Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Οι δυνατοί μπορεί να λυγίζουν, αλλά δε σπάνε ποτέ…




Οι αδύναμοι δεν κλαίνε.
Είναι φυγόπονοι. Κρύβονται πίσω από ένα παγερό προσωπείο, κράμα από γύψο και πέτρα, καμουφλαρισμένοι με περισσή αυτοπεποίθηση και μοιάζουν ατσαλάκωτοι.
Οι αδύναμοι, είναι οι πιο τσαλακωμένοι.
Φευγατίζουν τις μαύρες σκέψεις όπως-όπως, αρνούνται να έρθουν αντιμέτωποι με τις γυμνές αλήθειες κι έτσι, στο μετωπό τους στέκει πάντα αυλακωμένη μια ρυτίδα.

Μουσικό πανόραμα...


                                                                                ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - Αχ! Μαρία


Ελληνική ταινία :Εμείς τα Μπατιράκια


Νταλίκα "κρεμάστηκε" από γέφυρα 128 μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ


Νταλίκα κρεμάστηκε από γέφυρα 128 μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο οδηγός μίας νταλίκας στη Βουλγαρία, έμεινε παγιδευμένος για δύο ώρες, μέσα στην καμπίνα με το βαρύ όχημα να κρέμεται από γέφυρα ύψους 128 μέτρων.
Όλα ξεκίνησαν όταν το φορτηγό του έπαθε λάστιχο και συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.
Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο και κρεμάστηκε από την γέφυρα. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της νταλίκας, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε ανάλογα με το βάρος σας



Είναι γνωστό ότι το νερό είναι το κύριο συστατικό που συντηρεί το σώμα μας και συμβάλλει σχεδόν όσο τίποτε άλλο στην διατήρηση της γενικότερης καλής υγείας.
Σε όποιο γιατρό κι αν πάτε το πρώτο πράγμα που θα σας πει για μια ισορροπημένη διατροφή, είναι να την... εμπλουτίσετε με πολλά λίτρα νερό τη μέρα.

Η συνταγή θαύμα: Μπορεί να θεραπεύσει τους πόνους στις αρθρώσεις σας σε 7 μόλις μέρες!


sintagi

Πριν από καιρό διάβασα τη συμβουλή ενός στρατιωτικού γιατρού σχετικά με το πώς να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτά. Έλεγξα για τον εαυτό μου, τους φίλους μου και ο ίδιος πεπεισμένος ότι αυτή η συνταγή ήταν πραγματικά – ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς.
Η συνταγή έχει ως εξής:

Τι πρέπει να προσέξετε και πως να προστατευτείτε σε περίπτωση πυρκαγιάς



Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δίνει νέες οδηγίες για την πρόληψη -και όχι μόνο- της φωτιάς, αφού αυτές τις μέρες ο κίνδυνος παραμένει ιδιαίτερα υψηλός.
Δείτε παρακάτω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε σε περίπτωση που ξεσπάσει φωτιά κοντά στο σπίτι σας.

Τα 6 σημεία που συσσωρεύεται το λίπος στο σώμα σας και γιατί

Η παχυσαρκία προκαλείται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Η συσσώρευση λίπους στο σώμα δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους ανθρώπους.
Εκτός από την κληρονομικότητα που παίζει βασικό ρόλο στο σχήμα του σώματός σας και στην τάση που έχει να συσσωρεύει λίπος σε συγκεκριμένα σημεία, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που, ίσως, εξηγούν σε κάποιον βαθμό το τι ακριβώς συμβαίνει στον καθένα.

Ποιοι θα πληρώσουν το «λογαριασμό» του μνημονίου και πόσο

Αλλαγές σε φορολογικές επιβαρύνσεις και άλλα μέτρα που θα επηρεάσουν το πορτοφόλι των Ελλήνων φέρνει το νέο μνημόνιο που ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή το πρωί της Παρασκευής και μερικές ώρες αργότερα επικυρώθηκε από το Eurogroup, όπου επισφραγίστηκε η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές για το νέο πρόγραμμα.

Πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχεις; Κάνε το... ευφάνταστο τεστ και ανακάλυψέ το



Ερευνητές από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου υποστηρίζουν ότι η ταχύτητα με την οποία αντιδρούμε στα εξωτερικά ερεθίσματα είναι ενδεικτική της φυσικής μας κατάστασης, της νοητικής μας λειτουργίας και της υγείας μας γενικότερα.
Προκειμένου να αποδείξουν τη θεωρία τους, σχεδίασαν ένα απλό και διασκεδαστικό τεστ, το οποίο μετρά την ταχύτητα των αντανακλαστικών και προβλέπει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου.

Μην ψάχνεστε. Ο Τσίπρας θα πέσει μόνο όταν το θελήσει η αφεντικίνα του.

Όσο καιρό της κάνει την παραδουλεύτρα, θα παραμείνει στην θέση του γιατί έχει να μας κάνει, πολύ …σφουγγάρισμα. .
Εάν δεν ποινικοποιηθούν οι ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις με την ποινή τουλάχιστον της πτώσης, δεν υπάρχει μέλλον, αφού ποτέ ένας πολιτικός δεν εξαπάτησε τόσο πολύ τους πολίτες, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χωρίς ΤΣΙΠρΑ  έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Οι αλλαγές στο “νόμο Κατσέλη” για τους υπερχρεωμένους

Σημαντικές αλλαγές στο ν.3869/2010 (γνωστός και ως νόμος Κατσέλη) για φυσικά πρόσωπα που στερούνται πτωχευτικής ικανότητας και έχουν περιέλθει, χωρίς δόλο, σε μόνιμη και γενική αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων χρηματικών οφειλών τους, περιλαμβάνει η τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Οι πολιτικές εφημερίδες (τύπος Κυριακής)

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/8/2015


                     Διαβάστε τα  πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων:

Καιρός Κυριακή 16-8-2015



Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 16 Αυγούστου 2015.