Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Μουσικό πανόραμα...

ΠΗΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ- ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

Ελληνική ταινία :ΟΙ 4 ΑΣΣΟΙ ....ΚΩΜΩΔΙΑ


Πως να ανάψετε φωτιά με μια μπαταρία και μια... τσίχλα - ΒΙΝΤΕΟ


                

Δείτε την λίστα με τα 16 προαπαιτούμενα για να εκταμιευτεί η πρώτη δόση του νέου προγράμματος

http://i.guim.co.uk/img/media/29e2f4bb23c09865187887944d897953660df3c9/165_92_2794_1673/master/2794.jpg?w=620&q=85&auto=format&sharp=10&s=f6499686881e35be02091d12cc3a413cΠαλιά και νέα μέτρα περιλαμβάνει η καινούρια λίστα των δανειστών προς την ελληνική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, προκειμένου να εκταμιευτεί η πρώτη δόση του νέου προγράμματος, η Ελλάδα θα πρέπει μέσα σε τρεις μήνες (έως το Νοέμβριο) να έχει περάσει από τη Βουλή και εν συνεχεία υλοποιήσει μια σειρά σκληρών και επώδυνων μέτρων.

ΒΓΑΛΕ χρήμα: Οι 10 «έξυπνες» καλλιέργειες που μπορούν να απογειώσουν το εισόδημά σας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAwCH602MBDacTuMDUM4hkoTXYMem5QvT_H5gWeB28lJ_-PZD25XgL7OaIEth4hcOgGiT7IG6slk1psZaOQSGtYlg1Qrhi9s1yGKIi1_FGw2S7tx7IpXp1-heYMtjNeDSnl1VH_njv8L4/s320/tromaktiko.jpgΗ Ελλάδα είναι γεμάτη από αρωματικά και φαρμακευτικά ήδη. Αρωματικά φυτά που έχουν ευεργετικές
ιδιότητες αλλά είναι και ιδανικές τροφές μπορούν να αποτελέσουν ιδανικές πηγές έμπνευσης για επιχειρηματικότητα, αναφέρουν...
παράγοντες της αγοράς, καθώς είναι γεωργικά προϊόντα που δεν ευδοκιμούν σε όλα τα κράτη.Αυτές είναι οι καλλιέργειες που μπορούν να εκτοξεύσουν το εισόδημά σας:

Δημιούργησαν ένα λουλούδι στον ουρανό καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημιούργησαν ένα λουλούδι στον ουρανό καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ - ΒΙΝΤΕΟ
Στην Οτάβα του Ιλινόις, 164 αλεξιπτωτιστές πραγματοποίησαν ταυτόχρονα ελεύθερη πτώση από επτά αεροπλάνα που πετούσαν σε ύψος 20.000 ποδιών και ενώθηκαν σε τέλειο σχηματισμό.

Αυτά είναι καλά νέα!!! Το Φθινόπωρο η επαναλειτουργία των κλωστηρίων Μαρωνείας και Κομοτηνής

http://www.naftemporiki.gr/fu/p/723478/638/399/0x00000000008018bc/2/klostoufantourgia-ergostasio.jpgΓια τα κλωστήρια έχει εκπονηθεί σχέδιο επαναλειτουργίας σε συνεταιριστική βάση με τη συμμετοχή στο νέο εταιρικό σχήμα που θα δημιουργηθεί των εργαζομένων και του τραπεζικού τομέα, με κεφάλαιο της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ που θα δοθεί από την Εθνική Τράπεζα.

Γενοκτονία: 4η στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού η Ελλάδα - Το Εθνος συρρικνώνεται - Θα μείνουν ατιμώρητοι οι αυτουργοί των Μμημονίων;

Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμό μείωσης πληθυσμού είναι η Ελλάδα από τότε που "αλυσοδέθηκε" στα εθνοκτόνα Μνημόνια, και μένει να καταγραφεί η ζημιά που θα υποστεί ο εληνικός πληθυσμός μετά την εφαρμογή του νέου και βαρύτερου μνημονιακού ολετήρα που θα ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και τα δύο πορηγούμενα μαζί.

Πώς να μάθω το παιδί μου κολύμπι; 5 εύκολα βήματα!



Γράφει η Φανή Βαγγελάτου – Αναπτυξιακή Λογοθεραπεύτρια-Ειδική Παιδαγωγός B.Sc.Μ.Α.

Ένας οδηγός με 5 εύκολα και απλά βήματα
Με την εμπειρία χρόνων καθώς και τη συνεργασία με δασκάλους προσαρμοσμένης κινητικής αγωγής, εργοθεραπευτές και γυμναστές, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει κολύμπι.

Δείτε με ποιο κόλπο κοιμίζει το μωρό σε λίγα δευτερόλεπτα - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε με ποιο κόλπο κοιμίζει το μωρό σε λίγα δευτερόλεπτα - ΒΙΝΤΕΟ
Λογικά θα πρέπει να πέρασε αρκετές νύχτες αϋπνίας δοκιμάζοντας διαφόρους τρόπους για να καταφέρει να κοιμίσει το μωράκι. Τελικά φαίνεται πως τα κατάφερε και αποφάσισε να μοιραστεί το κόλπο του στο διαδίκτυο μήπως... βοηθήσει κι άλλους γονείς.

Σε λάτιν ρυθμούς την Τετάρτη η Θεσσαλονίκη



Με λάτιν ήχους θα γεμίσει την ερχόμενη Τετάρτη η πλατεία Λευκού Πύργου.
Ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά και μεμονωμένοι χορευτές θα συγκεντρωθούν μπροστά από τον Λευκό Πύργο, για να συμμετέχουν σε μια χορογραφία που διεκδικήσει το ρεκόρ Guinness.
Στόχος των χορευτών είναι λοιπόν η διεκδίκηση του ρεκόρ Guinness για τη μεγαλύτερη Bachata του κόσμου, που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα στις 27 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και σχολών χορού απ’ όλη την Ελλάδα.

Αποχωρεί από την ΕΛΣΤΑΤ ο Γεωργίου



Αποχωρεί από την ΕΛΣΤΑΤ ο Αντρέας Γεωργίου, η θητεία του οποίου έληξε την Κυριακή, με το πρακτορείο Reuters να κάνει λόγο για εξέλιξη που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις για το νέο πακέτο διάσωσης.
"Έχω ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών για την απόφασή μου να μην δεχτώ την παράταση της θητείας μου, που λήγει σήμερα" δήλωσε ο κ. Γεωργίου στο Reuters.

AΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ 64-61! ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Ο… ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!


Θρίαμβος με ανατροπή στο τέλος για την Εθνική Εφήβων, η οποία κατέκτησε στον Βόλο το Eurobasket U18, κόντρα στην Τουρκία με 64-61

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/8/2015

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/8/2015
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Καιρός Δευτέρα 3-8-2015



Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.