λάθος.

Νέο «μαχαίρι» στις τιμές των φαρμάκων



ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ -ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ- ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
Ελάχιστες ώρες πριν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατεβάσει τα… ρολά της διακυβέρνησης της χώρας, λόγω της δήλωσης παραίτησής της και της έναρξης της διαδικασίας για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών,

Παράταση μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου για το Ε9


Παράταση μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου για το Ε9

Μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα μπορούν να υποβάλλονται οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων χωρίς την επιβολή του προστίμου εκπρόθεσμης καταβολής. Παράλληλα μέχρι και την ίδια ημερομηνία παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ακίνητης περιουσίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

ΤΕΛΟΣ! Δεν θα πρέπει να ξαναφωνάξουμε στα παιδιά μας! Διαβάστε γιατί ...

http://www.4moms.gr/wp-content/media/%CF%80-.jpgΕνώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…
Ενώ εσύ μου φώναζες, τραυμάτιζες την αυτοπεποίθηση μου…
Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες ότι δεν είχα αξιοπρέπεια επειδή ήμουν μικρός…

Μία Ανθρώπινη Οικογένεια - Φαγητό Για Όλους


Κάτι άλλο συμβαίνει ! Τι άλλο θέλεις να δεις για να καταλάβεις;;;


  Κάτι άλλο συμβαίνει ! Άλλωστε το μεγάλο ποσοστό προέρχεται από μη εμπόλεμες ζώνες .  Η φωτό από τον Κώστα Βήττα...

Θυμάσαι; Θυμάσαι τι έλεγες;;;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEipOZViwgLcfC7cuElO3IZFSbTMf_dZse8k5ftXtTXqPXGjtxwrZOy1GRhu-eNo8PygMcvbzSn-avvdJXHRBa645J1rzcFlSErjkbxZnR-e8rKK7sQh9BYI9piVaOegKf1jH9tRusQVcQKM/s320/mp.jpgΘυμάσαι; Έλεγες ότι θα στεριώσεις σ’ αυτή την χώρα. Έκανες τα πάντα για να στεριώσεις. Μέχρι και το πατρικό του παππού σου στήριξες για να έχουν μεγαλύτερο βάθος οι ρίζες σου. Θυμάσαι; Ξεκίνησες την δουλειά σου και έλεγες θα την κάνεις μεγαλύτερη, θα μεγαλουργήσεις στον χώρο σου. Έβλεπες τα χωράφια που έσφυζαν από εργάτες, αγρότες και έλεγες έχει μέλλον αυτή η χώρα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/8/2015


                      Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός: Πέμπτη 27-8-2015





Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015.